Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
Γνωρισα 50αρα  6αρι που ελληνας πυρφορος της προσφερε 3ημερο!! ταξιδι στο Μπαλι.
Κοστος :αεροπορικα, διαμονη,κανα δωρακι = 2.500-3.000 σιγουρα.
Για την ιστορια,η μεγαλογκομενα ισχυριστηκε πως ουτε καν πηδηχτηκε.
Λιγο σημασια εχει αυτο γιατι κ να πηδηχτηκε ηταν υπερβολικο ακριβο το γαμησι.

Είδες λοιπόν που μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας; Με τα λεφτά που πλήρωσε για τα εισιτήρια της θα γαμούσε Θεές στο Μπαλί. Κι όμως, την κάνει να νομίζει ότι το μουνί της είναι χρυσό. Ο επόμενος που θα την πλησιάσει, θα της φανεί άχρηστος

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.925
Πόντοι
4.655
Μάλλον δεν κατάλαβες την πραγματική σημασία του γεγονότος που περιγράφει το άρθρο. Ας την γράψω πιο καθαρά. ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ. Το ότι είναι ένα σάιτ γνωριμιών, δηλ. η κάθε μία και ο καθένας γράφει ελεύθερα ότι θέλει, το κάνει να αποτυπώνει την πραγματικότητα. Οι ίδιες γυναίκες που βαθμολογούν τους άντρες σε ένα τέτοιο σάιτ, αν ρωτόντουσαν ευθέως, θα έδιναν άλλες απαντήσεις, για να μην φανούν ότι έχουν απαιτήσεις που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Δεν έχει σχέση αυτό που έγραψες για το ότι κανένας σοβαρός άντρας δεν θα προσπαθούσε να βγάλει έτσι γκόμενα. Δεν είναι αυτό το κεντρικό σημείο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το ok cupid, αλλά στην αρχή είχα χρησιμοποιήσει κάποια άλλα, Ελληνικά, ας μην γράψω ονόματα

Μπόκολε, δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεις το οκ cupid με την πραγματικότητα. Σε λίγο θα μας πεις ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι τα εμβόλια κάνουν κακό.

Σοβαρευτείτε λίγο ρε εδώ μέσα και αφήστε τις κλαψομουνιές.

Π

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Τι να σας κανω που κανετε τους μαγκες απο το πληκτρολογιο.

Τεσπα δεν ασχολουμε πια μαζι σου γιατι με ριχνεις στο επιπεδο σου κ μετα με νικας νε ευκολια

Συνημμένα

• Screenshot_20190121-152744.jpg
    Screenshot_20190121-152744.jpg
    495,3 KB · Εμφανίσεις: 34

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.925
Πόντοι
4.655
Τι να σας κανω που κανετε τους μαγκες απο το πληκτρολογιο.

Τεσπα δεν ασχολουμε πια μαζι σου γιατι με ριχνεις στο επιπεδο σου κ μετα με νικας νε ευκολια

χαχαχαχα πάλι κοίταζες τον μπούτσον μου;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Συμφωνώ με το δεύτερο που έγραψες. Η μέση Ελληνίδα με ύψος 1,60, χαμηλό κώλο και κυτταρίτιδα, με πολύ μέτρια σεξουαλική ικανότητα θεωρεί ότι της αξίζει είτε κάποιος φτασμένος Επαγγελματίας (Δικηγόρος - Γιατρός), είτε κάποιος γόνος πλούσια Οικογένειας, είτε κάποιος εκδότης, είτε κάποιος διάσημος από την Show Business. Και θεληματικά κλείνουν τα μάτια στο γεγονός ότι ο Μεγαλοδικηγόρος (με επίθετο που αρχίζει από Κ), ο γόνος πλούσιας Οικογένειας (με επίθετο που αρχίζει από Β), ο εκδότης (με επίθετο που αρχίζει από Κ), ο Τραγουδιστής (με επίθετο που αρχίζει από Ρ),  ΟΛΟΙ παντρεύτηκαν μοντέλες, άσχετα με το αν χώρισαν στη συνέχεια

