Νέα

Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 428K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ιουλιανού 71 μου είχε κάνει πριν ένα εξάμηνο περίπου ενα μιλφ προς γκρανί με ωραίο σχετικά σώμα στην βραδινή βάρδια ήταν ξανθιά τότε.
πολύ ευχάριστη εμπειρία και απρόσμενη καθώς η κυρία πήγε μόνη της και έκανε παιχνίδι.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ιουλιανού 71 μου είχε κάνει πριν ένα εξάμηνο περίπου ενα μιλφ προς γκρανί με ωραίο σχετικά σώμα στην βραδινή βάρδια ήταν ξανθιά τότε.
πολύ ευχάριστη εμπειρία και απρόσμενη καθώς η κυρία πήγε μόνη της και έκανε παιχνίδι.
μαλλοω ηταν πεινασμενη η κυρια ή το χε πελωρια αναγκη

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
δεν εχουμε τιποτα νεοτερο?
ξερει κανεις αν η μαρηνα ιασονος 1 με εξτραδακι αν προαφερη την υπερεσια?

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
:zfuck: Αν και εχω καιρο να παω η Αλιονα ειναι η μονη που μου εχει κανει και την κανει απιστευτα. Απογευματα διδυμου βραδια φυλης. Θελω να δοκιμασω και πωλινα φυσικα!!! :rockon: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Στην 19χρονη πορνοκαριέρα μου, τέσσερις φορές μου έχουν κάνει γλυφοκώλι. Οι κοπέλες, οι οποίες το πρόσφεραν ήταν οι εξής:

.Αλιόνα, η οποία το επιδιώκει και είναι αρκετά επιθετικό, με φύτεμα της γλώσσας στα ενδότερα του πρωκτού (Διδύμου 18Α).

.Σάρα, της οποίας πρέπει να το ζητήσεις, αλλά μόλις ξεκινήσει, το δουλεύει άψογα το πινέλο (Καρέα 30).

.Γιάννα, η οποία ξεκίνησε από Φωκαίας 27Β, το έκανε με την θέλησή της και στο έλεγε, πριν αρχίσει (Μαραθώνος 59Α).

.Μαντόνα, η οποία το ξεκινούσε λάου-λάου, σε ρωτούσε αν ήθελες να προχωρήσει και μόλις της έδινες το πράσινο φως, η γλώσσα της βρισκόταν σφηνωμένη μέσα στη σούφρα σου (Κασσάνδρας 4Α).

Από τις τέσσερις, ενεργές είναι η Αλιόνα και η Γιάννα. Μπορείτε να τις βρείτε στις διευθύνσεις που έχω γράψει.

Επίσης μην ξεχάσουμε την τιτανοτέρατια Μαρίνα την ξανθιά με την απίστευτη κωλάρα που έκανε  τον κώλο αεροδρόμιο απτο γλείψιμο και είχε περάσει από Τροφωνίου 13 (κάτω) αλλά και Βέργας. Τελευταία φορά *χρόνια πριν* την είχα πετύχει στο Λ.Ιωνίας 12...εκτοτε...ΔΥΣΤΥΧΩΣ την έχασα......

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Επίσης μην ξεχάσουμε την τιτανοτέρατια Μαρίνα την ξανθιά με την απίστευτη κωλάρα που έκανε  τον κώλο αεροδρόμιο απτο γλείψιμο και είχε περάσει από Τροφωνίου 13 (κάτω) αλλά και Βέργας. Τελευταία φορά *χρόνια πριν* την είχα πετύχει στο Λ.Ιωνίας 12...εκτοτε...ΔΥΣΤΥΧΩΣ την έχασα......
είναι τσατσα κωνστανινουπολεως 166 εδώ και καιρο

το χει κοψει το αθλημα λεει

εχει παχυνει κιολας

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
είναι τσατσα κωνστανινουπολεως 166 εδώ και καιρο

το χει κοψει το αθλημα λεει

εχει παχυνει κιολας

Σοβαρά?!?!?!

