You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KaiserSoze
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kaisakis προτείνω να κοιτάξεις το Γκλάμουρ στην Ξάνθη. Αν θες ποιοτικά πράγματα :-)
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
ρε φίλε έχει και άλλο μαγαζί στην Κομοτηνή γεια πάρτη που θες, το διαφήμιζε και στο ραδιόφωνο..δεν θυμάμαι πως λέγετε ήταν παλιά μπουζούκια εκεί. θα μαθω και θα σου πω το κακό είναι ότι δεν πολιμπενω στο site γιατί έχω psdn τώρα .
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
vip λεγεται ..δίπλα από το καφενείο άστρα.
iphonakias
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το πλατινουμ αν την παλευεις με τα ελληνικα ειναι πολυ αξιολογο...στο σωστη το κλεισανε κανα μηνα μετα που ανοιξε και πηγαινε μπομπα το μαγαζι
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πόσα μαγαζία έχει η πολη?γαμάς-φραπάς-πιπώνεσαι σε κάποιο ή σε κάποια πριβέ ή έξω?
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
φιλε κομοτηνη ημουν φανταρος !! ειναι τιγκα στα νιαμου !! επισης ημουν και καλοκαιρι εκει !! και χωρις τις φοιτητριες , η κομοτηνη εχει γυναικες...οι ντοπιες ειναι καυλαρες !!! εχει και πολλες ρωσιδο-πολωνο-ρουμανες !! ασε !! παραδεισος σου λεω !! κριμα που επρεπε καθε φορα να μπαινω στη μοναδα απο τις 10 και μιση το βραδυ !!! ασε τα στριπτιζαδικα !! ειναι γενικα ξηγημενες γκομενες οι βορειες !! αν ειναι να πηδηχτουν θα το κανουν !! ακομα και αν δε θελουν να το κανουν , σου ριχνουν χυλοπιτα με τροπο...
MaximTsigalko7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 276
- Πόντοι
- 601
1)Τι παιζει στο platinum.2)Που είναι αυτό το Χαβάη?
1) Δε νομίζω ότι παίζει κάτι εκτός από χορούς, κεράσματα, κλπ. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας ποστάρει.1)Τι παιζει στο platinum.2)Που είναι αυτό το Χαβάη?
2) Λίγο έξω από Κομοτηνή, προς Ξάνθη, κολλητά με ένα βενζινάδικο.
MaximTsigalko7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 276
- Πόντοι
- 601
Επειδη λεω να τιμησω το Χαβαη σημερα τι παιζει σ'αυτο το μαγαζι εννοω τι κοπελες εχει κι αν εκτος απο χορους και ποτα παιζει και τιποτα αλλο?
Καλησπερα φιλοι κωλομπαραδες!!! κανα μουνι γαματε??? Εχω να καταθεσω την αποψη μου για το κωλομπαρο ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ! πολυ καλη εξυπηρετηση και οι κοπελες πολυ φιλικες! Με 80 σε ξεσκιζει!!!! Η Δοιμηκανα αλλη κλαση!!!! με 150 ευρω στα πινει και στα φτυνει!!! τελειο κοριτσι αππο σπιτι σε σπιτι!!! Να πατε σιγουρα του Αγιου Βαλεντινου!!!!!!! Αυτα τα λιγα!! Α και κατι ακομα! Η Βουλγαρα δεν γαμιεται! Θα καταλαβετε ποια απο ολες!!! Ευχαριστω πολυ συναδελφοι κωλομπαραδες!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 14K