Πες τα χρυσοστομε!
Ειναι εκτος τοπου και χρονου λεμε! Στην καρακοσμαρα τους!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.796
Πόντοι
3.936
Η μέση Ελληνίδα με ύψος 1,60, χαμηλό κώλο και κυτταρίτιδα, με πολύ μέτρια σεξουαλική ικανότητα θεωρεί ότι της αξίζει είτε κάποιος φτασμένος Επαγγελματίας (Δικηγόρος - Γιατρός), είτε κάποιος γόνος πλούσια Οικογένειας, είτε κάποιος εκδότης, είτε κάποιος διάσημος από την Show Business.
Και θεληματικά κλείνουν τα μάτια στο γεγονός ότι ο Μεγαλοδικηγόρος (με επίθετο που αρχίζει από Κ), ο γόνος πλούσιας Οικογένειας (με επίθετο που αρχίζει από Β), ο εκδότης (με επίθετο που αρχίζει από Κ), ο Τραγουδιστής (με επίθετο που αρχίζει από Ρ),  ΟΛΟΙ παντρεύτηκαν μοντέλες, άσχετα με το αν χώρισαν στη συνέχεια
:thumbsup:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ο Μεγαλοδικηγόρος (με επίθετο που αρχίζει από Κ), ο γόνος πλούσιας Οικογένειας (με επίθετο που αρχίζει από Β), ο εκδότης (με επίθετο που αρχίζει από Κ), ο Τραγουδιστής (με επίθετο που αρχίζει από Ρ),  ΟΛΟΙ παντρεύτηκαν μοντέλες, άσχετα με το αν χώρισαν στη συνέχεια

Ο μεγαλοδικηγόρος και ο γόνος, εδώ που τα λέμε ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ, που πήραν τα συγκεκριμένα ΤΣΟΥΛΙΑ.
Αυτές δεν ήταν , όχι για να τις παντρευτείς, αλλά ούτε για να τις βάλεις σπίτι σου.

Μόνο σε πηδηχτρώνα να τις γαμάς και πολύ τους.
Οπότε είναι λογικό αν δεις από που προέρχονταν όλες αυτές, η κάθε ξεφτιλισμένη , να έχει μεγάλες βλέψεις.

ΝΑ ΠΩ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ;;;;
Ξεφτιλισμένη 42 χρονών , με κόρη 10 . Χωρισμένη , που πήρε το σπίτι του πρώην της, λόγω παιδιού.
Δεν έχει δουλέψει ποτέ , ούτε μία μέρα. Δεν έχει τίποτε. Είναι 1,60 και απλά δεν είναι χοντρή.
Φάτσα 50άρας, άσχημη , ούτε καν ανεκτή.

Βρήκε 45αρη , δημόσιο υπάλληλο , ελεύθερο , με 5-6 διαμερίσματα και εξοχικό .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ;;;;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Ο μεγαλοδικηγόρος και ο γόνος, εδώ που τα λέμε ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ, που πήραν τα συγκεκριμένα ΤΣΟΥΛΙΑ.
Αυτές δεν ήταν , όχι για να τις παντρευτείς, αλλά ούτε για να τις βάλεις σπίτι σου.

Μόνο σε πηδηχτρώνα να τις γαμάς και πολύ τους.
Οπότε είναι λογικό αν δεις από που προέρχονταν όλες αυτές, η κάθε ξεφτιλισμένη , να έχει μεγάλες βλέψεις.

ΝΑ ΠΩ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ;;;;
Ξεφτιλισμένη 42 χρονών , με κόρη 10 . Χωρισμένη , που πήρε το σπίτι του πρώην της, λόγω παιδιού.
Δεν έχει δουλέψει ποτέ , ούτε μία μέρα. Δεν έχει τίποτε. Είναι 1,60 και απλά δεν είναι χοντρή.
Φάτσα 50άρας, άσχημη , ούτε καν ανεκτή.

Βρήκε 45αρη , δημόσιο υπάλληλο , ελεύθερο , με 5-6 διαμερίσματα και εξοχικό .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ;;;;

Τετοιοι τυποι, θα επρεπε να φυλακιζονται, ως ντροπη του αρσενικου φύλου.
Ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αλλα επρεπε να υπαρχουν ορια.
Δεν μπορει να ξεφτιλιζεις το αντρικο φυλο κυριε.
Φυλακη, ή πληρωμενη επεμβαση αλλαγης φυλου, να μην λεγεσαι πλεον αντρας.
Μην πω κάτεργα σε ξερονησια.
Αι σιχτιρ με τους τσογλανους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε τύποι τα λέτε λες και το 90% των αντρών που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν είναι (είμαστε αν θες) στην ανάλογη κατηγορία με την μέτρια κοντή με φάτσα 50άρας που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω.

