ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 2.356
μάλλον έχεις μεγάλη ιδέα για πολλούς από δω μέσα...
Μπαμ κάνουν οι βρωμιάρες και τα μπάζα - δηλαδή έλεος πόσο κοροιδα ειναι κάποιοι;
μάλλον έχεις μεγάλη ιδέα για πολλούς από δω μέσα...
καμια αποψη για εδω? ειχε απαντησει σε ενα απλο πρωτο μηνυμα. στο προφιλ της δηλωνει οδοντιατρος και γραφει και διευθυνση κιολας
Έκανες λεύκανση μιστερ μου;;;
Δηλαδή μονο αν πας στο ιατρείο της, μπορεί να παιχτεί φάση;την έχω επισκεφθει προ διετίας στο Παγκράτι στο Ιατρείο της...ξηγημένη γκόμενα την δουλειά της κάνει αλλά αν της κάτσει και κάνα τυχερό δε θα πει όχι...
Δηλαδή μονο αν πας στο ιατρείο της, μπορεί να παιχτεί φάση;
Το καταλαβαίνω, ωστόσο καλά κάνεις και το διευκρινίζεις. Εγώ έχω πολύ καλό οδοντίατρο, τον Στράτο, και δεν τον αλλάζω!δεν πουλάει "φάση" αδερφέ, την δουλειά της πουλάει αλλά αμα αλληλογουστάρεστε δεν θα επι όχι για καμιά έξοδο ...
Το καταλαβαίνω, ωστόσο καλά κάνεις και το διευκρινίζεις. Εγώ έχω πολύ καλό οδοντίατρο, τον Στράτο, και δεν τον αλλάζω!
Σιγά μην αλλάξω τον καλό μου οδοντίατρο για... τη στραβοτσαούλω!!!άμα σε καλύπτει ο Στράτος δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις γούστα ;)
εχθές διάβασα γι αυτήν και σήμερα που μπήκα από περιέργεια να δω ποια είναι διαγράφηκε. Το κάψατε και θα μείνω με την περιέργειαΆκου θράσος ε..και ζητάει λεφτά από πάνω... καλά ποιοί μαλάκες πάνε;
εχθές διάβασα γι αυτήν και σήμερα που μπήκα από περιέργεια να δω ποια είναι διαγράφηκε. Το κάψατε και θα μείνω με την περιέργεια
οχι.Περιργεια να δω τουλάχιστον φάτσαΠοια περιέργεια, ρε φίλε?? Ήθελες να σκάσεις κανένα 80άρι και να σου βγάλει αρωματική μερέντα?
την έχω επισκεφθει προ διετίας στο Παγκράτι στο Ιατρείο της...ξηγημένη γκόμενα την δουλειά της κάνει αλλά αν της κάτσει και κάνα τυχερό δε θα πει όχι...
την έχω επισκεφθει προ διετίας στο Παγκράτι στο Ιατρείο της...ξηγημένη γκόμενα την δουλειά της κάνει αλλά αν της κάτσει και κάνα τυχερό δε θα πει όχι...
Γκομενικό τυχερο εννοεις οχι να της δωσεις κανα ογδονταρι . Αν εινι αυτη που νομίζω γιατι την ξερω (φατσικως) από παλια δεν εχει αναγκη ουτε απο 200αρια . Ωραιο τυπάκι την θυμάμαι. Ελπιζω να μην με δει στους επίσκεπτες του προφιλ της .
Σε αλλο θέμα
Αυτο [URL unfurl="true"]http://badoo.com/0197811087[/url] τι ειναι. Not sure αν ειναι τραβελος , μποντυμπίλνερ ή ιο Φλωρινιωτης μεταμφιεσμενος.
Παιδες , κοιταξα στις προηγουμενες σελιδες μπας και δω τι παιζει με δαυτη [URL unfurl="true"]http://badoo.com/el/0324966697/[/url] (θυμαμαι οτι ειχε κατι γραφτει) αλλα δεν το βρηκα...υπαρχει καποιος απο εσας που να εχει καποια εμπειρια να ριξει μια ενημερωση ??