Νέα

Κολώνιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZoReN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
εχω carolina herrera 212 εντονο αρωμα αν και το φορουσα και το καλοκαιρι ειναι καλυτερα για χειμωνα,πολυ καλο αρωμα και με παρα πολλα και θετικα σχολια απο ολους αντρες γυαικες και ιεροδουλες :dancing:

images

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Πριν λίγο καιρό κούμπωσα την 1 million από τα σεφορά το μεγάλο με προσφορά 50 ευρώπουλα! Καλή κολώνια όσο κρυώνει ο καιρός προβλέπεται παραπάνω γιατί για καλοκαιράκι ήταν βαριά και δεν την πολυχρησιμοποίησα! πορνώδες άρωμα πάντως!

Πέρα από τοους παράγοντες ηλικία-τύπο δέρματος-περίσταση θίγεις και κάτι ακόμα που μετράει πολύ στην επιλογή του αρώματος... Την εποχή... Το καλοκαίρι δεν πάει να φοράς βαριά αρώματα, ειναι too much, αν και το έκανα παλιότερα ευτυχώς όχι σε μεγάλο βαθμό.
Πάντωςραγματικά πολύ γαμάτο το συγκεκριμμένο άρωμα κατά τη γνώμη μου και ας έχει φορεθεί πολύ εμένα συνεχίζει να μ αρέσει πολύ. Και στις γυναίκες μετράει πολύ.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ποια κολωνια προτεινετε για ανδρα που να ειναι διακριτικη αλλα οταν τη μυριζει ο αλλος να δινει εντυπωση οτι εχει μπροστα του καποιον στιβαρο και ανωτερο;

Άκου τι ζητάει ο άλλος  :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Πέρα από τοους παράγοντες ηλικία-τύπο δέρματος-περίσταση θίγεις και κάτι ακόμα που μετράει πολύ στην επιλογή του αρώματος... Την εποχή... Το καλοκαίρι δεν πάει να φοράς βαριά αρώματα, ειναι too much, αν και το έκανα παλιότερα ευτυχώς όχι σε μεγάλο βαθμό.
Πάντωςραγματικά πολύ γαμάτο το συγκεκριμμένο άρωμα κατά τη γνώμη μου και ας έχει φορεθεί πολύ εμένα συνεχίζει να μ αρέσει πολύ. Και στις γυναίκες μετράει πολύ.
Έτσι τύπε και το χειμώνα ακόμα είναι το πολύ για 2 ψεκασιές αλλιώς πάλι γίνεται βαρύ!

LoukossPlayerr259

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
0
H Trussardi είναι στις προτιμήσεις μου, συν κάποιες άλλες που έχουν αναφερθεί.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Τύποι μια ερώτηση. Έχω δει στο Hondos (και άλλα μαγαζιά) ότί έχει μια γωνία με πιο ακριβά αρώματα (eau de toilette ή eau de parfam) τα οποία έχουν γύρω στα 60 ευρώ το μπουκαλάκι (ξέρω γω christian dior, dsquared, chanel, armani κλπ). Επίσης, έχει μια άλλη γωνία με αρώματα (eau de toilette ή after shave) πχ playboy, adidas, nike, με μέση τιμή 10 ευρώ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πού οφείλεται αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά; Γιατί να πάρει κάποιος από τη γωνία με τα αρώματα των 60 ευρώ κ να μην πάρει από τα 10 ευρώ; Έχουν άλλα συστατικά; Μυρίζουν πιο πολύ τα ακριβά; Στη γωνία με τα 10 ευρώ δεν έχει κάτι καλό ;  :think:

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
Τύποι μια ερώτηση. Έχω δει στο Hondos (και άλλα μαγαζιά) ότί έχει μια γωνία με πιο ακριβά αρώματα (eau de toilette ή eau de parfam) τα οποία έχουν γύρω στα 60 ευρώ το μπουκαλάκι (ξέρω γω christian dior, dsquared, chanel, armani κλπ). Επίσης, έχει μια άλλη γωνία με αρώματα (eau de toilette ή after shave) πχ playboy, adidas, nike, με μέση τιμή 10 ευρώ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πού οφείλεται αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά; Γιατί να πάρει κάποιος από τη γωνία με τα αρώματα των 60 ευρώ κ να μην πάρει από τα 10 ευρώ; Έχουν άλλα συστατικά; Μυρίζουν πιο πολύ τα ακριβά; Στη γωνία με τα 10 ευρώ δεν έχει κάτι καλό ;  :think:
δεν ειναι το ιδιο να παρεις κολωνια απο τον οικο dior ή αρμανι και το ιδιο να παρεις κολωνια adidas.ειναι σαν ναμου λες οτι ειναι το ιδιο να παρεις φιατ με bmw

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

εχεις πελωρια αναγκη απο κολωνια τυπε?

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
εχεις πελωρια αναγκη απο κολωνια τυπε?

Ναι τύπε έχω τεράστια ανάγκη για κολώνια  :wanker:  αλλά δε θέλω να δώσω πάνω από 9,99 ευρώ...  :rockon:

Όλοι στο δρόμο που χάραξε ο μεγάλος geiasou  :kneel: :kneel: :kneel:

καλεσ χοντρελεσ μπαζολεσ για πισω νριπα με βιζαρεσ με 9,99 ?
εχοθμε κατι για αφτη τη βδομαδα κατι καινοθργιο?
μονο σοβαρε προτασει :tits: :zfuck:

OP
OP
ZoReN

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.096
Πόντοι
506
εγω πιστευω οτι για κολωνια αξιζει να δωσεις 60αρι

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
έχει αγοράσει κανέις απο το ???
Πήρα και τλφ να ρωτήσω τι παίζει και μου είπαν οτι είναι φτηνά επειδή είναι τέστερ, δεν ειναι δηλαδη σε κανονική συσκευασία, και δεν εχουν το κανονικό καπάκι. Επίσης τα φέρνουν απο Βουλγαρία. Έχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρια να μας πει;

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.011
Πόντοι
216
Πριν από δύο μήνες αγόρασα από το Αρωμάνια στην Καλλιθέα,τρία αρώματα-tester (Χιούγκο Μπος και Μπαλντεσαρίνι) και χρησιμοποιόντας τα,φάνηκαν οκ και όπως τα κανονικά...
Είχα ήδη χρησιμοποιήσει τα "κανονικά" ανάλογα μπουκάλια οπότε γνώριζα για τα συγκεκριμένα αλλά ένεκα εχθρικής απαλλοτρίωσης (διάρρηξη διαμερίσματος) κατέληξα στην παραπάνω λύση.
Πήγα στο φυσικό κατάστημα,κοντά στην πλατεία Δαβάκη.Ήτανε εκεί μία μικρούλα,της ζήτησα τα συγκεκριμένα αρώματα,πλήρωσα και έφυγα.
Η κοπέλα ήταν εξυπηρετική και είπε απο την αρχη ότι ορισμένα είναι χωρίς καπάκι.
Το κατάστημα δέχεται τόσο μετρητά όσο και κάρτες (ρώτησα την πωλήτρια πριν πληρώσω)
(Εάν δεν με απατάει η μνήμη μου,η κοπέλα που με εξυπηρέτησε ήταν η Μαρία.)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Από το 1986 στην Ελλάδα ...............μετά 30 χρόνια και παραμένει Νο 1, απλά τέλεια!!!  :rockon: :rockon:
Πραγματικά πολύ καλό άρωμα, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να βρεθεί πλέον στην ελληνική αγορά...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω Drakkar Noir που είναι παλιά και πολύ ηδονική

για 2η επιλογή έχω Aramis αλλά είναι πολύ CULT και το σκέφτομαι ότι μπορεί να το μετανιώσω  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom