You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
harleyman12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
παιδια απο call girls γνωριζουμε καμια που να κανει anal rimming καλο?η ειναι σε αλλο θρεαντ αυτο?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Η αλήθεια είναι ότι αν σε κόψει θετικά σου κάνει γλυφοκωλάδα(είναι δυνατή)και μετά σε έχει στα υπ'όψιν που λέμε.η μπαρμπορα μου ειχε κανει την πρωτη φορα που πηγα απο βεργας 6 ...την δευτερη οχι... βεβαια δεν το επειδιωξα για να ειμαι ειλικρινης ...οτι κανει κανει ομως ....
Black-roseee
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2020
- Like
- 264
- Πόντοι
- 20
ωραία γλυφοκολαδα η μπαρμπορα γλύψιμο παπαριων και χυσιμο στο στοματάκι της απόλαυση περιποίησηη μπαρμπορα μου ειχε κανει την πρωτη φορα που πηγα απο βεργας 6 ...την δευτερη οχι... βεβαια δεν το επειδιωξα για να ειμαι ειλικρινης ...οτι κανει κανει ομως ....
Alex_Alex_Alex
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
H anna110 κανει τελεια γλυφοκωλαδα.....μεχρι τελικης πτωσης και βαζει και δακτυλακι αμα γουσταρεις!!!!
Black-roseee
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2020
- Like
- 264
- Πόντοι
- 20
τι ηλικία έχει περίπου η αννα; είναι ωραία στο προσωπο;H anna110 κανει τελεια γλυφοκωλαδα.....μεχρι τελικης πτωσης και βαζει και δακτυλακι αμα γουσταρεις!!!!
Alex_Alex_Alex
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
bill magkas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
γεια σας! Μηπως εχουμε τιποτα καλο τωρα τελευταια?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μου έκανε ένα περιποιημένο χθές η Μαντόνα..μούρλια.
Διαγραμμένο μέλος 203627
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά,
Καμία κορασίδα σε σπίτι, η ανεξάρτητη, να παρέχει γλείψιμο πρώκτου αυτές τις δύσκολες ώρες του κοβιντ υπάρχει?
Στείλτε μου pm αν θέλετε,
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Καμία κορασίδα σε σπίτι, η ανεξάρτητη, να παρέχει γλείψιμο πρώκτου αυτές τις δύσκολες ώρες του κοβιντ υπάρχει?
Στείλτε μου pm αν θέλετε,
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Η γνωστη στουντιακη που εχει και στιγμιοτυπο βιντεο στο γιουτουμπΜου έκανε ένα περιποιημένο χθές η Μαντόνα..μούρλια.
που χορευει και τραγουδα απο εξοδο; μου το ειχαν στελει και δεν το κρατησα ο μαλακας.
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
Για σας θελω να μου πειτε την αποψη σας , σε οποιον αρεσει να τουν γλυφει τον κωλο η γυναικα ,δηλαδη γυναικα να γλυφει την κωλοτρυπιδα του ανδρα , θεωρητε ανωμαλος ο αντρας η γκει ? ποια ειναι η αποψη σας? εμενα προσωπικα με ερεθυζει μονο η ιδεα. αλλα καποιοι αλλοι το βλεπουν διαφορετικα ειναι φυσιολογικο η οχι?
Μάγκες εμένα το καλύτερο γλυφοκωλι μου το έχει κάνει η Μαρία η γύφτισσα από διδύμου και Αλκιβιάδου.η οποία έκατσε στο κρεβάτι ξάπλα και μου λέει ανέβα στην μούρη μου και έβαλα την κολοτρυπα μου στην γλώσσα της και τον πουτσο αναμεσα στα μάτια της.. της τα έριξα στα μαλλιά και συνέχισε για 2ο γύρο.