Καλημέρα. Εγώ πάντως την έπαιρνα παλιότερα στο υπόγειο μπουρδελάκι της Διδύμου 18Β με 20 ευρώ...καραφούλ πρόγραμμα!!!
πιατσα κανει καθημερινα μετα τα κτελ..μετα της 9.00
Καλημέρα. Εγώ πάντως την έπαιρνα παλιότερα στο υπόγειο μπουρδελάκι της Διδύμου 18Β με 20 ευρώ...καραφούλ πρόγραμμα!!!
τιν κοπσανε στο site υπαρχει κανα τιλ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΤΙΛ....ΜΕ Π.Μ. ΕΥΧ
ειναι γνωστη βυζιτα αδελφε κυκλοφορει και πολλα site με αγγελλιες, αν και δεν εχω δοκιμασει οι κριτικες δεν ειναι και οι καλυτερες
;) σωραίος!.........επιφυλάσομαιειναι γνωστη βυζιτα αδελφε κυκλοφορει και πολλα site με αγγελλιες, αν και δεν εχω δοκιμασει οι κριτικες δεν ειναι και οι καλυτερες
σου στελνω με πμ κ το fb της
παρε κ συ???????????????
..να πάρω κι εγώ?παρε κ συ
την εχω παρει!δικηγορινα απο κιεβο δηλωσε,τελευταια μου τα χαλασε,ειπε οτι παντρευτηκε μετα μου ζηταγε λεφτα γιατι εχει καρκινο...κοντουλα με βυζαρες πεσμενες,τιποτα το συναρπαστικο στο κρεβατι.αυταΦαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, για τους κυρίους της παρέας...
[URL unfurl="true"]http://eu1.badoo.com/el/0450830912/?r=2us31&p=11[/url]
την εχω παρει!δικηγορινα απο κιεβο δηλωσε,τελευταια μου τα χαλασε,ειπε οτι παντρευτηκε μετα μου ζηταγε λεφτα γιατι εχει καρκινο...κοντουλα με βυζαρες πεσμενες,τιποτα το συναρπαστικο στο κρεβατι.αυτα
γι αυτήν εδώ έχουν αναφέρει κάποιοι, αλλά δεν μπορώ να βρώ πλεον κάτι
υπάρχει κάποιο update?
:o :oτρελο μιλφονι,πολλες αντοχες, λυσσαρα γενικα ,αλλα λιγο ακριβη για την ηλικια της παντα,οχι οτι δε τα δουλευει
αμ πως? ;) ;)