Πέρασα χθές απόγευμα και από το Α και από το Β αλλά δεν την είδα...

Ξέρεις ποιά βάρδια δουλεύει και σε ποιο από τα 2 είναι?!?!?!

Πάντως ήταν χρόνια το στανταράκι μου και την έχασα...Και παχουλή... θα ξαναπερνούσα μαζί της....Αν φυσικά την μετέπειθα να μπει....

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

Λογικά μιλάς για την Τζούλια....Που δούλευε εκεί Π-Σ-Κ τα βράδια και τα πρωινά τις υπόλοιπες μέρες στο Διδυμου 27...
Μετά χάθηκε και τώρα επέστρεψε πάλι τα πρωινά στο Διδυμου 27...
Δίνει και κώλο υπό...χρηματικές προϋποθέσεις...είναι λεπτή και ξανθιά με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της...
Χαρακτηριστικό της είναι τα...τσιμπουκόχειλά της που δείχνουν οτι έχει κάνει αισθητική...παρέμβαση....

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Κανά...νέο από το..."μέτωπο" παιδιά έχουμε???

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρώ κάτι αλλά ... δεν... δυστυχώς...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Καλα πλακα με κανετε??
Η αλιονα ποτε δεν μου χει κανει η ρουφιανα
Κ παντα ειμαι καθαρος κ με συμπαθει κ ολας
Α την γαμιολα >:(
Κατσε να ξανακατεβω να την ξεχεσω

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Καλα πλακα με κανετε??
Η αλιονα ποτε δεν μου χει κανει η ρουφιανα
Κ παντα ειμαι καθαρος κ με συμπαθει κ ολας
Α την γαμιολα >:(
Κατσε να ξανακατεβω να την ξεχεσω
Ούτε εμένα μου έχει κάνει. Ίσως να μην το επιδιώκει πλέον. Βέβαια δεν την έχω ρωτήσει κιόλας...Την επόμενη φορά θα το επιδιώξω εγώ!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Ούτε εμένα μου έχει κάνει. Ίσως να μην το επιδιώκει πλέον. Βέβαια δεν την έχω ρωτήσει κιόλας...Την επόμενη φορά θα το επιδιώξω εγώ!

εγω θα επιμεινω οταν ξανακατεβω!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ΤΑ μασατζιδικα γιατι δεν αναφερονται στον τιτλο του θρεντ; 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Σωστα
αν κ μπορουμε να βαζουμε εδω νομιζω
κανονικα θα επρεπε να μπει στο νημα ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ και να συμπεριλαμβανει και call και κοριτσια του δρομου...

αλλα μασατζιδικα οπωσδηποτε εκει το συναντας πιο συχνα... :cheesy:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
στα μασατζιδικα η θεια λενα κανει από στουρναρη 29 καμια άλλη?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καμια αλλη σαν κι αυτη που θα βρουμε γιατι κακα τα ψεμματα εχει σπασει πολυ τωρα

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Βασικά το μαγαζί εγινε ξεπεταδικο και δεν αξιζει να πηγαινει κανεις.Υπήρχε μια χοντρούλα σε ενα μασαζατζιδικο στη γλυφαδα,με ενα χαρακτηριστικο κενο στα μπροστινα δοντια σαν τον φιλιππίδη,η οποία ερχεται κρητη για βυζιτες αλλα δεν ξερω τωρα στην Αθηνα που βοσκει.Ξερει κανείς όνομα κ που βρισκεται???

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.481
Πόντοι
12.930
στα μασατζιδικα η θεια λενα κανει από στουρναρη 29 καμια άλλη?

αν και ειμαστε off topic να πω ότι στο μασατζιδικο της Στουρνάρη  εχουν παρει διδακτορικό στο συγκεκριμένο , ειδικα οι παλιες, Ελενη, Λία, Μελίνα, για μένα καλύτερη η Λία.
Εννοείται ότι το μαγαζί έχει γίνει πολυ τυποποιημένο και κοιτανε να στα παρουν όσο πιο ευκολα γίνεται .

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom