Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Η Αντιγόνη κάνει σούπερ και αμα εισαι καθαροσ θα τα δεις ολα η φίλη της Μαρίνας 60 άλλα πρέπει να σε ξέρει η Μαρίνα για να κανεις ραντεβού .
Την Καλημερα Φιλε μου...αν αναφερεσαι στην Αντριαννα που δουλευε πριν στην Διδυμου,ενα milfogranny.....4-5 φορες που ειχα περασει μαζι της για καμμια πιπα,εμενα δεν μου εκανε,ουτε εκανε κατι ,μια προσπαθεια που να το εχει στο προγραμμα της...ισως σε κανενα αλλο Φιλο εκανε κατι extra....καλα να περνας.......Ξερετε αν το εκανε η Αντριανα απο Μεταξου; Μια ξανθια μιλφ που εκανε σχεδον τα παντα και ειχε μια πολυ περιεργη πιπα.
Ποτε ? Ειναι ανοιχτα τωρα ?Μάγκες εμένα το καλύτερο γλυφοκωλι μου το έχει κάνει η Μαρία η γύφτισσα από διδύμου και Αλκιβιάδου.η οποία έκατσε στο κρεβάτι ξάπλα και μου λέει ανέβα στην μούρη μου και έβαλα την κολοτρυπα μου στην γλώσσα της και τον πουτσο αναμεσα στα μάτια της.. της τα έριξα στα μαλλιά και συνέχισε για 2ο γύρο.
Αντριαννα η γνωστη μεγαλη ξανθια με το περιεργο προσωπο και τη φανταστικη πιπα; Επιπλεον ξερεις αν δουλευει ξανα, που και ποτε;Από Μεταξουργείο ξέρω ότι κάνει γλυφοκωλι η Αλεξάνδρα πρώην υπηρεσία στο Ιάσωνος 2Α πρωινή βάρδια και επίσης πρωινή βάρδια Κολωνού 47 1ος όροφος Τζούλια ανέβασα και κριτική σήμερα.Παλιοτερα έκανε και η Βικτωρία από μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο αλλά σταμάτησε νομίζω εδώ και καιρό και επίσης Ιάσωνος 16 απόγευμα Αντριαννα με τα ψεύτικα βυζια.Αυτα γνωρίζω προσωπικά για Μεταξουργείο τώρα αν στο Μεταξουργείο υπάρχει κάποια άλλη ακόμα κοπέλα που να γλύφει κωλο πείτε μου και μένα γιατί είμαι fan αυτής της υπηρεσίας.Ο ένας να βοηθάει τον άλλον.
Οκ θα το έχω στα υπόψιν ευχαριστώ.Nopainnogain Η Ελενη απο Μεγαλου Αλεξανδρου 28Α κανει γλυφοκωλι και πριν κανα εναμησαρι μηνα την πηρα πρωινη βαρδια αλλα προσεξε γιατι το παει το πραγμα στο πολυ χαλαρο και ο χρονος περναει και επισης ειναι πολυ πολυλογου και οταν χτυπησε η τσατσα την πορτα βιαζοτανε.Αν πας σε αυτην κοιταξε να μην συνεχιζεις την κουβεντα.Αν εξαιρεσουμε αυτα ειναι καλη.
ΠρωκταθλήτριαΗ Λία από μασατζιδικα Στουρναρη 29. Απίστευτο γλυφοκωλι και μασάζ προστάτη!!!
Προχτές που πήγα δεν ήταν εκείΠρωκταθλήτρια