Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ωραιο το κοντοπουτανο..μολδαβεζα μοιαζει..
ΜΑΝΑΡΙ
ωραιο το κοντοπουτανο..μολδαβεζα μοιαζει..
τοχεις σφαξει μαν? ;)ΜΑΝΑΡΙ
τοχεις σφαξει μαν? ;)
αρκει να μην ζηταει τα μαλλια της κεφαλης της για ενα γαμησακι παντως ειναι τρελο πιστολιΜΑΝΑΡΙ
βρε, le, δεν σκέφτεσαι κατα τυχη να αλλαξεις αυτο το πραμα που αναβοσβήνει στο προφιλ σου......... :Sαρκει να μην ζηταει τα μαλλια της κεφαλης της για ενα γαμησακι παντως ειναι τρελο πιστολι
Fake.. η κοπέλα που είναι στις φωτό είναι φίλη μου και την ξέρω... Ήδη έκανα αναφορά...
χα χα χα χα θα βαλω μαν κατι αλλοβρε, le, δεν σκέφτεσαι κατα τυχη να αλλαξεις αυτο το πραμα που αναβοσβήνει στο προφιλ σου......... :S
κατα τα αλλα καλη?αξιζε αν ειχε γινει καλυτερη συννενοηση?παιδες καλημερα!! βρεθηκα χθες με αυτο το τεμαχιο 12 και το βραδυ σε χοτελι κοντα στην πλατεια Αμερικης. Ενω ειχαμε συννενοηθει για μια ωρα με all included για 50 εουρα μπαινουμε στο δωματιο και αφου μου λεει οτι ειναι η πρωτη της φορα που κανει κατι τετοιο (μαλακιες ελεγε βασικα) παω να της τον δωσω πιπα και μου λεει οχι οχι με καποτα!! Περναω σκουφο και μου παιρνει μια πιπα βαθια και υγρη. Αφου εχω τρελαθει με την πιπα της πιτσιρικας (κοντα στα 24 την εκοψα) παω απο πανω της βαζω ποδια στους ομους και σφυροκοπαω σαν τρελος οσπου και ετελειωσε ο πρωτος γυρος. Στενομουνα η μικρη με ωραια βογκητα. Παω για μπανιο γυριζω στο κρεββατι και με ρωταει: ποσα μου δινεις για δευτερη φορα? Τι πραμα?? Ακου να δεις της λεω κανονισαμε για 50 για μια ωρα!! Ναι μου λεει αλλα δεν μου ειπες ποσες φορες!! Με αλλα 20 μου λεει ξεκιναμε 2 γυρο. Δεν χρειαστηκε να το σκεφτω και ιδιαιτερα. Ντυθηκα, πληρωσα και την εκανα με ελαφρα.
...ψηνεσαι εσυ,για αφρικανικο πηδημα?....κατα τα αλλα καλη?αξιζε αν ειχε γινει καλυτερη συννενοηση?
εννοειται! Τα μαυρακια ειναι αδυναμία μου...ψηνεσαι εσυ,για αφρικανικο πηδημα?....
ουααααααααααααααααααααααααα!!!!...με την καμια μαν....αστο καλυτερα...προτιμω τις λατινες... ;) ;) ;)εννοειται! Τα μαυρακια ειναι αδυναμία μου
ωραιος................... ;)χα χα χα χα θα βαλω μαν κατι αλλο
παιδες καλημερα!! βρεθηκα χθες με αυτο το τεμαχιο 12 και το βραδυ σε χοτελι κοντα στην πλατεια Αμερικης. Ενω ειχαμε συννενοηθει για μια ωρα με all included για 50 εουρα μπαινουμε στο δωματιο και αφου μου λεει οτι ειναι η πρωτη της φορα που κανει κατι τετοιο (μαλακιες ελεγε βασικα) παω να της τον δωσω πιπα και μου λεει οχι οχι με καποτα!! Περναω σκουφο και μου παιρνει μια πιπα βαθια και υγρη. Αφου εχω τρελαθει με την πιπα της πιτσιρικας (κοντα στα 24 την εκοψα) παω απο πανω της βαζω ποδια στους ομους και σφυροκοπαω σαν τρελος οσπου και ετελειωσε ο πρωτος γυρος. Στενομουνα η μικρη με ωραια βογκητα. Παω για μπανιο γυριζω στο κρεββατι και με ρωταει: ποσα μου δινεις για δευτερη φορα? Τι πραμα?? Ακου να δεις της λεω κανονισαμε για 50 για μια ωρα!! Ναι μου λεει αλλα δεν μου ειπες ποσες φορες!! Με αλλα 20 μου λεει ξεκιναμε 2 γυρο. Δεν χρειαστηκε να το σκεφτω και ιδιαιτερα. Ντυθηκα, πληρωσα και την εκανα με ελαφρα.