salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω πολυ για τον κοπο ρε φιλαρακι να σαι καλα!!σαλονικιε δε μπορω να τη βρω.......
ευχαριστω πολυ για τον κοπο ρε φιλαρακι να σαι καλα!!σαλονικιε δε μπορω να τη βρω.......
Πήγαινε στο LIDO και θα την δεις.. Αν και αυτές τις μέρες λείπει στην πατρίδα της..
φαινετε δυνατό,μου θυμηζι ενα αλβανακι στο Ιάσονος 31 υπογειο....που δούλευε πρωι
φαινετε δυνατό,μου θυμηζι ενα αλβανακι στο Ιάσονος 31 υπογειο....που δούλευε πρωι
Ωραίο κοντοπουτανο φαινετε ξέρουμε ποσά παιρνει?
αυτη εμαθα κανει παιχνιδι αλλα εμενα δεν μου απανταει ....ξερει κανεις τιποτα?
γνωστό ανύπαρκτο προφιλ του βαδοο!!!!!!! :-
γνωριζει κανεις τπτ?
Εμενα μου βγανει κανονικα και ειναι και onlineγνωστό ανύπαρκτο προφιλ του βαδοο!!!!!!! :-
αν εχει πάει ποτε κάποιος μαζι της να μου τρυπήσεις την μυτη!............ ;)Εμενα μου βγανει κανονικα και ειναι και online
Εεεε.... συγγνώμη αλλά αυτή τη γνωρίζω Μπορεί να μη συμμετέχω στο site αλλά είμαι συχνός αναγνώστης-επισκέπτης και μόλις έπεσα σε γνωστή και πρώην συνάδελφο...αν εχει πάει ποτε κάποιος μαζι της να μου τρυπήσεις την μυτη!............ ;)
πρωην συναδελφος σε τι????Εεεε.... συγγνώμη αλλά αυτή τη γνωρίζω Μπορεί να μη συμμετέχω στο site αλλά είμαι συχνός αναγνώστης-επισκέπτης και μόλις έπεσα σε γνωστή και πρώην συνάδελφο...
εισαι ωραιος φιλε!!!Σε πλοίο, δούλευε ως πλοιοσυνοδός
:o....Εεεε.... συγγνώμη αλλά αυτή τη γνωρίζω Μπορεί να μη συμμετέχω στο site αλλά είμαι συχνός αναγνώστης-επισκέπτης και μόλις έπεσα σε γνωστή και πρώην συνάδελφο...