Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
τι συνδρομη και παπαριες????
τι συνδρομη και παπαριες????
δεν μιλανε ρε τυπε....η μονη που μου απαντησε ηταν μια που της εγραψα ποσα παιρνεις.. και μοθ απαντησε...εμένα πάλι, γιατί δε μου απαντάει καμία ποτέ ρε μάγκες; κι εντάξει, δεν είμαι και κάνα τέρας στη φωτό (όύτε κι από κοντά )
μήπως τις έχετε πιάσει όλες μονότερμα;
Ενταξει μην κοιτας εσυ εισαι και ομορφαντρας συμφωνα με πληροφοριεςδεν μιλανε ρε τυπε....η μονη που μου απαντησε ηταν μια που της εγραψα ποσα παιρνεις.. και μοθ απαντησε...
ειμαι ειμαι...αλλα εχω ενα ελλατωμα..ειμαι αντικοινωνικος...απο που εχεις το info??Ενταξει μην κοιτας εσυ εισαι και ομορφαντρας συμφωνα με πληροφοριες
αρχισε τον χορο σε κλαμπακια τυπεειμαι ειμαι...αλλα εχω ενα ελλατωμα..ειμαι αντικοινωνικος...
τυπε αυτα τα εκανα στη χρυση 10ετια του 80.αρχισε τον χορο σε κλαμπακια τυπε
ειμαι ειμαι...αλλα εχω ενα ελλατωμα..ειμαι αντικοινωνικος...απο που εχεις το info??
τυπε το 80 ηταν στην μοδα τετοιου στυλ οπως στο βιντεοτυπε απολυτε ναι ακριβως ετσι,εκτος απο την μποτα...φοραγα μποτακι αλλ σταρ πρασινο..
τυπε τοτε εμενα καλλιθεα ..αθανατες εποχες..τυπε το 80 ηταν στην μοδα τετοιου στυλ οπως στο βιντεο
Αυτη ειπε εχει χωρο δικο της......ποιος ξερει περισσοτερα?για χαριν τον 80ς και αναμνησεων ...δινω και ενα κοριτσακι καλλιθεα κοντα...που θελει δωρακια ...για λιγο θα ειναι αθηνα...
ΒΙΒΑ DISCO