καλά ντε εχει να μπει λέει απο 8 του μηνα μεσα!Εμενα δεν εχει διαβασει το μηνυμα καν, εδω και περιπου μια εβδομαδα
εκεινη την ημερα μιλησα μαζι της.......
καλά ντε εχει να μπει λέει απο 8 του μηνα μεσα!Εμενα δεν εχει διαβασει το μηνυμα καν, εδω και περιπου μια εβδομαδα
Γνωρίζουμε τίποτα ?
τυχερος εισαι που την ειδες,εγω με το που της ειπα να παρει ταξι κ να βρεθουμε καπου δεν ξανααπαντησεNαι , οτι ειναι του " γιατρου " ....ραντεβου περυσι και σε 10 λεπτα εφυγε διοτι προσπαθησα να κανω χιουμορ και να σπασω τον παγο .....φυσικα δεν ξανασχοληθηκα απο τα λιγα που ειπαμε καταλαβα οτι εχει και ενα κομπλεξ λογω καταγωγηs .....α δηλωνει και υπευθυνη σε εστιατοριο κατι τετοιο , παντωS για 47 δεν φενεται με τιποτα .......!!!! αυτα
τυχερος εισαι που την ειδες,εγω με το που της ειπα να παρει ταξι κ να βρεθουμε καπου δεν ξανααπαντησε
Αν κρίνω από την ΜΥΤΗ που κουβαλάει μοιάζει σαν μπεκάτσα, ξυφίας , κάτι τέτοιο τέλος πάντων
AYTO PALI TI EINAI???????
αντεχεις?
αυτο το Milfaκι τι λεει ?
Ρε αρχηγε,57 χρονω δεν την λες μιλφακι,Γκιλφαρα την λες (της τον εδινα βεβαια αβιαστα )
αυτο το Milfaκι τι λεει ?
τα εδωσε ολα παλι
τα εδωσε ολα παλι
τα εδωσε ολα παλι
...τραβελος...
To βρηκες εισαι τσακαλος...και τι θέλεις ,να παντρευτεις απο το βαδοο?............
ευαισθητούλη μου εσυυυ,,,,,,,,,,,To βρηκες εισαι τσακαλος...
τα εδωσε ολα παλι
τα εδωσε ολα παλι