Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν βγαζω νοημα με την καμμια
για το ποστ θειο...για την κοντρα ολα ειναι πεντακαθαραποιος βγάζει?
ο χοντρος ειναι οδοστρωτηρας μπραμπ...ο θειος κιλερΑκόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο θείος αν και δίκιο να είχε διάλεξε εκεί που ήταν θεός για τον περισσότερο κόσμο του Ολυμπιακού να τα βάλει με τον χοντρό που τώρα ελέγχει τα μίντια και έχει και τους οργανωμένους στο πλευρό του πράμα που σημαίνει ότι τα στερνα του δεν θα είναι καλά .ο χρόνος θα δείξει αν ήταν ο εγωισμός του και μόνο
ο χοντρος ειναι οδοστρωτηρας μπραμπ...ο θειος κιλερ
δυσκολο καποιος να παει πασο
είναι πραγματικά και οι δύο σκυλιά του πολέμου δεν μασάνε τον κωλο τους ο άλλος δεν είχε χρονισει ο γιος του και βαρεσε γροθιά στο μαχαίρι πρέπει να χεις σθένοςο χοντρος ειναι οδοστρωτηρας μπραμπ...ο θειος κιλερ
δυσκολο καποιος να παει πασο
δεν εχεις ιδεα....απο τα αντερα θα τους κρεμασει τους κουμπαρους οταν ερθει η ωραΚουμπαρος ειναι μαστορα
θειο αν τα πραγματα τραβηξουν ασχημα θα φερουμε σαλιαρελη....ο βασιλιας των διαμαντιωντα λέει χοντρά ο Βαγγέλας, τσακώνονται μέσω των επιστολών.
Σωκράτη,
είσαι Αχάριστος. Ποτέ δεν εκτίμησες τα όσα σου προσέφερα.
Πηγή: iefimerida.gr -
τυπε οι εταιρειες του ειναι τοσο δυνατες που ειχε αναγκη να του δωσει τα λυομενα για τους αραπαδες ο Καμμενος ?Μαλλον εσυ κανεις λαθος για τους ελληνες πολιτικους μεγαλοκαρχαριες τι εμαθες ?? μπορει οι μεγαλοι να ξερουν οχι ομως και ο λαος
τον ολυμπιακο εκανε την δουλεια του μετα καληνυχτα οι εταιρειες του
ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ-ΚΑΤ-ΚΟΜ ΚΟΡΥΦΕΣ σε ολο τον κοσμο εξαπλωμενες και μεχρι να μεγαλωσει ο μικρος θα αντεξει ο θειος
ολες οι κυβερνησεις απο πασοκ νδ συριζα κκε του μια μαντρα ξερεις πολλες απεργιες οι συνδικαληστες στις εταιρειες του μαλλον οχι
είναι πραγματικά και οι δύο σκυλιά του πολέμου δεν μασάνε τον κωλο τους ο άλλος δεν είχε χρονισει ο γιος του και βαρεσε γροθιά στο μαχαίρι πρέπει να χεις σθένος
εμείς οι απ' έξω οι μαλακες θα κάνουμε εικασίες του κώλου την αλήθεια την ξέρουν οι δυο τους και κανείς άλλοςτα λέει χοντρά ο Βαγγέλας, τσακώνονται μέσω των επιστολών.
Σωκράτη,
είσαι Αχάριστος. Ποτέ δεν εκτίμησες τα όσα σου προσέφερα.
Πηγή: iefimerida.gr -
εμείς οι απ' έξω οι μαλακες θα κάνουμε εικασίες του κώλου την αλήθεια την ξέρουν οι δυο τους και κανείς άλλος
κανεις,αντε και μερικοι σε τιποτα υπηρεσιες,μερικοι σε τιποτα πρεσβειες,λιγοι σε τιποτα εφημεριδες,ελαχιστοι σε κόμματα,κατα τα αλλα μονο οι δυο τους και κανεις άλλοςοι δυο τους και κανείς άλλος
αλλά παίζουν οι κονδυλοφόροι θα πληρώνονται για να μαθενουμε τι εξυπηρετεί την κάθε πλευράδίκιο έχεις, απλά δεν μπορώ να κατάλαβω πως επικαλείται το μεγαλείο του Ολυμπιακού για να πάψει να κάνει δουλειές ο Κόκκαλης με τους αντίπαλους του Ολυμπιακού.
κάτι δεν μου αρέσει, δε μπορώ να το καταλάβω αυτό. πως μπορεί να ζητάει ένα επιχειρηματίας τέτοιου μεγέθους από έναν άλλον επιχειρηματία ανάλογου μεγέθους κάτι τέτοιο.
το επιχείρημα (το μεγαλείο του Ολυμπιακού) είναι παιδικό το λιγότερο και βέβαια τι να κάνει ο Κόκκαλης? να παρατήσει πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες για να κάνει τι μετά?
εκτός αν είμαι εγώ ο περίεργος... :-
δίκιο έχεις, απλά δεν μπορώ να κατάλαβω πως επικαλείται το μεγαλείο του Ολυμπιακού για να πάψει να κάνει δουλειές ο Κόκκαλης με τους αντίπαλους του Ολυμπιακού.
κάτι δεν μου αρέσει, δε μπορώ να το καταλάβω αυτό. πως μπορεί να ζητάει ένα επιχειρηματίας τέτοιου μεγέθους από έναν άλλον επιχειρηματία ανάλογου μεγέθους κάτι τέτοιο.
το επιχείρημα (το μεγαλείο του Ολυμπιακού) είναι παιδικό το λιγότερο και βέβαια τι να κάνει ο Κόκκαλης? να παρατήσει πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες για να κάνει τι μετά?
εκτός αν είμαι εγώ ο περίεργος... :-