dimitris28210
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχα εισαι ωραιος ρε μεγαλε..παει ο Σακης..
Φίλε, δεν βλέπεις ότι είναι τραβεστί;
Ξέρουμε κάτι ?
στείλε να τη ψάξω αν θες,μερσιΛοιπόν...είδα στο badoo...μια Περουβιανή ονόματι Rosa....
έλεγε για μασάζ...κοντούλα, κωλάρα βυζάρες...είχε τηλέφωνο για πληροφορίες για μασάζ...έστειλα μέσω watsaap και απαντάει όποτε να ναι και μου λέει μαλακίες να δω το link της στο badoo...Εγώ έκανα like στο προφίλ της και δεν μπορώ να το ξαναβρώ...
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή θέλει να του δώσω τηλ με pm και να δοκιμάσει μήπως βγάλει άκρη και μετά να ενημερώσει μήπως την βρώ κι εγώ...
Δεν είμαι προμότορας αλλά μιλάμε για τρελό μωρό (δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι πέραν απο μασάζ)
Λοιπόν...είδα στο badoo...μια Περουβιανή ονόματι Rosa....
έλεγε για μασάζ...κοντούλα, κωλάρα βυζάρες...είχε τηλέφωνο για πληροφορίες για μασάζ...έστειλα μέσω watsaap και απαντάει όποτε να ναι και μου λέει μαλακίες να δω το link της στο badoo...Εγώ έκανα like στο προφίλ της και δεν μπορώ να το ξαναβρώ...
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή θέλει να του δώσω τηλ με pm και να δοκιμάσει μήπως βγάλει άκρη και μετά να ενημερώσει μήπως την βρώ κι εγώ...
Δεν είμαι προμότορας αλλά μιλάμε για τρελό μωρό (δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι πέραν απο μασάζ)
Τελικά έβγαλες άκρη με την συγκεκριμένη;και τι μέρος του λόγου είναι αυτό το σάιτ γιατί δεν έχω καταλάβει.μονο φωτό ανεβάζεις αλλά δεν μου φαίνεται για σάιτ γνωριμιών.Γειά χαρά. Ξέρουμε κάτι για την κυρία....?
Έχει πολλά προφίλ....!!!
Τελικά έβγαλες άκρη με την συγκεκριμένη;και τι μέρος του λόγου είναι αυτό το σάιτ γιατί δεν έχω καταλάβει.μονο φωτό ανεβάζεις αλλά δεν μου φαίνεται για σάιτ γνωριμιών.
Δεν θα έλεγα ότι είναι όλα μούφες και ψέματα.
Η δική μου εμπειρία έχει ως εξής.
Εάν έχεις υπομονή και όρεξη να χάσεις χρόνο και να γελάσεις, ή εάν θέλεις να γνωρίσεις γενικότερα κόσμο και είσαι αληθινός ίσως έχει κάποιο νόημα. Σε εμένα προσωπικά έχει τύχει να έχω 4 επιτυχίες σε διάστημα 2 ετών. Μάλιστα με την μία έκατσε και ήμουν και καιρό μαζί της ως "σχέση".
Γενικότερα το Badoo όπως και οποιοδήποτε άλλο site που προβάλει προσωπικά μας στοιχεία , έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Αξίζει για κάποιον που του αρέσει να γράφει σωστά και να κάνει κουβέντα, δεν θέλει τρελές καγκουριές και εν τέλει πρέπει να επενδύσεις πολύ χρόνο σε αυτό. Φυσικά δεν λέει για περιπτώσεις όπου θέλουμε να έχουμε άμεσο αποτέλεσμα αλλά εάν γουστάρουμε να κοινωνικοποιηθούμε ακομπλεξάριστα αλλά με μέτρο τότε όλα καλα.