You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νομίζω οτι απο σερρες είναι ο Μαριος (το κανάλι αγωγή) και με κολλητό μπλουζάκι είναι σε όλα τα βίντεό του.Απο Καλαματα η Σπαρτη ο τυπακος; Διοτι ετσι οπως σφιγγετε και εχει βαλει και το κολλητο το μπλουζακι κατα τα αλλα παρακαλαει για νιμου σαν τρελος
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Ενα σχετικό βίντεο , βασικα είδα λιγο την αρχη του μονο , δεν προλαβαινω να το δω ολο τωρα , αλλα επειδη μιλαει για γαμους κτλ , και για το αν συμφερει τον αντρα η οχι , το βαζω εδω.
Ειναι βασικα το 2ο βιντεο αυτης της σειρας του καναλιου , όπως λεει και μεσα στο βίντεο , για οποιον το δει
Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για την εμφάνισή του,αλλά τώρα αυτός ας πούμε δεν έχει κάποια εμφανή θεματάκια;
Δε θα σχολιάσω καν το πως παρουσιάζεται στο βίντεο,το background που θυμίζει το σπίτι της μέσης ελληνίδας γιαγιάς και άλλα πολλά, που δικαίως θα έκαναν οποιαδήποτε γυναίκα που στροφάρει στοιχειωδώς να κλείσει αμέσως το βίντεο
Δηλαδή ρε μλκς έλεος κάπου..
Μαλλον η αντιληψη του για τις γυναικες ειναι οτι η θεση τους ειναι εν ακλικ πανω απο τις κοτες, και αυτο οχι παντα... Λυπαμαι αλλα διαφωνω καθετα οριζοντια διαγωνια χιαστι και το αναποδο με αυτα που λεει. Πιο απλα, η γυναικα εγινε παραγωγικη μοναδα στην οικονομια, εβαλε λεφτα στο πορτοφολι της και πια ΔΕΝ εχει αναγκη εναν μαλακα να την ταιζει ντυνει και να την κανει οτι θελει. Δυστυχως η ευτυχως ετσι εχουν τα πραγματα. Δυστυχως διοτι δεν μπορουμε να τις κν αουμε οτι θελουμε, ευτυχως διοτι απαλλαχτηκαμε απο την υποχεωση να ειμαστε οι κουβαλητες του σπιτιου.
Εαν ομως αυτά που λεει είναι σωστά κλαιν , θα μπορουσε να έχει και μονο ηχο το βίντεο όπως του mgtow hellas (παράδειγμα) , αλλά αυτός έτσι κάνει και τα υπόλοιπα βίντεό του.Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για την εμφάνισή του,αλλά τώρα αυτός ας πούμε δεν έχει κάποια εμφανή θεματάκια;
Δε θα σχολιάσω καν το πως παρουσιάζεται στο βίντεο,το background που θυμίζει το σπίτι της μέσης ελληνίδας γιαγιάς και άλλα πολλά, που δικαίως θα έκαναν οποιαδήποτε γυναίκα που στροφάρει στοιχειωδώς να κλείσει αμέσως το βίντεο
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Εαν ομως αυτά που λεει είναι σωστά κλαιν , θα μπορουσε να έχει και μονο ηχο το βίντεο όπως του mgtow hellas (παράδειγμα) , αλλά αυτός έτσι κάνει και τα υπόλοιπα βίντεό του.
Δεν τα άκουσα και ο λόγος είναι πως δεν κάθομαι να ακούσω άτομα που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από γυναίκες...
Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση.
Αν εσύ θεωρείς πως ένα άτομο που σκάει έτσι χύμα μπροστά στην κάμερα,με όσα φαίνονται πίσω,κ.λ.π. δηλαδή δεν αντιλαμβάνεται πως το όλο θέαμα είναι μεταξύ γελοίου και "είμαι 30+ και μένω στο πατρικό μου",αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να αντιληφθεί κάτι πιο πολύπλοκο όπως οι γυναίκες.
Είναι όπως εδώ στο site που έχουμε μέλη που για χ,ψ λόγους δεν είχαν ποτέ γκόμενα και παρόλα αυτά το παίζουν ειδήμονες,γαμίκουλες,δίνουν μάλιστα και συμβουλές.
Μιλάμε για ΝΑΥΑΓΙΑ,όχι αστεία..
Εγω πάλι νομίζω οτι τα λέει σωστα , αλλα τέλος πάντων ... δεν διεκδικω το αλάθητο του πάπα μπορει να κάνω και λάθος.Δεν τα άκουσα και ο λόγος είναι πως δεν κάθομαι να ακούσω άτομα που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από γυναίκες...
Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση.
Αν εσύ θεωρείς πως ένα άτομο που σκάει έτσι χύμα μπροστά στην κάμερα,με όσα φαίνονται πίσω,κ.λ.π. δηλαδή δεν αντιλαμβάνεται πως το όλο θέαμα είναι μεταξύ γελοίου και "είμαι 30+ και μένω στο πατρικό μου",αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να αντιληφθεί κάτι πιο πολύπλοκο όπως οι γυναίκες.
Είναι όπως εδώ στο site που έχουμε μέλη που για χ,ψ λόγους δεν είχαν ποτέ γκόμενα και παρόλα αυτά το παίζουν ειδήμονες,γαμίκουλες,δίνουν μάλιστα και συμβουλές.
Μιλάμε για ΝΑΥΑΓΙΑ,όχι αστεία..
Οσον αφορά το δωμάτιό του , θα μπορουσε να ειναι και το σπίτι του δεν έχουν ολοι οι άνθρωποι τα ίδια γουστα. Μπορει να είναι και το πατρικό του , ιδέα δεν έχω αν μενει μόνος του η όχι.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τουλαχιστον δεν βαζει φωτογραφιες σπιτιων απο αγγελιες να τις παρουσιαζει σαν να ειναι το σπιτι τουΑν εσύ θεωρείς πως ένα άτομο που σκάει έτσι χύμα μπροστά στην κάμερα,με όσα φαίνονται πίσω,κ.λ.π. δηλαδή δεν αντιλαμβάνεται πως το όλο θέαμα είναι μεταξύ γελοίου και "είμαι 30+ και μένω στο πατρικό μου",αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να αντιληφθεί κάτι πιο πολύπλοκο όπως οι γυναίκες.
Οι Mgtow είναι τεμπέληδες και losers δεν μπαίνουν καν στον ανταγωνισμό.Λένε όχι ρε φίλε δε θα ξεσκιστώ εγώ στη δουλειά να βγάλω γκαφρά να γαμήσω.Δε θα γίνω φέτες λιώνοντας στα γυμναστήρια μήπως και με προσέξει κανένα μουνάκι.Δε θα χάσω το χρόνο μου φτιάχνοντας κύκλο κάνοντας χατήρια σε μαλάκες.Δε θα σκοτωθώ στο καμάκι να ξενυχτάω και να λιώνω από την κούραση να χτυπήσω γκόμενες μπας και γαμήσω.
Εγώ δε γαμάω,απέχω και αν ...όλοι οι άντρες κάνουν το ίδιο θα γαμήσω και εγώ.Αλλιώς μαλακία,πουτάνες ή πλαστικές κούκλες.Γενικά δεν μπαίνουν στον ανταγωνισμό,είναι μινιμαλιστές και θέλουν τα εύκολα οπότε οι υπερπέουλες προσοντούχοι γαμάνε αβέρτα αφού το πεδίο είναι ανοιχτό.
Φανταστείτε μια γκόμενα να λέει όχι ρε φίλε εγώ δε θα κάνω δίαιτα για να είμαι ελκυστική,θα τρώω τον αγλέουρα.Δε θα τρώω τα λεφτά μου σε ρούχα ούτε θα χάνω χρόνο σε μέικ απ,γυμναστήρια,γιόγκα και κομμωτήρια.Να με δεχτούν οι άντρες όπως είμαι χοντρή,άβαφη,αγύμναστη,βρωμύλω κτλ.
Ενας Mgtow θα την έβρισκε χαλαρά με τέτοια φεμινίστρια χοντρέλω είναι η ίδια τακτική ψωλά της ήσσονος προσπάθειας.
Οπως κάνεις προσπάθεια να αυτοβελτιωθείς για να αλλάξεις κατηγορία έτσι κάνουν και οι γκόμενες και συχνά χρηματοδοτείς την προσπάθειά τους για να γαμήσεις οχτάρι αντί για εξάρι.Τα αγαθά κόποις κτώνται,η μαλακία είναι τζάμπα.
