TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εδω ξερουμε κατι
το εμπεδωσαμε ανατολ...οκ......ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...
..ΜΑΓΚΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ..ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ...ΤΑΖΕΙ FREE SEX ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...
δεν νομιζωαπλά λίγο δύσκολο να της στείλεις μνμ ....θέλει υπερδυνάμεις οι γνωστές μαλακίες.
δεν νομιζω
ΕΓΩ DEN EXV YPERDYNAMEIΣ KAI MALAKIEς και μιλησαγιατι ?...........πως αλλιος ?.....για βοηθα
αυτο το δοκιμασα ειναι πολυ καλο οπως οι φωτο το βυζι τουμπανο και η ρωγα καγκελο sxedon triari, κωλαρακι πολυ σφιχτο
στοματικο με προφυλακτικο πολυ καθαρη μεχρι τρελλας πολυ προσοχη στην καθαριοτητα την δικη σου στον αγωνα το στοματικο πολυ δυο πιστολια περιπου 90 λεπτων με διαπραγματευση 80 euro αυτα
παιδες αυτη πρπει να παιζει και στο mamba...εχει κανενασ πληροφοριες......τισ εχω στειλει αλλα μηδεν ακροαση....
Δεν λέω....περι όρέξεως!!! Αλλά ρε μάν συγγνώμη δλδ τι σου αρέσει στην γκόμενα αυτή??? Σα τον Ατζαγκούν σε θηλυκή εκδοση είναι!!!
Εχει γραφτεί κάπου πιο πρίν πώς δούλευε στην Διδύμου ή Φυλής....!!! Όσες φορές της έχω στείλει δεν απάντησε... Δεν γνωρίζω κάτι άλλο!!! ;)
Το όνομα της για να ψάξουμε τις κριτικές???
ασε μας ρε πιτα ........μας δουλεύεις?
δεν σε δουλευει, ειναι η συλβια απο διδυμου 18 υπογειο, με φουλ προγραμμα στο 20αρικο...ασε μας ρε πιτα ........μας δουλεύεις?
με αυτο εχει παιξει κανεις?