giogis85
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια ξερουμε τιποτα για το μωρο???... 180 μου ειπε για 2 ωρες τα παντα εκτος κωλο και χυσιμο στο στομα
δε μου βγαινει το προφιλ,μηπως καηκε....?παιδια ξερουμε τιποτα για το μωρο???... 180 μου ειπε για 2 ωρες τα παντα εκτος κωλο και χυσιμο στο στομα
εμενα μου βγαζει σελιδα για συνδεση..κατι με το λινκ φταιει..δε μου βγαινει το προφιλ,μηπως καηκε....?
Τίποτα δε φταίει με το λινκ. Αν κάνεις σύνδεση και πατήσεις πάλι το λινκ σου λέει ότιεμενα μου βγαζει σελιδα για συνδεση..κατι με το λινκ φταιει..
παιδια οντος καηκε το λινκ... Mya Andreea τι λενε, ρουμανακι με οραιες φωτο.
αυτη ειναι... αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει!!!
ευχαριστω
Πράγματι,ωραίες φωτό!!Εγώ της μίλησα κ μου είπε 100 για μία ώρα...κ οτι οι φωτό είναι αληθινές!!!
Αυτη ειναι 80 για 1 ωρα και 150 το διωρο.. νο αναλ.
Αυτη ειναι 80 για 1 ωρα και 150 το διωρο.. νο αναλ.
Δινει και κωλο αλλα η σουμα παει 350 μετα
25 ευρω μασαζ,και κανενα 35 αρι για σεξ,νατο το 70αρι,+το χοτελ...και το θεμα δεν ειναι εκει...ειναι αν υπαρχει δευτερο μερος σιγουρα,η αν υπαρχει οντως να σου βγει φολα..μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...ρωτησε την καλυτερα στα ισια..ενδιαφερομαι,για μασαζ και σεξ?...κανεις?..να δουμε τι θα σου πει...Δηλωνει μασερ στο επαγγελμα . Μου ειπε 25 ευρω μυοχαλαρωτικο ολοσωμα. Ξερει κανεις κατι παραπανω?
Δινει και κωλο αλλα η σουμα παει 350 μετα
Eμενα μου το απέκλεισε.. Βρε τι να δοκιμασουμε και αν πονεσεις σταματαμε.. Τιποτα. Γενικά παντως φαινεται σχετικά απειρη αλλα καλη κοπελα..
Δηλωνει μασερ στο επαγγελμα . Μου ειπε 25 ευρω μυοχαλαρωτικο ολοσωμα. Ξερει κανεις κατι παραπανω?