KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Οτι χάπι και να πάρω λάθος θα είναι με αυτά που ανεβάζεις .. Αυτές οι εικόνες νικούν και τα φάρμακα ;)
Οτι χάπι και να πάρω λάθος θα είναι με αυτά που ανεβάζεις .. Αυτές οι εικόνες νικούν και τα φάρμακα ;)
Μέρα ήταν κ πέρασε...Ευτυχως που εισαι και εσυ φιλε και καταλαβαινεις το πονο μου ....Μου γαμησε την μερα η chantal , με χαπια ημουν για να αντεξω , ολη μερα σκεφτομουν αυτα τα gif
Σαντάλ δεν αρρώστησες μόνο τον Αγαπορώγα με τις φωτό που ανέβασες...
Με ρέγουλα βρε...
Κόψε το θα...Με έκανε...chantal μουσκεμα θα μου τον κανεις τον Κρητικο ..
Κρητικε τα κοριτσια σε θελουν για να τα στεγνωσεις , μπορεις να βρεις λιγο χρονο σε παρακαλω ? γιατι εχουν ενα προβλημα με την υγρασια ;)
Με πέθανες Σαντάλ...
Υ.Γ Που το ήξερες ότι μου αρέσουν οι βρεγμένες;Παρακολουθείς τις δηλώσεις μου;
Καθαρα, γυναικειες καταστασεις !!!
ναι.... μεχρι να πλησιασει κανενα αρσενικο με καμια πετσετα, κανενα λαδακι ή καμια λοσιον...
ή οτιδηποτε αλλο τελος παντων ανα χειρας ;)
καλη ωρα, σαν τον Κρητικο, αλλα πολυ φοβαμαι πως θα'χουν μπουντιασει τα κοριτσια μεχρι να τσεκαρει τα κενα του
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...Θα μεταφερει κενα δεν κολαει ο Κρητικος σε αυτα , ξερει να βαζει προτεραιοτητες , θα προλαβει να τα ζεστανει ολα
Όχι αλλά πλέον θα αρχίσω να αισθάνομαι...
αισθανθηκες... υπο παρακολουθηση ???
ναι.... μεχρι να πλησιασει κανενα αρσενικο με καμια πετσετα, κανενα λαδακι ή καμια λοσιον...
ή οτιδηποτε αλλο τελος παντων ανα χειρας ;)
καλη ωρα, σαν τον Κρητικο, αλλα πολυ φοβαμαι πως θα'χουν μπουντιασει τα κοριτσια μεχρι να τσεκαρει τα κενα του
Ενδιαφέρον. Η μια είναι η Tiffany Thompson