Εγώ δε γαμάω,απέχω και αν ...όλοι οι άντρες κάνουν το ίδιο θα γαμήσω και εγώ.Αλλιώς μαλακία,πουτάνες ή πλαστικές κούκλες.Γενικά δεν μπαίνουν στον ανταγωνισμό,είναι μινιμαλιστές και θέλουν τα εύκολα οπότε οι υπερπέουλες προσοντούχοι γαμάνε αβέρτα αφού το πεδίο είναι ανοιχτό.
Φανταστείτε μια γκόμενα να λέει όχι ρε φίλε εγώ δε θα κάνω δίαιτα για να είμαι ελκυστική,θα τρώω τον αγλέουρα.Δε θα τρώω τα λεφτά μου σε ρούχα ούτε θα χάνω χρόνο σε μέικ απ,γυμναστήρια,γιόγκα και κομμωτήρια.Να με δεχτούν οι άντρες όπως είμαι χοντρή,άβαφη,αγύμναστη,βρωμύλω κτλ.
Ενας Mgtow θα την έβρισκε χαλαρά με τέτοια φεμινίστρια χοντρέλω είναι η ίδια τακτική ψωλά της ήσσονος προσπάθειας.
Οπως κάνεις προσπάθεια να αυτοβελτιωθείς για να αλλάξεις κατηγορία έτσι κάνουν και οι γκόμενες και συχνά χρηματοδοτείς την προσπάθειά τους για να γαμήσεις οχτάρι αντί για εξάρι.Τα αγαθά κόποις κτώνται,η μαλακία είναι τζάμπα.
Δεν νομίζω να ισχυει για όλους , παράδειγμα ο mgtow hellas ο οποιος γυμνάζεται απο οτι θυμάμαι , τωρα αν γυμνάζεται για τον εαυτό του και όχι για να αρέσει στις γκόμενες ... δεν είμαι σίγουρος. Υστερα αν υποθέσουμε οτι έχουμε ξερω γω εναν χ αριθμό mgtow , ξερω γω 100 χιλιάδες δεν μπορεί να σκέφτονται όλοι τα ίδια πράγματα για ολα τα θέματα.Οι Mgtow είναι τεμπέληδες και losers δεν μπαίνουν καν στον ανταγωνισμό.Λένε όχι ρε φίλε δε θα ξεσκιστώ εγώ στη δουλειά να βγάλω γκαφρά να γαμήσω.Δε θα γίνω φέτες λιώνοντας στα γυμναστήρια.Δε θα χάσω ο χρόνο μου φτιάχνοντας κύκλο.Δε θα σκοτωθώ στο καμάκι να χτυπήσω γκόμενες μπας και γαμήσω.
Εγώ δε γαμάω και αν ...όλοι οι άντρες κάνουν το ίδιο θα γαμήσω και εγώ.Αλλιώς μαλακία,πουτάνες ή πλαστικές κούκλες.Γενικά δεν μπαίνουν στον ανταγωνισμό,είναι μινιμαλιστές και θέλουν τα εύκολα οπότε οι υπερπέουλες προσοντούχοι γαμάνε αβέρτα αφού το πεδίο είναι ανοιχτό.
Καπου είχε ένα βίντεο που εξηγουσε οτι οι mgtow χωρίζονται σε κατηγορίες αν το βρω θα το ποστάρω.
Δεν το βρηκα το βίντεο που έλεγα , ηταν απο το καναλι "ελευθερος αντρας" το οποίο δεν μπορω να το βρω μάλλον θα έκλεισε για κάποιο λόγο.
Το θέμα είναι πώς στέκεσαι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Είσαι αρκετά fit ή σε τρώει λάχανο ο κάθε λογής σφίχτης?Εχεις κύκλο ή σε γαμάει ακόμα και ο ντόπιος με το πατίνι?Εχεις γκαφρά ή σου ρίχνει στα αυτιά ο Αραβας και ο ντόπιος γόνος?
Πρέπει να αναρωτηθείς πού στέκεσαι και πώς μπορείς να βελτιώσεις την κατάστασή σου.Αν ο στόχος σου είναι το μηδέν,δηλαδή να γαμάς sexbots,να βλέπεις ίντερνετ πορν και να παίζεις μαλακία φυσικά θα το πετύχεις.
Αν θέλεις κάτι που θέλουν και οι άλλοι,φυσικά έχεις ανταγωνισμό και πρέπει να έχεις δυναμική να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό.Αλλιώς πιάνεις τα αρχίδια σου,σε πάνε οι άλλοι γαμιώντας.
Είναι ανελέητα τα πράγματα εκεί έξω,οι γκόμενες δεν κάνουν ελεημοσύνες,μόλις δουν κάτι καλύτερο σε αφήνουν με το καυλί στο χέρι.Και το αντίστροφο άμα σε κόψουν για καλύτερο,ανοίγουν το στόμα για μπούκι.Γενικά είναι κυνικές στα ζητήματα power,δεν την ψάχνουν πολύ και τραβιούνται ενστικτωδώς με τους ισχυρότερους οπότε αν είσαι ψωλάς,αρχίδας,άφραγκος,τεμπέλης,βαρετός,μέτριος,unmotivated κτλ φυσικά πιάνεις τα αρχίδια σου.
Οι γκόμενες θέλουν να βλέπουν οτι προσπαθείς οτι έχεις φλόγα μέσα σου,οτι καυλώνεις μαζί τους,δε θέλουν οκνηρούς,προβλέψιμους,μέσο όρο κτλ.
Πρέπει να αναρωτηθείς πού στέκεσαι και πώς μπορείς να βελτιώσεις την κατάστασή σου.Αν ο στόχος σου είναι το μηδέν,δηλαδή να γαμάς sexbots,να βλέπεις ίντερνετ πορν και να παίζεις μαλακία φυσικά θα το πετύχεις.
Αν θέλεις κάτι που θέλουν και οι άλλοι,φυσικά έχεις ανταγωνισμό και πρέπει να έχεις δυναμική να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό.Αλλιώς πιάνεις τα αρχίδια σου,σε πάνε οι άλλοι γαμιώντας.
Είναι ανελέητα τα πράγματα εκεί έξω,οι γκόμενες δεν κάνουν ελεημοσύνες,μόλις δουν κάτι καλύτερο σε αφήνουν με το καυλί στο χέρι.Και το αντίστροφο άμα σε κόψουν για καλύτερο,ανοίγουν το στόμα για μπούκι.Γενικά είναι κυνικές στα ζητήματα power,δεν την ψάχνουν πολύ και τραβιούνται ενστικτωδώς με τους ισχυρότερους οπότε αν είσαι ψωλάς,αρχίδας,άφραγκος,τεμπέλης,βαρετός,μέτριος,unmotivated κτλ φυσικά πιάνεις τα αρχίδια σου.
Οι γκόμενες θέλουν να βλέπουν οτι προσπαθείς οτι έχεις φλόγα μέσα σου,οτι καυλώνεις μαζί τους,δε θέλουν οκνηρούς,προβλέψιμους,μέσο όρο κτλ.
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Βριζουμε τις γυναίκες, οι ανδρες, οι οποιες εχουν βεβαια τα θέματα τους, οπως κι εμεις. Αλλα ποιος φυσιολογικος ανθρωπος θελει δημερα να εχει διπλα του μια χαζη, αμορφωτη, αεργη που τα περιμενει ολα απο εμας. Δε ζουμε πια στο 1930 στο χωριο χωρις δρομο και ηλεκτρικο, για να εχουμε τις γυναικες ολη μερα στην κουζινα να μαγειρεύουν και να μεγαλωνουν παιδιά. Να μας τις εχουν προξενεψει απο 17 χρονων και να τις καβαλαμε οπότε θελουμε. Συγνωμη αλλά εγω δε θελω να εχω κατι τετοιο διπλα μου ουτε και με καβλωνει μια τετοια γυναικα να τη γαμησω. Προτιμουμε δυναμικες σνεξαρτητες γυναικες που μας επιλεγουν οπως κι εμείς εκεινες. Και αν δε τραβήξει το πραγμα, παμε γιαλλα. Και εμείς και εκείνες
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
τουλαχιστον δεν βαζει φωτογραφιες σπιτιων απο αγγελιες να τις παρουσιαζει σαν να ειναι το σπιτι του
ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ, για κάτι ΑΓΑΜΗΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ σαν και εσένα που κατά δήλωσή τους δεν είχαν ΠΟΤΕ γκόμενα,έβαλα ακόμη και το συμβόλαιο του σπιτιού με το όνομά μου,όπου μάλιστα είναι δηλωμένο ΕΝΑ άτομο,δηλαδή ΕΓΩ.
Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ότι έβαλα φωτογραφίες από την αγγελία του ίδιου σπιτιού,την περίοδο που ήθελα να το επινοικιάσω(οπως και έκανα) γιατί μένω πλέον με την γκόμενά μου,κάτι εσύ που δεν έχεις κάνει και ούτε θα κάνεις ΠΟΤΕ
Κατάλαβες ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ;
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Αλλα ποιος φυσιολογικος ανθρωπος θελει δημερα να εχει διπλα του μια χαζη, αμορφωτη, αεργη που τα περιμενει ολα απο εμας.
Καλά,αν είναι καμία με κώλο σαν της Τούνη ή πόδια σαν της Μπέλλα,να δεις πόσοι 'φυσιολογικοί' θα τη θέλανε δίπλα τους
Καλά,αν είναι καμία με κώλο σαν της Τούνη ή πόδια σαν της Μπέλλα,να δεις πόσοι 'φυσιολογικοί' θα τη θέλανε δίπλα τους
Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι αλλά αυτή η εμφάνιση της γκόμενας κοστίζει.Από γυμναστήρια,κομμωτήρια μέχρι τσάντες,μέικ απ,αρώματα και ρούχα.Κοστίζει πολύ σε χρόνο και χρήμα.Συνεπώς αν θέλεις δίπλα σου κάτι μοντελέ και όχι next door,συνηθισμένο πρέπει να τα σκάσεις.
Τώρα όλες πασχίζουν να φτιάξουν κώλο,βυζιά,τέλειο σώμα,ξοδεύουν άπειρα λεφτά σε γιόγκες,πλαστικές κτλ και εσύ εισπράττεις το αποτέλεσμα.
Αλλά αυτό είναι το ελάχιστο.Για να επιτύχουν καλή εμφάνιση πρέπει να μη δουλεύουν κανονικά ωράρια άρα πρέπει να χρηματοδοτείς.Και για να έχουν καλή διάθεση πρέπει να δίνεις ακόμα περισσότερα,να τις πας διακοπές κτλ.
Αυτό είναι περίπου το πλαίσιο.Εκτός αν θες μια χοντρή,άβαφη,απεριποίητη συνέχεια στα νεύρα.
Γενικά με 200 ευρώ το μήνα και μερικά δώρα μεταμορφώνεις χαλαρά ένα εξάρι σε οχτάρι αν έχει τα αναγκαία σωματικά προσόντα και μετά σου είναι ευγνωμωνούσα.Πού να τα καταλάβουν αυτά οι Mgtow?
Αν την πας για σουβλάκια,μπύρες και πιτόγυρους,ετοιμάσου για ξύγκια και πατσάδες.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
μας ελειψες 3 μηνες τριτοκοσμικε μεταναστη στη γερμανιαΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ, για κάτι ΑΓΑΜΗΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ σαν και εσένα που κατά δήλωσή τους δεν είχαν ΠΟΤΕ γκόμενα,έβαλα ακόμη και το συμβόλαιο του σπιτιού με το όνομά μου,όπου μάλιστα είναι δηλωμένο ΕΝΑ άτομο,δηλαδή ΕΓΩ.
Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ότι έβαλα φωτογραφίες από την αγγελία του ίδιου σπιτιού,την περίοδο που ήθελα να το επινοικιάσω(οπως και έκανα) γιατί μένω πλέον με την γκόμενά μου,κάτι εσύ που δεν έχεις κάνει και ούτε θα κάνεις ΠΟΤΕ
Κατάλαβες ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ;
τελος μαϊου εκλασες απο το στομα το τελευταιο ποστ και μετα μπηκε αυγουστος για να ξανακουσουμε τις κομπλεξικες θεωριες σου
φαινεται σε στρωσανε για υπερωρια οι φριτζηδες και ετριβες καμπινεδες του σκοτωμου
Σωστα τα λες , αλλα ... με αυτά και με αυτά θυμηθηκα ενα σχετικό ανέκδοτο , πάει λεει ενα ζευγάρι σε ενα κατάστημα duty free στα σύνορα , οπότε λέει ο τύπος : γυναίκα , βρηκα σε πολυ καλη τιμη βοτκα 1 λίτρο στα 18 ευρώ να την πάρω ; ΟΧΙ λεει η γυναικα , ακριβη μου φαινεται. Πιο κάτω βλέπει η γυναικα του ενα σετ καλυντικά προσφορά στα 50 ευρώ , λέει η γυναικα να τα πάρω ; Της λεει ο αντρας όχι είναι ακριβά. Μα θα με βλέπεις πιό όμορφη αν τα παρουμε , λεει η γυναικα. Και λεει ο αντρας και με την βότκα η ίδια δουλεια θα γινόταν.Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι αλλά αυτή η εμφάνιση της γκόμενας κοστίζει.Από γυμναστήρια,κομμωτήρια μέχρι τσάντες,μέικ απ,αρώματα και ρούχα.Κοστίζει πολύ σε χρόνο και χρήμα.Συνεπώς αν θέλεις δίπλα σου κάτι μοντελέ και όχι next door,συνηθισμένο πρέπει να τα σκάσεις.
Τώρα όλες πασχίζουν να φτιάξουν κώλο,βυζιά,τέλειο σώμα,ξοδεύουν άπειρα λεφτά σε γιόγκες,πλαστικές κτλ και εσύ εισπράττεις το αποτέλεσμα.
Αλλά αυτό είναι το ελάχιστο.Για να επιτύχουν καλή εμφάνιση πρέπει να μη δουλεύουν κανονικά ωράρια άρα πρέπει να χρηματοδοτείς.Και για να έχουν καλή διάθεση πρέπει να δίνεις ακόμα περισσότερα,να τις πας διακοπές κτλ.
Αυτό είναι περίπου το πλαίσιο.Εκτός αν θες μια χοντρή,άβαφη,απεριποίητη συνέχεια στα νεύρα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
μας ελειψες 3 μηνες τριτοκοσμικε μεταναστη στη γερμανια
τελος μαϊου εκλασες απο το στομα το τελευταιο ποστ και μετα μπηκε αυγουστος για να ξανακουσουμε τις κομπλεξικες θεωριες σου
φαινεται σε στρωσανε για υπερωρια οι φριτζηδες και ετριβες καμπινεδες του σκοτωμου
Ποιος σε γαμάει εσένα ρε ΑΓΑΜΗΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ;
Mην τα ξαναλεμε...
Οι άντρες εδώ μέσα σε αναδεικνύον ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ και καμία γκόμενα ΠΟΤΕ δεν ήθελε να αράξει μαζί σου.
Ο ορισμός του ΝΑΥΑΓΙΟΥ
Το πρώτο και τελευταίο γυναικείο ανιδιοτελές χάδι,αυτό της μαμάς..
Σωστα τα λες , αλλα ... με αυτά και με αυτά θυμηθηκα ενα σχετικό ανέκδοτο , πάει λεει ενα ζευγάρι σε ενα κατάστημα duty free στα σύνορα , οπότε λέει ο τύπος : γυναίκα , βρηκα σε πολυ καλη τιμη βοτκα 1 λίτρο στα 18 ευρώ να την πάρω ; ΟΧΙ λεει η γυναικα , ακριβη μου φαινεται. Πιο κάτω βλέπει η γυναικα του ενα σετ καλυντικά προσφορά στα 50 ευρώ , λέει η γυναικα να τα πάρω ; Της λεει ο αντρας όχι είναι ακριβά. Μα θα με βλέπεις πιό όμορφη αν τα παρουμε , λεει η γυναικα. Και λεει ο αντρας και με την βότκα η ίδια δουλεια θα γινόταν.
Αυτό ισχύει.Οντως αν κατεβάσεις μερικά ξύδια,παρασύρεσαι.Οι Πολωνέζες χρησιμοποιούν συχνά αυτή την τακτική του ποτίσματος.Ετσι γαμάς πολλά εξαράκια από τα κλαμπς που αλλιώς δε θα τα άγγιζες αφού δίπλα ακριβώς παίζουν οι μουνάρες.Και οι Ρωσίδες πίνουν αρκετά,οι Ουκρανές λιγότερο.
Βέβαια και η πιωμένη Πολωνέζα είναι τούρμπο,τρελά μεγαλεία.
Επισκέπτης
τουλαχιστον δεν παρακαλαει καμια να τον αποκαταστησει οπως κανεις εσυΔεν θέλω να κρίνω κανέναν για την εμφάνισή του,αλλά τώρα αυτός ας πούμε δεν έχει κάποια εμφανή θεματάκια;