- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.tv/content/view/2451/224/]To thread αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url].
ωραιος χωρος,ευκολο παρκιν,ευγενικη υπηρεσια.το ενα δωματιο που μπηκα εχει ντουζακι κλπ,κιριλε,καθαρο κοκ. δοκιμασα σισυ,μετριοκαλη μεσα.θα ανεβασω κριτικη αργοτερα.τί γίνεται ρε παιδιά?κανείς δεν έχει πάει να γαμήσει εδώ?απ'οτι βλέπω τα καλά κομμάτια είναι η τζέσικα(έδωσε και συνέντευξη στην εσπρέσσο),η ραφαέλα και η βανέσσα.Έχει κάποιος άποψη για αυτές?
Αυριο βραδυ θα εισαι εκει για να ελθω!!!!!!!!Καλησπερα!! τωρα δουλευει η πενυ μεχρι το πρωι! :-* :-*
αυριο ειμαι στο αμαρτολο βουνο...βριλησσου 36Αυριο βραδυ θα εισαι εκει για να ελθω!!!!!!!!
τελικα καταφεραν να σε κολασουν παικταρα χε!χε!Αυριο βραδυ θα εισαι εκει για να ελθω!!!!!!!!
:-* :-* :-*τελικα καταφεραν να σε κολασουν παικταρα χε!χε!
Εγραψες ....εκει θα σου ελθει ο Παιχτουρας αυριο, μετα τις εντεκα το βραδυ, για να διαπιστωσω αν εισαι το τοπ στουντιοκοριτσο την εποχη αυτη, καθοτι μου αρεσει σαν πελατης να πηγαινω στις κορυφες(οχι των βουνων αλλα του ερωτα )!!!!!!!!!αυριο ειμαι στο αμαρτολο βουνο...βριλησσου 36
σε περιμενωΕγραψες ....εκει θα σου ελθει ο Παιχτουρας αυριο, μετα τις εντεκα το βραδυ, για να διαπιστωσω αν εισαι το τοπ στουντιοκοριτσο την εποχη αυτη, καθοτι μου αρεσει σαν πελατης να πηγαινω στις κορυφες(οχι των βουνων αλλα του ερωτα )!!!!!!!!!
το δουλευεις το γκροβερακι μαναρι???σε περιμενω
αμεεεεεεεεεεετο δουλευεις το γκροβερακι μαναρι???
αμεεεεεεεεεεε
θες να το δοκιμασεις
για να διαπιστωσω αν εισαι το τοπ στουντιοκοριτσο την εποχη αυτη
μες στο καλο το λογο εισαι!ωραιοςγια να εισαι τοση ωρα εδω και να ποσταρεις μυγες θα βαρας!!
Γραφτηκε το πρωι σε αλλο θρεντ απο Τιμημενο συναγωνιστη και συμφωνησαν κι αλλοι δυο...αλλα διαβασα και κριτικες που ειναι ολες καλες...σε καθε περιπτωση η "νεκροψια" αυριο που θα παω...θα δειξει!!!!!!Top κατά δήλωσιν της ιδίας ή κάποια ψηφοφορία έγινε, η οποία διέλαθε της προσοχής μου;
(Ομολογώ πως δεν παρακολουθώ καλά πλέον τα τεκταινόμενα στα στούντιο...)