Νέα

Κόντρα Κόκκαλη - Μαρινάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.927
Πόντοι
5.506
δεν βγαζω νοημα με την καμμια

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο θείος αν και δίκιο να είχε διάλεξε εκεί που ήταν θεός για τον περισσότερο κόσμο του Ολυμπιακού να τα βάλει με τον χοντρό που τώρα ελέγχει τα μίντια και έχει και τους οργανωμένους στο πλευρό του πράμα που σημαίνει ότι τα στερνα του δεν θα είναι καλά .ο χρόνος θα δείξει αν ήταν ο εγωισμός του και μόνο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.927
Πόντοι
5.506
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο θείος αν και δίκιο να είχε διάλεξε εκεί που ήταν θεός για τον περισσότερο κόσμο του Ολυμπιακού να τα βάλει με τον χοντρό που τώρα ελέγχει τα μίντια και έχει και τους οργανωμένους στο πλευρό του πράμα που σημαίνει ότι τα στερνα του δεν θα είναι καλά .ο χρόνος θα δείξει αν ήταν ο εγωισμός του και μόνο
ο χοντρος ειναι οδοστρωτηρας μπραμπ...ο θειος κιλερ
δυσκολο καποιος να παει πασο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
ο χοντρος ειναι οδοστρωτηρας μπραμπ...ο θειος κιλερ
δυσκολο καποιος να παει πασο
είναι πραγματικά και οι δύο σκυλιά του πολέμου δεν μασάνε τον κωλο τους ο άλλος δεν είχε χρονισει ο γιος του και βαρεσε γροθιά στο μαχαίρι πρέπει να χεις σθένος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.927
Πόντοι
5.506
τα λέει χοντρά ο Βαγγέλας, τσακώνονται μέσω των επιστολών.

Σωκράτη,

είσαι Αχάριστος. Ποτέ δεν εκτίμησες τα όσα σου προσέφερα.

Πηγή: iefimerida.gr -
θειο αν τα πραγματα τραβηξουν ασχημα θα φερουμε σαλιαρελη....ο βασιλιας των διαμαντιων
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Μαλλον εσυ κανεις λαθος για τους ελληνες πολιτικους μεγαλοκαρχαριες τι εμαθες ?? μπορει οι μεγαλοι να ξερουν οχι ομως και ο λαος
τον ολυμπιακο εκανε την δουλεια του μετα καληνυχτα οι εταιρειες του
ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ-ΚΑΤ-ΚΟΜ ΚΟΡΥΦΕΣ σε ολο τον κοσμο εξαπλωμενες και μεχρι να μεγαλωσει ο μικρος θα αντεξει ο θειος
ολες οι κυβερνησεις απο πασοκ νδ συριζα κκε του  :2funny: :2funny: :2funny: μια μαντρα ξερεις πολλες απεργιες οι συνδικαληστες στις εταιρειες του μαλλον οχι
τυπε οι εταιρειες του ειναι τοσο δυνατες που ειχε αναγκη να του δωσει τα λυομενα για τους αραπαδες ο Καμμενος ?
ηταν 1 απο τα 3 βασικα δημιουργηματα του αρχιερέα,οι αλλοι δυο μπομπ και λαμπρ πηραν πουλο, αυτος καπως ψιλο υπάρχει ακομα
για τα αρχεια κλπ δε νομιζω να τολμουσε να αποκαλυψει πολλα οταν ο ιδιος ηταν χωμενος τοσο βαθεια

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.033
Πόντοι
456
είναι πραγματικά και οι δύο σκυλιά του πολέμου δεν μασάνε τον κωλο τους ο άλλος δεν είχε χρονισει ο γιος του και βαρεσε γροθιά στο μαχαίρι πρέπει να χεις σθένος

Δεν παίρνουν χαμπάρι αυτοί οι επιχειρηματίες από θανάτους και συναισθήματα, ο jumbo την επομένη της κηδείας του γιου του πήγε στη δουλειά του στις επιχειρήσεις σα να μην είχε γίνει τίποτα. το ίδιο και ο κόκκαλης. πατώντας επί πτωμάτων έκαναν ό,τι έκαναν, πάνω απ όλα το χρήμα γι αυτούς.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
τα λέει χοντρά ο Βαγγέλας, τσακώνονται μέσω των επιστολών.

Σωκράτη,

είσαι Αχάριστος. Ποτέ δεν εκτίμησες τα όσα σου προσέφερα.

Πηγή: iefimerida.gr -
εμείς οι απ' έξω οι μαλακες θα κάνουμε εικασίες του κώλου την αλήθεια την ξέρουν οι δυο τους και κανείς άλλος

OP
OP
Eraser..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.924
Πόντοι
2.606
εμείς οι απ' έξω οι μαλακες θα κάνουμε εικασίες του κώλου την αλήθεια την ξέρουν οι δυο τους και κανείς άλλος

δίκιο έχεις, απλά δεν μπορώ να κατάλαβω πως επικαλείται το μεγαλείο του Ολυμπιακού για να πάψει να κάνει δουλειές ο Κόκκαλης με τους αντίπαλους του Ολυμπιακού.
κάτι δεν μου αρέσει, δε μπορώ να το καταλάβω αυτό. πως μπορεί να ζητάει ένα επιχειρηματίας τέτοιου μεγέθους από έναν άλλον επιχειρηματία ανάλογου μεγέθους κάτι τέτοιο.
το επιχείρημα (το μεγαλείο του Ολυμπιακού) είναι παιδικό το λιγότερο και βέβαια τι να κάνει ο Κόκκαλης? να παρατήσει πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες για να κάνει τι μετά?

εκτός αν είμαι εγώ ο περίεργος... :-

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
οι δυο τους και κανείς άλλος
κανεις,αντε και μερικοι σε τιποτα υπηρεσιες,μερικοι σε τιποτα πρεσβειες,λιγοι σε τιποτα εφημεριδες,ελαχιστοι σε κόμματα,κατα τα αλλα μονο οι δυο τους και κανεις άλλος

OP
OP
Eraser..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.924
Πόντοι
2.606
θα μάθουμε την αλήθεια από τα μέσα του Σαββίδη... :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
δίκιο έχεις, απλά δεν μπορώ να κατάλαβω πως επικαλείται το μεγαλείο του Ολυμπιακού για να πάψει να κάνει δουλειές ο Κόκκαλης με τους αντίπαλους του Ολυμπιακού.
κάτι δεν μου αρέσει, δε μπορώ να το καταλάβω αυτό. πως μπορεί να ζητάει ένα επιχειρηματίας τέτοιου μεγέθους από έναν άλλον επιχειρηματία ανάλογου μεγέθους κάτι τέτοιο.
το επιχείρημα (το μεγαλείο του Ολυμπιακού) είναι παιδικό το λιγότερο και βέβαια τι να κάνει ο Κόκκαλης? να παρατήσει πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες για να κάνει τι μετά?

αλλά παίζουν οι κονδυλοφόροι θα πληρώνονται για να μαθενουμε τι εξυπηρετεί την κάθε πλευρά

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Ξερεις κανεναν μεγαλο να μην εκανε δουλειες με ποδοσφαιρικο αντιπλο απλα ταιζουν το οπαδιλικι των θυματων και μαζευουν ψηφους προς πωληση

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Οταν μαλώνουν οι ελέφαντες τα ποντίκια πρέπει να φεύγουν

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom