KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Νέο απόκτημα του γραφείου και Ελληνικό η Κωνσταντίνα.
Νέο απόκτημα του γραφείου και Ελληνικό η Κωνσταντίνα.
τσιγγανογυφτικο
Μάγκες δεν είναι ούτε βρώμικο ούτε τσιγγανογύφτικο ούτε κοντοπούτανο. Είναι κοντά στα 1,70, Ελληνίδα 100% με χιουμορ, και εξυπνάδα που φαίνεται από την πρώτη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο, είναι πεντακάθαρη (κουβαλάει μαζί της ένα τεράστιο τσαντάκι με τα δικά της αφρόλουτρα, listering, betadin, οδοντόκρεμα κ.λ.π.), και είναι μαυρισμένη λόγω πρόσφατου solarium.τσιγγανογυφτικο
Καμία απολύτως σχέση. Έχει πολύ όμορφη και σέξυ φατσούλα.Aν είναι αυτή πρόκειται για πρώην στουντιοκόριτσιο με μετριότατη εμφάνιση.
Καμία απολύτως σχέση. Έχει πολύ όμορφη και σέξυ φατσούλα.
Η κοπέλα παρόλο που στην συμπεριφορά της φαίνεται ότι είναι νέα σε αυτό το χώρο, ξέρει πολύ καλά τα μυστικά του σεξ και πως να υπηρετήσει και ευχαριστήσει έναν άντρα. Έχει Μεσογειακό ταπεραμέντο (εμένα μου θύμισε Ιταλίδα), και ότι κάνει το κάνει με πολύ πάθος και αισθησιασμό και από ότι φαίνεται το ξει και το γουστάρει. Είναι αγωνίστρια στην αρένα μέχρι τέλους παρόλο που έχει να μάθει ακόμη πράγματα.
Γιώργο τι να σου πώ. Από την φάτσα που βλέπω εμένα δεν μου μοιάζει να είναι η ίδια. Και η Κωνσταντίνα είναι μπαμπάτσικο μωρό αλλά με άλλο σωματότυπο. Τώρα αν πέφτω έξω τόσο πολύ τι να πω?Εγώ είπα αν είναι η ίδια με το λινκ που έβαλε pinboy. Αν είναι αυτή, είναι πρώην στουντιοκόριτσο και ναι έχει συμπαθητική φάτσα αλλά από σώμα χάλια με πολλά περιττά κιλά, κυτταρίτιδα κλπ.
Αν δεν είναι η ίδια, δεν έχω ιδέα αν είναι ωραία ή όχι.
Πάντως στο σεξ όλες οι κριτικές είναι πολύ θετικές.Γιώργο τι να σου πώ. Από την φάτσα που βλέπω εμένα δεν μου μοιάζει να είναι η ίδια. Και η Κωνσταντίνα είναι μπαμπάτσικο μωρό αλλά με άλλο σωματότυπο. Τώρα αν πέφτω έξω τόσο πολύ τι να πω?
Παιδια απλα ρωτησα δεν επιβεβαιωσα :-
Οκ μαν, λήξις συναγερμού. ;)