TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Δεν είναι εδώ το θέμα αλλά δεν βρήσκω ανάλογο topic.
Αυτή την ξέρει κανείς ?
Ευτυχως για σενα θελω να πω.... τι κυνηγατε γκομενες στο Μπαντου.... κανε λιγο οικονομια και χτυπα ενα εσκορτακι να στανιαρεις....Για καντο λιανα.. τι θελει να πει ο ποιητης?
Για αυτη την περιοδο προτιμω τα φτηνα 50αρικα Που κανουν και ''σχεδον'' την ιδια δουλεια γιατι το ταμειο ειναι μειον.Ευτυχως για σενα θελω να πω.... τι κυνηγατε γκομενες στο Μπαντου.... κανε λιγο οικονομια και χτυπα ενα εσκορτακι να στανιαρεις....
αν μπορεις να μου την στειλεις σε πμ.. σε ευχαριστωξερω μια τυπισσα-σκυλομουνο που εχει λογαριασμο fb και οχι badoo.κανει βιζιτες στην αθηνα.αν ενδιαφερεται κανεις ας στειλει π.μ
...εγω μετα απο συζητηση και συναντηση σε φαγητο,καταληξαμε σε χοτελ....Ειναι όντως ζώον αλλα εγω το ξεκολιασα κ το ξεμουνιασα με μια κάρτα frog των 10 ευρω
...εγω μετα απο συζητηση και συναντηση σε φαγητο,καταληξαμε σε χοτελ....
ναι αμε..Κι εμένα για κάτι τέτοιο με έψηνε, αλλά με έπιασαν οι αμφιβολίες μήπως μείνω με το εργαλείο στο χέρι και δεν το συνέχισα!!! Μαλακία έκανα προφανώς
Στον αγώνα έλεγε τίποτα τουλάχιστον???
...εγω μετα απο συζητηση και συναντηση σε φαγητο,καταληξαμε σε χοτελ....
Προελεύσεως???...εγω μετα απο συζητηση και συναντηση σε φαγητο,καταληξαμε σε χοτελ....
και παρολο το 200αρι,τα εισερχομενα ειναι τιγκαρισμενα...Αυτη η κοντοπιθαρη καρλοτα ζηταει 200 εουρα.
και παρολο το 200αρι,τα εισερχομενα ειναι τιγκαρισμενα...
θα γινοταν λαικο προσκυνημα....ωρε που παμεεεε!!!!ασε που με βάση τις επιλογές της δέχεται μνμ μόνο από ηλικίες 24-39 .. φαντάσου να είχε κ τους +40 ετών στο μενού ..
Ούτε για 50..Αυτη η κοντοπιθαρη καρλοτα ζηταει 200 εουρα.
με 50 κατι γινεται...Ούτε για 50..
Αυτη η κοντοπιθαρη καρλοτα ζηταει 200 εουρα.
Της εκανα μια αντιπροσφορα του τυπου: για μια ωρα με σκουφο αλλα χυσιμο οπου γουσταρω και οσες φορες μπορεσω 100 εουρα. μπορω να το ονομασω επιεικώς καλο ντιλ.Εμένα μου είπε για 150 2 ώρες
Καλησπερα παιδες τουτο το κοματι θελει 80 εουρα για μια ωρα οποιος γουσταρει πμ αν και δεν εχω θεμα να γραψω το κινητο της δημοσια