The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
??????????????????????????????????????????
..προφανώς, φαίνεται πως δεν άρεσε η "κριτική" στην κυρία, και του ανταπέδωσε την φιλοφρόνηση...!!!
??????????????????????????????????????????
Της έστειλα εγώ ένα τελείως αθώο αλλά δεν απάντησε, ενώ το διάβασε. Μπορεί γιατί είναι Θεσσαλονίκη. Είναι για πολύ γαμήσι πάντως
και εγω ενα αθωο της εστειλα στην αρχη αλλα δεν απαντησε!μολις τωρα ομως την ρωτησα τιμηΤης έστειλα εγώ ένα τελείως αθώο αλλά δεν απάντησε, ενώ το διάβασε. Μπορεί γιατί είναι Θεσσαλονίκη. Είναι για πολύ γαμήσι πάντως
καλημερα παιδια δυσκολα απανταει καποτε μιλουσαμε αλλα τωρα δεν απανταει σε κανενα μνμ.μενει περαια και αυτο ειναι το φβ τηςΤης έστειλα εγώ ένα τελείως αθώο αλλά δεν απάντησε, ενώ το διάβασε. Μπορεί γιατί είναι Θεσσαλονίκη. Είναι για πολύ γαμήσι πάντως
καλημερα παιδια δυσκολα απανταει καποτε μιλουσαμε αλλα τωρα δεν απανταει σε κανενα μνμ.μενει περαια και αυτο ειναι το φβ της
είναι βιζιτα;καλημερα παιδια δυσκολα απανταει καποτε μιλουσαμε αλλα τωρα δεν απανταει σε κανενα μνμ.μενει περαια και αυτο ειναι το φβ της
thanksοχι δεν ειναι της δουλειας , εφη την λένε μενει περεα και κυκλοφορει με ενα peugeot 307 cabrio
χαλια πιπα , χαλια γαμησι φιλος δεν αξιζει ...
δεν πηδιεται κανονικα χωρις στραμπονιασματα και μαλακιες?Ναι
Ζηταει 60ε για να σε στραπονιασει και να την γλειψεις
Με 100ε και σε γαμαει και την πηδας αλλα οπως τονισε..Δεν παιρνει μπουκι με τιποτα!
οχι δεν ειναι της δουλειας , εφη την λένε μενει περεα και κυκλοφορει με ενα peugeot 307 cabrio
χαλια πιπα , χαλια γαμησι φιλος δεν αξιζει ...
τοτε τα λεφτα γιατι τα ζητα?Ναι
Ζηταει 60ε για να σε στραπονιασει και να την γλειψεις
Με 100ε και σε γαμαει και την πηδας αλλα οπως τονισε..Δεν παιρνει μπουκι με τιποτα!