Δηλαδή δε το ξέρετε ότι όπως οι γυναίκες πιστεύουν ότι τους αξίζει ο γόνος εφοπλιστικής οικογένειας ο μέσος άντρας πλένει τα δόντια του 1 φορά την εβδομάδα τρώει σουβλάκια μέρα παρά μέρα και ζητάει ελεύθερα στοματικά από πουτάνες στη φυλής. Γενικά γιατί μια μέτρια γκόμενα που μπορεί να πηδηχτεί με έναν καλύτερο από τον μέσο άντρα να προτιμήσει το ως άνω παράδειγμα?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Ρε τύποι τα λέτε λες και το 90% των αντρών που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν είναι (είμαστε αν θες) στην ανάλογη κατηγορία με την μέτρια κοντή με φάτσα 50άρας που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω.

Δηλαδή δε το ξέρετε ότι όπως οι γυναίκες πιστεύουν ότι τους αξίζει ο γόνος εφοπλιστικής οικογένειας ο μέσος άντρας πλένει τα δόντια του 1 φορά την εβδομάδα τρώει σουβλάκια μέρα παρά μέρα και ζητάει ελεύθερα στοματικά από πουτάνες στη φυλής. Γενικά γιατί μια μέτρια γκόμενα που μπορεί να πηδηχτεί με έναν καλύτερο από τον μέσο άντρα να προτιμήσει το ως άνω παράδειγμα?

για τον καθε εφοπλιστη αντιστοιχουν χιλιαδες καταπιεσμενοι οικονομικα και κοινωνικα ανδρες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Γενικά γιατί μια μέτρια γκόμενα που μπορεί να πηδηχτεί με έναν καλύτερο από τον μέσο

Αν μπορεί ας πηδηχτεί τύπε. Δεν βρίσκει . Και είναι μόνη. Μέχρι τα 45-50 που γίνεται σκυλού.
Οπότε αυτός που της αντιστοιχούσε, μένει αγάμητος. Απλά τον άνδρα, τον ενοχλεί η αγαμία , ενώ τη μπουρούχα όχι.

Γι'αυτό κάνουν τέτοιους τζίρους οι πουτάνες στην ελλάδα. Διαχρονικά.
Λόγω μαλακίας των γυναικών .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αν μπορεί ας πηδηχτεί τύπε. Δεν βρίσκει . Και είναι μόνη. Μέχρι τα 45-50 που γίνεται σκυλού.
Οπότε αυτός που της αντιστοιχούσε, μένει αγάμητος. Απλά τον άνδρα, τον ενοχλεί η αγαμία , ενώ τη μπουρούχα όχι.

Γι'αυτό κάνουν τέτοιους τζίρους οι πουτάνες στην ελλάδα. Διαχρονικά.
Λόγω μαλακίας των γυναικών .
Νομίζω πως δεν είναι έτσι. Εγώ όσες γκόμενες ξέρω πηδιούνται. Σχέσεις δεν κάνουν όλες αλλά ότι βρίσκουν να γαμηθούν βρίσκουν. Οι πουτάνες έχουν τέτοιο τζίρο επειδή είναι ή εύκολη και φτηνή λύση. Δεν χρειάζεται να πιεστείς για τίποτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Νομίζω πως δεν είναι έτσι. Εγώ όσες γκόμενες ξέρω πηδιούνται. Σχέσεις δεν κάνουν όλες αλλά ότι βρίσκουν να γαμηθούν βρίσκουν. Οι πουτάνες έχουν τέτοιο τζίρο επειδή είναι ή εύκολη και φτηνή λύση. Δεν χρειάζεται να πιεστείς για τίποτα.
εγω ξερω απο την αλλη ΠΟΛΛΕΣ που εχουν να κανουν σεξ χρονια, ή δεν εχουν να κανει και ποτέ,
απο την αλλη οι αντιστοιχοι αντρες πηγαινουν με πουτανες,

δεν εχεις στον κυκλο σου φιλολογους, θεολογους, δασκαλες, σπουδαγμενες που θελουν πριγκηπα απο γιατρο και πανω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγω ξερω απο την αλλη ΠΟΛΛΕΣ που εχουν να κανουν σεξ χρονια, ή δεν εχουν να κανει και ποτέ,

δεν εχεις στον κυκλο σου φιλολογους, θεολογους, δασκαλες, σπουδαγμενες που θελουν πριγκηπα απο γιατρο και πανω
Δεν έχω. Αλλά ενώ ο άντρας πηγαίνει με 10 πουτάνες το μήνα αυτές μπορεί να πάνε με κάποιον 1 φορά το μήνα η το δίμηνο και δεν έχουν θέμα ξέρω γω.

