old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Συναγωνιστή ο χαρακτηρισμός τα σπάει...Προκειται περι ψυχεδελικης προσωπικοτητας
Συναγωνιστή ο χαρακτηρισμός τα σπάει...Προκειται περι ψυχεδελικης προσωπικοτητας
Η τύπισα ειναι τρια πουλακια καθονται....
Την εχω στο FB εδω και τρια χρονια....
Προκειται περι ψυχεδελικης προσωπικοτητας
πολυ σωστα,+1000..οι περισσότερες μέσα στο badoo [size=10pt]είναι του γιατρού[/size] ...ή απλώς περνουν την ωρα τους με το μπλα μπλα...
Εμενα μια που μιλησα,ηταν παντρεμενη στη Θεσσαλονικη με δυο παιδια,χωρισε,της πηραν και τα παιδια αφου διαγνωστηκε με διπολικη.Και τωρα περναει το καιρο της εκει αλλα και σε αλλα σαιτ για μπλα μπλα.οι περισσότερες μέσα στο badoo [size=10pt]είναι του γιατρού[/size] ...ή απλώς περνουν την ωρα τους με το μπλα μπλα...
Παίδες επειδή είμαι νέος στο badoo, πως γίνεται να δω αν μου έκανε λάικ κάποια ή να συνομιλήσω μαζί της. Μου λέει ότι σου έκανε λάικ στη φωτό το τάδε καβλίδιο αλλά δεν μπορώ να μπω στο προφίλ της.
ειναι αρκετα προφιλ,που ειναι ψευτικα.κανουν like,η θελουν ομιλια,με σκοπο να πληρωσεις,για να συνεχισεις να μιλας.γνωστο και παλιο κολπο,πλεον.Αυτά τα μωρά που ομιλούν την Τουρκική διάλεκτο υπάρχουν ή είναι μουφα ?
Εχω ξεσκιστεί στα like και τίποτα.
Εχω την εντύπωση πολλων μούφα προφιλ.
Γνώμη από έμπειρο ?
Thanksειναι αρκετα προφιλ,που ειναι ψευτικα.κανουν like,η θελουν ομιλια,με σκοπο να πληρωσεις,για να συνεχισεις να μιλας.γνωστο και παλιο κολπο,πλεον.
ωχ!...φιλε μου εισαι σιγουρος?....ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ 100 μπορει να κανω τυφλη δοκιμη εκτος αν υπαρχει πληροφορια
ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ 100 μπορει να κανω τυφλη δοκιμη εκτος αν υπαρχει πληροφορια