Ναι φιλε τα παιρνει στομα στο προγραμμα με τα 70 αν δεν κανω λαθοςΗ Δαφνη τα παιρνει στο στομα?και αν ναι σε ποια τιμη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοπέλες που τα παίρνουν στη μάπα ή στο στόμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_mes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 340
- Εμφανίσεις 101K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
παντως παιδια επειδη εχει και τα χρονακια της πρεπει να κανει εκπτωση για να την προτιμαμε τωρα 70 για να χυνεις τη δαφνη πρωην τζινα νομιζω ειναι πολλα παντως την τελευταια φορα το επαιζε λιγο δυσκολη στο χυσιμο στο στομα αλλα εγινε ετσι κ αλλιως. κατι λεει οτι εχει σχεση και κατι τετοιο τεσπα αυτα.
francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
όποιος ψήνεται να πάμε Φυλής να χύσουμε μια στο στομά μαζί να στείλει πμ
100% στρέιτ.
100% στρέιτ.
Καλησπερα και καλη χρονια ,αυτη η Δαφνη πρωην Τζινα ,που δουλευε πριν?παντως παιδια επειδη εχει και τα χρονακια της πρεπει να κανει εκπτωση για να την προτιμαμε τωρα 70 για να χυνεις τη δαφνη πρωην τζινα νομιζω ειναι πολλα παντως την τελευταια φορα το επαιζε λιγο δυσκολη στο χυσιμο στο στομα αλλα εγινε ετσι κ αλλιως. κατι λεει οτι εχει σχεση και κατι τετοιο τεσπα αυτα.
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
δυστυχως στη θεσσαλονικη στα στουντιο καμια δεν δεχεται
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Φυλής 72 μου έρχεται στο μυαλόόποιος ψήνεται να πάμε Φυλής να χύσουμε μια στο στομά μαζί να στείλει πμ
100% στρέιτ.
Ορίστε;;;δυστυχως στη θεσσαλονικη στα στουντιο καμια δεν δεχεται
Έμένα όλες οι γυναίκες, ακόμα και οι πουτάνες, μου κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό χωρίς να τους το ζητήσω!
Αν είσαι καθαρός και με πραγματικά ωραίο πούτσο, τότε όλες οι γυναίκες σου κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μάλιστα χωρίς να σε ρωτήσουν! Αν όμως είσαι στραβοψόλης ή ο πούτσος σου μυρίζει, τότε ξέχασέ το!
Το χύσιμο στη μάπα είναι το δύσκολο στα μπουρδέλα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια πουτάνα σε μπουρδέλο που τα δέχεται στο πρόσωπο έστω και με 10 ευρώ επί πλέον, ας μου στείλει p.m.
Αν είσαι καθαρός και με πραγματικά ωραίο πούτσο, τότε όλες οι γυναίκες σου κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μάλιστα χωρίς να σε ρωτήσουν! Αν όμως είσαι στραβοψόλης ή ο πούτσος σου μυρίζει, τότε ξέχασέ το!
Το χύσιμο στη μάπα είναι το δύσκολο στα μπουρδέλα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια πουτάνα σε μπουρδέλο που τα δέχεται στο πρόσωπο έστω και με 10 ευρώ επί πλέον, ας μου στείλει p.m.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Ποια το κάνει εκεί ρε φίλε; Μου κάνει εντύπωση γιατί στο συγκεκριμένο μαγαζί ποτέ δεν έκαναν πολλά - πολλά οι κοπέλες, μάλιστα μαθαίνω ότι τώρα δουλεύουν και κάποιες που δε μιλάνε καν ελληνικάΦυλής 72 μου έρχεται στο μυαλό
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Πήγαινε για την Πολωνέζα;)Ποια το κάνει εκεί ρε φίλε; Μου κάνει εντύπωση γιατί στο συγκεκριμένο μαγαζί ποτέ δεν έκαναν πολλά - πολλά οι κοπέλες, μάλιστα μαθαίνω ότι τώρα δουλεύουν και κάποιες που δε μιλάνε καν ελληνικά
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Πρωινή ή απογευματινή; Θυμάσαι όνομα; Αν δες θες να μου το γράψεις δημοσίως στείλε PMΠήγαινε για την Πολωνέζα;)
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Όχι.... αλλά στις τελευταίες κριτικές του οίκου...θα την βρεις... πρωινή νομίζω
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Άκυρο, κατάλαβα ποια εννοείς στο 72, το αρχικό μου σχόλιο πήγαινε στο Φυλής 74, μπερδεύτηκαΌχι.... αλλά στις τελευταίες κριτικές του οίκου...θα την βρεις... πρωινή νομίζω
Όχι.... αλλά στις τελευταίες κριτικές του οίκου...θα την βρεις... πρωινή νομίζω
Μόνο πρωί;
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Την έχω πάθει και εγώ με τους ίδιους αριθμούς χεχεΆκυρο, κατάλαβα ποια εννοείς στο 72, το αρχικό μου σχόλιο πήγαινε στο Φυλής 74, μπερδεύτηκα
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Από ότι ξέρω...ρίξε μια ερώτηση και στην ημερήσια ενημέρωσηΜόνο πρωί;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Και απόγευμα απ' ό,τι ξέρω η συγκεκριμένη, non stop, εκτός αν έχει αλλάξει κάτιΜόνο πρωί;
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Καθαριότητα και σωστό φέρσιμο και σε πολλά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης χυνεις στη μάπα και στο στόμα και παντού!!
Είναι γνωστή καταπιολα η Θεσσαλονίκη !! Έχουν κάνει και κάτι μεταγραφες στην Αθήνα πιπινάκια σωστά ! Μας επηραν τα μυαλάΚαθαριότητα και σωστό φέρσιμο και σε πολλά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης χυνεις στη μάπα και στο στόμα και παντού!!
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 735
- Πόντοι
- 81
Είναι γνωστή καταπιολα η Θεσσαλονίκη !! Έχουν κάνει και κάτι μεταγραφες στην Αθήνα πιπινάκια σωστά ! Μας επηραν τα μυαλά
Δώσε πληροφορίες και για Αθήνα έστω και με p.m.