Μη νομίζεις ότι και ο μπουρδελιάρης από μέσα του δεν αισθάνεται κάπως άσχημα που πρέπει να δίνει 10 ευρώ για να πιάσει βυζί και που έχει να κάνει παιχνίδι με γκόμενα από τότε που έπαιζε μήλα στο δημοτικό.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Επειδή έχω φίλους ιατρούς ... μάλλον πολλούς.
Δεν είναι στο ίδιο τσουβάλι όλοι .

Παθολογικών ειδικότήτων , με αποκλειστική εργασία σε ιδιωτικά ιατρεία , προσωπικά, αν δεν είχαν παντρευτεί σχέση της νιότης τους , οι πιο πολλοί είναι μπάκουρες.

Ιατροί στο εσυ ή σε ιδιωτικά νοσοκομεία, παίζουν πολύ με προσωπικό από μέσα. Αποκλειστικά .
Αν όχι , επίσης πέφτει άγρια μπακουρίαση .

Στρατιωτικοί , ξεσκίζονται , τους παρακαλάει μέσα, ότι έχει μουνί . ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΟΜΩΣ.Δεν προλαβαίνουν .
Ακόμη και παντρεμένοι , πάλι τους παρακαλάνε. Και συνήθως δυνατά τεμάχια .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Δεν έχω. Αλλά ενώ ο άντρας πηγαίνει με 10 πουτάνες το μήνα αυτές μπορεί να πάνε με κάποιον 1 φορά το μήνα η το δίμηνο και δεν έχουν θέμα ξέρω γω.

ή το 3χρονο ...

ή το 5χρονο ....

ή μία σχέση το 1995, μία το 2009 και η επόμενη το 2019 ...

Μέχρι το όριο 45/50 , που αρχίζουν και νοιάζονται για σκύλους/γάτες.

Εκεί στηρίζεται η οικονομία των pets. Κτηνίατροι , μαγαζιά, κουρεία ... πολλοί επαγγελματίες ζουν από τους σκύλους της αγάμητης ελληνίδας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν λεω τι τρωνε οι γιατροι, εχω και εγω φιλο γιατρο μπακουρο για χρονια,

ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ,

μεχρι να ξυπνησουν μια μερα και να δουν οτι εγιναν 40 οποτε πλεον αυτες ειναι παρακατιανες

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

οπως τα λες ειναι ο καθε σαυρας βρομιλος απαιτει να τον δει διμετρος σκανδιναβος μουναρος και να εχει απανωτες ονειρωξεις με την παρτι του και του φαινεται υπερβολικο που απαιτει το ιδιο και η μεση γκομενα

ρε τραγελαφοι οι περισσοτεροι απο εσας ειστε γαμιαδες του 3λεπτου και αυτο το κανετε καθε δυο-τρεις μερες και αν,γι αυτο ολες οι γκομενες σας εχουν γραμμενους
σου λεει η γκομενα
"τι να το κανω το γκολουμ που νομιζει οτι το ντουζ ειναι περιοχη της γαλλιας
να πω οτι γαμουσε καλα που για να του σηκωθει απο τα ποτα τα τσιγαρα και τα βρωμικα που τρωει πρεπει να φωναξω γερανο και οταν τα καταφερει και του σηκωθει σε 3 λεπτα εχει τελειωσει να πω αντε στο καλο θα τον μαθω να κανει μπανιο αλλα τωρα τι να το κανω"

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
οπως τα λες ειναι ο καθε σαυρας βρομιλος απαιτει να τον δει διμετρος σκανδιναβος μουναρος και να εχει απανωτες ονειρωξεις με την παρτι του και του φαινεται υπερβολικο που απαιτει το ιδιο και η μεση γκομενα

ρε τραγελαφοι οι περισσοτεροι απο εσας ειστε γαμιαδες του 3λεπτου και αυτο το κανετε καθε δυο-τρεις μερες και αν,γι αυτο ολες οι γκομενες σας εχουν γραμμενους
σου λεει η γκομενα
"τι να το κανω το γκολουμ που νομιζει οτι το ντουζ ειναι περιοχη της γαλλιας
να πω οτι γαμουσε καλα που για να του σηκωθει απο τα ποτα τα τσιγαρα και τα βρωμικα που τρωει πρεπει να φωναξω γερανο και οταν τα καταφερει και του σηκωθει σε 3 λεπτα εχει τελειωσει να πω αντε στο καλο θα τον μαθω να κανει μπανιο αλλα τωρα τι να το κανω"

Εσύ είσαι δροσερός οπότε το πας το θέμα στο

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ,
ΛΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΡΟΔΕΛΑ ΜΟΥ

;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom