Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Και δωρεαν αναλυση εμφανισης και προσωπικοτητας
I love this site!
δεν απάντησες σε αυτό που σε ρωτησα...
Και δωρεαν αναλυση εμφανισης και προσωπικοτητας
I love this site!
1.80δεν απάντησες σε αυτό που σε ρωτησα...
Ωρε τυπε,Kαι πάλι δεν μίλησα για εσένα,αλλά το έθεσα ως γενικότερη απορία για τους mgtow.
Μυώδης τουλάχιστον να είσαι,μετρά στις ωραίες γυναίκες,και αν χασεις λιγα κιλά ακόμη καλύτερα.
1.80
100 κιλα υπερβαρος τα τελευταια χρονια
Κανενα κουσουρι εμφανισιακα κ σωματικα.
Το καλοκαιρι περασα με επιτυχια εργονομικα, πως τα λενε, τεστ με ποδηλατο κ καρδιογραφημα ταυτοχρονα.
Εχω 3 επισημα διαζυγια
Εζησα 4 χρονια σε χωρα της λατινικης αμερικης.
Εργαζομαι στον τομεα της φυλαξης κ ασφαλειας
Για περισσοτερες πληροφοριες τηλεφωνο κ όνομα σε πμ κ σε καλω εγω.
Προσυπογράφω όλα τα παραπάνω. Θα σου πω όμως γιατί ασχολούμαι. Αν γνώριζα πριν 30 χρόνια ότι γνωρίζω σήμερα, δεν θα παντρευόμουν. Είχα φάει την προπαγάνδα που συνεχίζει μέχρι και σήμερα ότι αν φέρεσαι σωστά, δεν κάνεις τον Σατράπη, φέρνεις λουλούδια στις επετείους στη γυναίκα σου, είσαι καλός πατέρας, βοηθάς στις δουλειές του σπιτιού, θα ζούσες με τη γυναίκα σου μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος. Ακριβώς ότι είδα από το δικό μου πατέρα δηλαδή. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. Αν σήμερα, καταφέρω και πληροφορήσω ένα ΕΣΤΩ ΕΝΑ άνθρωπο και τον σώσω, θα θεωρήσω ότι έκανα το χρέος μου, δίνοντας πληροφορίες που εγώ δεν είχα τότε. Το πρόβλημα δεν είναι οι γυναίκες. Το πρόβλημα είναι το Νομικό Σύστημα που τις υποστηρίζει και έχει καταφέρει να είναι τελείως εναντίον μας τα πάντα και να μην βρίσκουμε δίκιο με τίποτα. Μιλάω για τους έντιμους άντρες. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει από μυαλό καμιάς να κάνει ψευδή καταγγελία σε ένα μπράβο, άνθρωπο της νύχτας, κακοποιό κλπ
Ο Σαββιδης λες οτι εχει εμμονη μαζι σου, εσυ του κωλοτριβεσαι ρε Φιφη.
Επι του θεματος ειναι γνωστο, οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Αυτο ειναι το αποτελεσμα ακριβως της αγαμιας και το ποσο αντικοινωνικοι εχουν γινει πολλοι για διαφορους λογους.
Βεβαια αντικοινωνικη και πιο δυσκολα προσεγγισιμη εχει γινει ως ενα βαθμο και η απεναντι πλευρα αλλα περισσοτερο φταιει η μεταλλαξη που εχει υποστει ο ανδρας.
Δεν είπα ποτέ ότι ο Σαββίδης έχει εμμονή μαζί μου.
Παραδέχομαι ότι του την πέφτω και τον χλευάζω, αλλά αφενός έχω τους λόγους μου (προφανώς), αφετέρου προσπαθώ να το κάνω όσο πιο ανώφελα γίνεται καθώς ο άνθρωπος κρατάει ένα επίπεδο... Δεν είναι ένα με "τα σκατά που είναι πατημένα στο πεζοδρόμιο", πώς να το κάνουμε...
Λογικο τυπε. Σου εχω απαντηση στο "λαθρομεταναστευση" μην κανεις παλι οτι δεν ειδες η μας απαξιωσεις.