Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
δεν απάντησες σε αυτό που σε ρωτησα...
1.80
100 κιλα υπερβαρος τα τελευταια χρονια
Κανενα κουσουρι εμφανισιακα κ σωματικα.
Το καλοκαιρι περασα με επιτυχια εργονομικα, πως τα λενε,  τεστ με ποδηλατο κ καρδιογραφημα ταυτοχρονα.
Εχω 3 επισημα διαζυγια
Εζησα 4 χρονια σε χωρα της λατινικης αμερικης.
Εργαζομαι στον τομεα της φυλαξης κ ασφαλειας

Για περισσοτερες πληροφοριες τηλεφωνο κ όνομα σε πμ κ σε καλω εγω.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Kαι πάλι δεν μίλησα για εσένα,αλλά το έθεσα ως γενικότερη απορία για τους mgtow.
Μυώδης τουλάχιστον να είσαι,μετρά στις ωραίες γυναίκες,και αν χασεις λιγα κιλά ακόμη καλύτερα.
Ωρε τυπε,
Για αυτο σου ειπα για τηλεφωνο. Πραματα χιλιοειπωμενα. Νομιζεις εχω κουραγιο να τα ξαναγραψω?

Υοαρχει περιπτωση να ειμαστε ολοι το ιδιο? Ιδια κοψια? Καλουπι? Χαχαχα οχι

Ειπα πως δεν γαμαω? Μπες στο προφιλ μου κ διαβασε.
Επισης παρε το θρεντ απο την αρχη να δεις πιο ειναι το νοημα να εισαι mgtow.

Για Το τηλεφωνο ισχυει. Φιλικα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
1.80
100 κιλα υπερβαρος τα τελευταια χρονια
Κανενα κουσουρι εμφανισιακα κ σωματικα.
Το καλοκαιρι περασα με επιτυχια εργονομικα, πως τα λενε,  τεστ με ποδηλατο κ καρδιογραφημα ταυτοχρονα.
Εχω 3 επισημα διαζυγια
Εζησα 4 χρονια σε χωρα της λατινικης αμερικης.
Εργαζομαι στον τομεα της φυλαξης κ ασφαλειας

Για περισσοτερες πληροφοριες τηλεφωνο κ όνομα σε πμ κ σε καλω εγω.

Θα μπορουσες να εχεις καλυτερη εμφανιση (να μην εισαι υπερβαρος) και να ειχες μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας στο παιχνιδι με τα γκομενακια ωστε να μην εχεις καταληξει "μερος" μιας "ομαδας" αγαμητων μισογυνηδων που τους εχουν ταραξει τα γκομενακια στα ακυρα και στα λεμονια επι σειρα ετων.

Εσυ, θα επελεγες μια υπερβαρη γκομενα εαν θα ειχες διαθεσιμες αλλες γκομενες που θα ειναι στα κιλα τους; Μαλλον οχι.

Μια γκομενα με εμφανιση ανω του μετριου, θα επιλεξει εναν υπερβαρο τυπο μονο αν:

1) Θελει να αποκτησει ενα αξεσουαρ (σχεση) που θα της ταιζει το ναρκισσισμο και θα τη βγαζει εξω, πηγαινει διακοπες.

2) Εαν ειναι γνωστος μαιντανος.

3) Εαν ειναι λεφτας και τον παει για αρμεγμα.

Για κανεναν αλλο λογο, απλα. Δεν καυλωνουν πραγματικα για εναν υπερβαρο, δεν σταζει το μουνακι τους για εναν τυπο που δεν φροντιζει την εμφανιση του.

Δεν απαιτει πολυ μυαλο στο να το καταλαβεις, ευκολο ειναι.

Επειδη ομως εχεις αρρωστημενο εγωισμο, δεν θα το καταλαβεις ποτε, θα συνεχισεις να εισαι υπερβαρος και απαξιωμενος απο τα δυνατα μουνετα και φυσικα θα συνεχισεις να βλεπεις ολα αυτα τα βιντεο με τους διαφορους μισογυνηδες και αγαμητους κομπλεξακηδες ωστε να νιωθεις οτι εισαι "μερος" και εσυ μιας "παρεας" και να κραζετε ολοι μαζι τα γκομενακια που τοσο πολυ μισειτε επειδη σας εχουν γαμησει τον εγωισμο.

Οτι αλλο και να πουμε, ειναι παπαριες.

Ενας παιχτης, δεν χρειαζεται να ενταχθει σε καποια ομαδα.

Φροντιζει την εμφανιση του, τη τσεπη του, γαμαει, παει παρακατω. Κοιταζει τη παρτη του και μονο. Ουτε οικογενεια, ουτε σχεσεις, ουτε φυσικα παιδια.

Μια γραμμη ειναι ολο και ολο, τι χρειαζονται ολες οι αλλες μιζερομαλακιες που λετε με τα κιλα;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυξανονται συνεχως οι απαξιωμενοι απο τις γκομενες τυποι οπου καταληγουν μισογυνηδες, αγαμητοι και γεματοι μισος και διαφορα κομπλεξ.

Δεν εχουν καμια επιτυχια με τις γκομενες για χ ψ λογους.

Δεν γαμανε, δεν πηγαινουν ουτε σε εργαζομενες στο να ανακουφιζονται τουλαχιστον. Ηθελημενα παραμενουν αγαμητοι και σταδιακα γινονται ολοενα και πιο μισογυνηδες, κομπλεξικοι, γεματοι κακια και μισος.

Αρεσκονται στο να μαζευονται σε παρεες και να κραζουν-κλαψομουνιαζουν-βγαζουν μισος ολοι μαζι και ετσι αισθανονται καλυτερα, οτι εχουν δικιο, οτι εχουν εναν σκοπο.

Επικινδυνοι, θελουν να τραβηξουν στην αγαμια καθε νεο αντρα που δεν τα παει καλα με τις γυναικες για τον χ ψ λογο.

Τυπε που δεν τα πας καλα με τα γκομενακια, γυρω σου, εχει δεκαδες επιλογες απο πανεμορφες γυναικες. Δοκιμασε και βρες αυτες που σου ταιριαζουν και εχετε καλη χημεια και γαμα οσο πιο συχνα μπορεις.

Το να γαμας ειναι ψυχικη υγεια, σε προστατευει απο το να γινεις ενας αγαμητος και κομπλεξικος τυπος. Σωσε τον εαυτο σου απο αυτο και γαμα.

Σε καμια περιπτωση μη καταληξεις να ασχολεισαι με κλαψομουνικες θεωριες που απλα θα σε καταστησουν εναν αγαμητο.

Η ζωη ειναι ωραια οταν γαμας.

Δουλευε, γαμα οσο πιο συχνα μπορεις και ζησε μια ζωη γεματη καυλες και εμπειριες και ασε τους αλλους να μουνοκλαιγονται.

Ζησε αντρικα.

:hi:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Προσυπογράφω όλα τα παραπάνω. Θα σου πω όμως γιατί ασχολούμαι. Αν γνώριζα πριν 30 χρόνια ότι γνωρίζω σήμερα, δεν θα παντρευόμουν. Είχα φάει την προπαγάνδα που συνεχίζει μέχρι και σήμερα ότι αν φέρεσαι σωστά, δεν κάνεις τον Σατράπη, φέρνεις λουλούδια στις επετείους στη γυναίκα σου, είσαι καλός πατέρας, βοηθάς στις δουλειές του σπιτιού, θα ζούσες με τη γυναίκα σου μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος. Ακριβώς ότι είδα από το δικό μου πατέρα δηλαδή. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. Αν σήμερα, καταφέρω και πληροφορήσω ένα ΕΣΤΩ ΕΝΑ άνθρωπο και τον σώσω, θα θεωρήσω ότι έκανα το χρέος μου, δίνοντας πληροφορίες που εγώ δεν είχα τότε. Το πρόβλημα δεν είναι οι γυναίκες. Το πρόβλημα είναι το Νομικό Σύστημα που τις υποστηρίζει και έχει καταφέρει να είναι τελείως εναντίον μας τα πάντα και να μην βρίσκουμε δίκιο με τίποτα. Μιλάω για τους έντιμους άντρες. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει από μυαλό καμιάς να κάνει ψευδή καταγγελία σε ένα μπράβο, άνθρωπο της νύχτας, κακοποιό κλπ
:thumbsup:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σε καθε περιπτωση, ακολουθουμε τους κανονες προσωπικης υγιεινης και αντισυλληψης και σεβομαστε στο επακρο τις επισημες οδηγιες του κρατικου μηχανισμου σχετικα με τον κορονοϊο.

Ζησε αντρικα, ζησε υπευθυνα.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Μετά τις διαφημίσεις ακολουθεί το δελτίο της ημέρας από την ψυχολόγο μας δρ Δάφνη Σώστεμας.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
"Ήταν μια προσφορά της εταιρείας ανδρικών καλλυντικών "ο Λιόσιας"."

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ο Σαββιδης λες οτι εχει εμμονη μαζι σου, εσυ του κωλοτριβεσαι ρε Φιφη.

Επι του θεματος ειναι γνωστο, οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Αυτο ειναι το αποτελεσμα ακριβως της αγαμιας και το ποσο αντικοινωνικοι εχουν γινει πολλοι για διαφορους λογους.
Βεβαια αντικοινωνικη και πιο δυσκολα προσεγγισιμη εχει γινει ως ενα βαθμο και η απεναντι πλευρα αλλα περισσοτερο φταιει η μεταλλαξη που εχει υποστει ο ανδρας.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο Σαββιδης λες οτι εχει εμμονη μαζι σου, εσυ του κωλοτριβεσαι ρε Φιφη.

Επι του θεματος ειναι γνωστο, οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Αυτο ειναι το αποτελεσμα ακριβως της αγαμιας και το ποσο αντικοινωνικοι εχουν γινει πολλοι για διαφορους λογους.
Βεβαια αντικοινωνικη και πιο δυσκολα προσεγγισιμη εχει γινει ως ενα βαθμο και η απεναντι πλευρα αλλα περισσοτερο φταιει η μεταλλαξη που εχει υποστει ο ανδρας.

:hi:

Γεια σου ρε Νικο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν είπα ποτέ ότι ο Σαββίδης έχει εμμονή μαζί μου.
Παραδέχομαι ότι του την πέφτω και τον χλευάζω, αλλά αφενός έχω τους λόγους μου (προφανώς), αφετέρου προσπαθώ να το κάνω όσο πιο ανώφελα γίνεται καθώς ο άνθρωπος κρατάει ένα επίπεδο... Δεν είναι ένα με "τα σκατά που είναι πατημένα στο πεζοδρόμιο", πώς να το κάνουμε...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Δεν είπα ποτέ ότι ο Σαββίδης έχει εμμονή μαζί μου.
Παραδέχομαι ότι του την πέφτω και τον χλευάζω, αλλά αφενός έχω τους λόγους μου (προφανώς), αφετέρου προσπαθώ να το κάνω όσο πιο ανώφελα γίνεται καθώς ο άνθρωπος κρατάει ένα επίπεδο... Δεν είναι ένα με "τα σκατά που είναι πατημένα στο πεζοδρόμιο", πώς να το κάνουμε...

Λογικο τυπε. Σου εχω απαντηση στο "λαθρομεταναστευση" μην κανεις παλι οτι δεν ειδες η μας απαξιωσεις.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αλλά το ζήτημα, όπως το έχει θέσει ο  Σαββίδης, είναι να ζήσουμε "αντρικά" κόντρα στον μισογυνισμό.

Θα είχε ενδιαφέρον μια συζήτηση πάνω σ' αυτή τη βάση.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Λογικο τυπε. Σου εχω απαντηση στο "λαθρομεταναστευση" μην κανεις παλι οτι δεν ειδες η μας απαξιωσεις.

Ρε συ νταή, δεν μπορείς να απαιτείς την απάντηση ενός άλλου.

Μόνο να την κερδίζεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Παμε παρακατω Νικο, ασε τον ανθρωπο να γραφει τα οσα θελει, δεν εχει νοημα.

Ειναι ελευθερος να υπαρχει στο συμπαν αλλωστε, οπως ολοι μας.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
"Να ζήσουμε αντρικά κόντρα στον μισογυνισμό", αυτά είναι.

Για να αρχίσουν τα μέλη να λένε τη γνώμη τους.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Σε αλλα θεματα εχω διαφωνησει πολλακις με τον φιλο Σαββιδης αλλα σε πολλ αλλα επισης, συμφωνω.

Υπαρχουν πολλα στραβα σημερα, προτυπα, αξιες, ψωνισμενες/οι κτλπ αλλα ως επι το πλειστον κανονικοι ανθρωποι ειμαστε.

Την ζωη εμεις την κανουμε ευκολη / δυσκολη και το κατα ποσο προσαρμοζομαστε σε αυτην βασει των θελω μας.

Αλλοι θελουν να εχουν χρηματα κ να γαμανε, αλλοι ειναι πιο συναισθηματικοι, να κανουν σχεσεις η λιγο κ απο τα δυο.
Το προβλημα ειναι οτι λογω ψυχολογικων καταλοιπων διαστρεβλωνουμε και δυσκολευουμε την πραγματικοτητα δεν μπορουμε να τα καταφερουμε η πολλες φορες λογω μη κατανοησης της πραγματικοτητας εχουμε παραλογες, αναλογα με την περιπτωση, απαιτησεις (πχ εκατσα του ταδε κ δεν μου εστειλε καν μηνυμα, με κοροιδεψε / η αλλη μου μιλουσε, ημουν χαλβας κ δεν εκανα τιποτα κ τωρα που με ξεκοψε ειναι πουτανα). Ετσι με αγνοια εαυτων αλλα και λογω εγωισμου πρωτιστως κατηγορουμε τους αλλους και γενναμε μιση.
Ειτε αυτα ειναι μισανδρισμος ειτε μισογυνισμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom