Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κωνσταντινουπόλεως 80

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί γίνεται ρε παιδιά?κανείς δεν έχει πάει να γαμήσει εδώ?απ'οτι βλέπω τα καλά κομμάτια είναι η τζέσικα(έδωσε και συνέντευξη στην εσπρέσσο),η ραφαέλα και η βανέσσα.Έχει κάποιος άποψη για αυτές?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
τί γίνεται ρε παιδιά?κανείς δεν έχει πάει να γαμήσει εδώ?απ'οτι βλέπω τα καλά κομμάτια είναι η τζέσικα(έδωσε και συνέντευξη στην εσπρέσσο),η ραφαέλα και η βανέσσα.Έχει κάποιος άποψη για αυτές?
ωραιος χωρος,ευκολο παρκιν,ευγενικη υπηρεσια.το ενα δωματιο που μπηκα εχει ντουζακι κλπ,κιριλε,καθαρο κοκ. δοκιμασα σισυ,μετριοκαλη μεσα.θα ανεβασω κριτικη αργοτερα.
ειχα δει τη βανεσσα,πολυ χαμογελαστη και ορεξατη φανηκε,καλη εμφανιση,αλλα δεν ειναι πιπινι και εφυγα.μεσα ακουγεται ειναι δυνατη,αλλα και λιγο ψευτικη(φωναζει,χτυπιεται...)

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
καλη χρονια...λεω να παω μια βολτα απο το μαγαζακι...πηρα τηλ και μου ειπαν πως ειναι καποια βικυ!!

peny

Ιερόδουλη
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Like
2
Καλησπερα!! τωρα δουλευει η πενυ μεχρι το πρωι! :-* :-*

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Μεγαλοδευτεριάτικα βρήκες κι εσύ να είσαι σε αμαρτωλό, πήγαινε σε κανένα άλλο αναμάρτητο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αυριο ειμαι στο αμαρτολο βουνο...βριλησσου 36
Εγραψες :rockon:....εκει θα σου ελθει ο Παιχτουρας αυριο, μετα τις εντεκα το βραδυ, για να διαπιστωσω αν εισαι το τοπ στουντιοκοριτσο την εποχη αυτη, καθοτι μου αρεσει σαν πελατης να πηγαινω στις κορυφες(οχι των βουνων αλλα του ερωτα :2funny:)!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

peny

Ιερόδουλη
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Like
2
Εγραψες :rockon:....εκει θα σου ελθει ο Παιχτουρας αυριο, μετα τις εντεκα το βραδυ, για να διαπιστωσω αν εισαι το τοπ στουντιοκοριτσο την εποχη αυτη, καθοτι μου αρεσει σαν πελατης να πηγαινω στις κορυφες(οχι των βουνων αλλα του ερωτα :2funny:)!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: σε περιμενω

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
για να διαπιστωσω αν εισαι το τοπ στουντιοκοριτσο την εποχη αυτη

Top κατά δήλωσιν της ιδίας ή κάποια ψηφοφορία έγινε, η οποία διέλαθε της προσοχής μου;
(Ομολογώ πως δεν παρακολουθώ καλά πλέον τα τεκταινόμενα στα στούντιο...)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν παρακολουθεις Doc !!!
Χανεις επισοδεια !!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Picture 163.jpg
    Picture 163.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 34

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Top κατά δήλωσιν της ιδίας ή κάποια ψηφοφορία έγινε, η οποία διέλαθε της προσοχής μου;
(Ομολογώ πως δεν παρακολουθώ καλά πλέον τα τεκταινόμενα στα στούντιο...)
Γραφτηκε το πρωι σε αλλο θρεντ απο Τιμημενο συναγωνιστη και συμφωνησαν κι αλλοι δυο...αλλα διαβασα και κριτικες που ειναι ολες καλες...σε καθε περιπτωση η "νεκροψια" αυριο που θα παω...θα δειξει!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom