Νέα

Κονέ με εκδιδόμενη για εκτός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos285
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Επιτρεπεται να δωσουν τηλεφωνο για ραντεβου εκτος μπουρδελου;εχω σταμπαρει μερικα απαιχτα κομματια δε μπορω να λειτουργησω σε 5 λεπτα ομως.σας εχει τυχει να συναντηθειτε για 1 ωρα;περισσοτερο δε συμφερει ετσι την κοπελα.η σονια δουλευει ακομα;
καλημερα...ολα γινονται αρκει να πας δυο τρεις φορες με την κοπελα στο μπουρδελο για να σε μαθει...δεν θα πει οχι για εξτρα λεφτα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
ναι μπορει να παιξει σκηνικο....
τα λεφτα τα παραπανω ολες τα θελουν , τωρα αν σε γουσταρει και λιγο θα ειναι ποιο ευκολο...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Επιτρεπεται να δωσουν τηλεφωνο για ραντεβου εκτος μπουρδελου;εχω σταμπαρει μερικα απαιχτα κομματια δε μπορω να λειτουργησω σε 5 λεπτα ομως.σας εχει τυχει να συναντηθειτε για 1 ωρα;περισσοτερο δε συμφερει ετσι την κοπελα.η σονια δουλευει ακομα;
η σονια σταματησε..
παντρευτηκε γιατρο

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρωταω επειδη πριν ενα χρονο ειχα ζητησει και οταν της ειπα οτι ειχα διαβασει στο σιτε γιαυτην ειπε οτι θα εχει προβλημα με το σπιτι αν εγω γραψω οτι βγηκε εκτος της ειπα δε προκειται να πω πουθενα αλλα αμεταπειστη.και λεω οντως δε τους επιτρεπουν η τσατσα η με απεφευγε και τξ εριξε εκει;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Λογικα μερικές θα δίνουν το τηλ τους σε πελάτες για επίσκεψη εκτός οίκου. Βέβαια αυτο απο όσο καταλαβαίνω πρέπει να γίνεται πριβε γιατι αν μαθευτεί θα πάρουν πούλους απο εκεί που δουλευουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom