whiteman
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2017
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
το ΚΚΕ ειναι γραφικο.χωρίς να θέλω να κομπάζω αλλά είμαι ο κορυφαίος αντικομμουνιστής κομμουνιστολόγος !
το ΚΚΕ ειναι γραφικο.χωρίς να θέλω να κομπάζω αλλά είμαι ο κορυφαίος αντικομμουνιστής κομμουνιστολόγος !
Πολλά τα στραβά του Καμμένου, Άπειρα να του προσάψει κάποιος.Αφου δεν ντρεπονται οι "αριστεροι" που ο ηγετης τους τακιμιασε με τον τυπο που εκανε αγιασμο στην Σαλαμινα για την επετειο της ναυμαχιας της Σαλαμινας (ουτε η χουντα τετοιες γελοιότητες)
η φιλελευθερη συμμαχια ειναι αξιολογη στα οικονομικα αλλα διαφωνω στο δικαιωματισμο και την εξωτερικη πολιτικηΠολύ επιγραμματικά θα πω ότι τη διέλυσαν μόνοι τους όταν συνειδητοποίησαν ότι ηττούνται και οικονομικά και σε μεγάλο βαθμό και γεωπολητικά από τη δύση, αλλά και ότι υπήρχαν λαοί εκεί μεσα που δεν ταυτίζονταν με τη Ρωσία και το μόρφωμα της Σοβιετικής Ένωσης. Έτσι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο της ανεξάρτητης Ρωσίας μέσα στον καπιταλισμό και η οποία θα έχει σαν δορυφόρους της τις υπόλοιπες Σοβιετικές δημοκρατίες. Γι'αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε και η πρώην Σοβιετική κοινοπολιτεία αμέσως μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ.
Που κολλάει αυτό ?? Όντως οι ουλτρα φιλελεύθεροι υποστηρίζουν πολύ τους ΛΟΑΤΚΙ και τα ναρκωτικά που εγώ είμαι εναντίονη φιλελευθερη συμμαχια ειναι αξιολογη στα οικονομικα αλλα διαφωνω στο δικαιωματισμο και την εξωτερικη πολιτικη
εγω θα ηθελα μια εντελως ελευθερη οικονομια. η ΦΙΣΥ εχει καλους οικονομολογους αλλα στα υπολοιπα θυμιζει συριζα με στειροειδηΠου κολλάει αυτό ?? Όντως οι ουλτρα φιλελεύθεροι υποστηρίζουν πολύ τους ΛΟΑΤΚΙ και τα ναρκωτικά που εγώ είμαι εναντίον
Πρέπει να πούμε στο λαό μας τη μεγάλη και σκληρή αλήθεια ότι δεν έχει καμία φυλετική και πολιτιστική σχέση με τους αρχαίους Ελληνες αλλά είναι μείγμα Βαλκανίων και Ανατολίτικων λαών.Πολλά τα στραβά του Καμμένου, Άπειρα να του προσάψει κάποιος.
ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ειχε δίκιο .
Εξαιτίας αυτών των μαχών , σαλαμίνα, πλαταιές , μαραθώνας, υπάρχει ο πολιτισμός σήμερα όπως τον ξέρουμε φίλε.
Εμποδίστηκαν οι βάρβαροι από την ανατολή, να φέρουν το σκοτάδι τους στην ευρώπη .
ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ .....
Γελοία είναι το ... Άλαμο των Αμερικάνων .
Άθλια, είναι η επέτειος του Βατερλώ. Η νίκη επί του Ναπολέοντα , ήταν η νίκη των τραπεζιτών και τον τοκογλύφων .
Τα σημερικά σκατά δηλαδή.
Γελοία ήταν και η Γαλλική Επανάσταση . Κι αυτή, ήθελε να φέρει το θρίαμβο των τραπεζιτών και των τοκογλύφων .
Ο Ναπολέων τους χάλασε τη σούπα όμωςκαι τους γάμησε τις μάνες, γιαυτό τον έφαγαν τόσα χρόνια μετά.
H Σαλαμίνα, οι Πλαταιές, ο Μαραθώνας, το Ματζικέρτ , το Μυριοκέφαλο , η άλωση , οι πολιορκίες της Βιέννης,
έκαναν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό αυτό που είναι σήμερα. Οι νίκες των ευρωπαίων καλύτερο , οι ήττες χειρότερο .
Οι αντιρατσιστες και οι προοδευτικούληδες , κάνουν αυτό που έρχεται . Όταν ολοκληρωθεί , δεν θα αρέσει σε κανέναν,
εκτός τους ολιγάρχες.
Σε καθε περιπτωση παραμενει δυνατο, παντοτε με καλο ποσοστο. Και μπορεις να συνομιλησεις μαζι τους, εστω κι αν διαφωνεις. Εχω αρκετους γνωστους, συναδελφους, ΚΚΕ, που μια χαρα ανταλλασω αποψεις,το ΚΚΕ ειναι γραφικο.
εχουν μια κοντρα με το τζημεροΣε καθε περιπτωση παραμενει δυνατο, παντοτε με καλο ποσοστο. Και μπορεις να συνομιλησεις μαζι τους, εστω κι αν διαφωνεις. Εχω αρκετους γνωστους, συναδελφους, ΚΚΕ, που μια χαρα ανταλλασω αποψεις,
Με τους φονιαδες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η αλλους παρομοιους ΑκροΑριστερους περιθωριακους ανθελληνες, φυσικα δεν μπορει να γινει διαλογος.
Οποτε το ΚΚΕ ειναι μια χαρα απεναντι τους.
Με απλό ψηφοφόρο μπορεί και να συζητάς.Εχω κι εγώ συγγενείς και γνωστούς αλλά οι οργανωμένοι, οι ΠΑΜΕ και λοιποί είναι τραμπούκοιΣε καθε περιπτωση παραμενει δυνατο, παντοτε με καλο ποσοστο. Και μπορεις να συνομιλησεις μαζι τους, εστω κι αν διαφωνεις. Εχω αρκετους γνωστους, συναδελφους, ΚΚΕ, που μια χαρα ανταλλασω αποψεις,
Με τους φονιαδες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η αλλους παρομοιους ΑκροΑριστερους περιθωριακους ανθελληνες, φυσικα δεν μπορει να γινει διαλογος.
Οποτε το ΚΚΕ ειναι μια χαρα απεναντι τους.
εχουν μια κοντρα με το τζημερο
Ισως να ειναι ετσι, οπως τα λες. Γλωσσα φυσικα ειναι η ιδια 3.000 χρονια. Διαφωνεις; Η να σου βαλω βιντεο απο γιουτουμπ απο ξενους οπου βεβαιωνουν κατι τετοιο; greek language continuity.- διαχρονικοτητα ελληνικη γλωσσας.Πρέπει να πούμε στο λαό μας τη μεγάλη και σκληρή αλήθεια ότι δεν έχει καμία φυλετική και πολιτιστική σχέση με τους αρχαίους Ελληνες αλλά είναι μείγμα Βαλκανίων και Ανατολίτικων λαών.
Ο Τζημερος τους αρνειται την ιδια τους την υπαρξη, οποτε ειναι λογικο ειδικα με αυτον να εχουν μια εχθρα.εχουν μια κοντρα με το τζημερο
ειναι τιμωρητικη η ψηφος στο συριζα για να αναγκαστουν να αφησουν τα κομματα να κατεβουν στις επομενες εκλογες. αν δεν τα αφησουν παλι συριζα για τιμωριααμα κοπει ο κασι ειμαι μεταξυ τζημερου και συριζα
Tυπε και εμενα με κατηγορει η γυναικα μου οτι δηθεν ξενογαμαω. Φυσικα και ειμαι αθωος, μαλακας ειμαι να το παραδεχτω;Ο κασιαδιαρης ειναι πολυ καλυτερος απο ολους τους χ πολιτικους μεν εχει καποιες ακραιες ιδεες , κατηγορις ξυλοδαρμου που εχει και δολοφονιων δεν τις εχει κανει αυτο υποστηριζει ο ιδιος . Λογικα θα μπει το κομα του στην βουλη
Αφού λοιπόν είσαι και χωρίς καμία διάθεση τρολαρίσματος, θες να μας γράψεις γιατί κατέρρευσε η ΕΣΣΔ;
σε ευχαριστώ πάρα πολύ Άλεξ που μπήκες στον κόπο. Τελικά αν και φαίνεται αστεία (όχι ότι δεν είναι) η διαφορά με το μ-λ μπροστά ή πίσω, υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές τρομάρα τους. Λίγες χιλιάδες είναι, και πάλι διασπάστηκανΤι διαφορά έχει τελικά το ΚΚΕ (μ-λ) με το Μ-Λ ΚΚΕ
Το ΚΚΕ (μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ. Το αιώνιο δίλημμα και η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Ποιος ξέρει τις πραγματικές διαφορές τους; Ο Γιάννης Φιλέρης προσπαθεί να βρει τις ρίζες της διαφωνίας των δυο μαρξιστικών-λενινιστικών κομμάτων στην Ελλάδα.www.oneman.gr
δεν ξέρω αν έχει φυλετική σχέση, πάΝτως πολιτιστική δεν έχει ΚΑΜΙΑΠρέπει να πούμε στο λαό μας τη μεγάλη και σκληρή αλήθεια ότι δεν έχει καμία φυλετική και πολιτιστική σχέση με τους αρχαίους Ελληνες αλλά είναι μείγμα Βαλκανίων και Ανατολίτικων λαών.