GREECE_1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2006
- Like
- 351
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα . Υπάρχει κάτι αξιόλογο κοντά στο metropolitan το νοσοκομείο; Δεν είμαι από Αθήνα.
Καλημέρα . Υπάρχει κάτι αξιόλογο κοντά στο metropolitan το νοσοκομείο; Δεν είμαι από Αθήνα.
Και επίσης λίγο πιο πέρα αλλά θέλει ταξί αν δεν έχεις μεταφορικό είναι και ο Πρίαμος επί της Ποσειδώνος.στο επόμενο τετράγωνοHotel Olympic Hotel (Adults Only), Piraeus, Greece
Olympic Hotel (Adults Only) - Το Olympic Hotel Πειραιάς βρίσκεται στην περιοχή Μοσχάτο με θέα σε Saronic Κόλπος. Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης στο κατάλυμα για μεγαλύτερη άνεση.olympic-hotel-piraeus.ibooked.gr
Δε θα πάω με call girl. Με παντρεμένη θα πάω απλά θα είναι γρήγορο. Κ θέλω κάτι κοντά στο νοσοκομείο.ή incall σε ξενοδοχεία επί της συγγρού που έχουν τα γραφεία
Με olympic νομίζω είσαι κομπλέ, τίμια επιλογή !Δε θα πάω με call girl. Με παντρεμένη θα πάω απλά θα είναι γρήγορο. Κ θέλω κάτι κοντά στο νοσοκομείο.
για μενα το πιο χειροτερο.εκει κοντα εκτος απο αυτα που ανεφεραν οι συναδελφοι,βρισκεαι και το mary plaza και το carol κοντα στο ΣΕΦ που για μενα ειναι το πιο καλο
Στο Olympic νομίζεις ότι είσαι μόνος σου σ΄όλο τον όροφο. Ακρα του τάφου σιωπή........Με olympic νομίζω είσαι κομπλέ, τίμια επιλογή !
το ολυμπικ ειναι για τα παρανομα χρονια τωρα...εχει 3 εξοδους το ξενοδοχειο γιαυτο τον λογο!Δε θα πάω με call girl. Με παντρεμένη θα πάω απλά θα είναι γρήγορο. Κ θέλω κάτι κοντά στο νοσοκομείο.
μην ξαναπαςγια μενα το πιο χειροτερο.
Τι μουρλη τύπισσα είναι αυτή. Χαχαχα γουστάρω !! Μόνο τρέλαγια μενα το πιο χειροτερο.
Λέει τίποτα από εμφάνιση;Τι μουρλη τύπισσα είναι αυτή. Χαχαχα γουστάρω !! Μόνο τρέλα
Ποιο είναι καλό?για μενα το πιο χειροτερο.
Δεν ξέρω. Πάντως από τρέλα είναι τράβα κορδέλα ...Λέει τίποτα από εμφάνιση;
Η κόβεις περα...