Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
η sauvage καλη αλλα ψιλοσουπιτσαsauvage για καλες εξοδους και pleasures για καθημερινη χρηση
σαν τις paco rabanne που φορουσαν σε καποια φαση ολοι και ολες την ιδια
η sauvage καλη αλλα ψιλοσουπιτσαsauvage για καλες εξοδους και pleasures για καθημερινη χρηση
Δεν περνάς πουθενά απαρατήρητος με αυτή την κολωνιααξιζει και με το παραπανω...
την ωρα που το εγραφα για paco rabanneΕγώ δεν αλλάζω ποτέ την 1 million όσο και αν λένε ότι είναι πολυφορεμενη και λοιπά από την ντουλάπα μου Δεν λείπει ποτέ!!
την εχω καταβρει με αυτην...η sauvage καλη αλλα ψιλοσουπιτσα
σαν τις paco rabanne που φορουσαν σε καπια φαση ολοι και ολες την ιδια
ειναι πολυ καληΔεν περνάς πουθενά απαρατήρητος με αυτή την κολωνια
Σταθερή αξία φίλε η million και ας τη φοράει όλη η Ελλάδατην ωρα που το εγραφα για paco rabanne
σωστο πανακριβη αλλα γαμαειΌποιος έχει γερό μπάτζετ πάει κατευθείαν εδώ χωρίς δεύτερη σκέψη!!
ο πικερ λες να φοραει τετοια;σωστο πανακριβη αλλα γαμαει
δεν την ηξερα καθολου..300 ευρώ το μπουκάλι η Creed,σίγουρα δεν θα την φοράνε πολλοί
Μοναδική κολωνιασωστο πανακριβη αλλα γαμαει
Ο μόνος λόγος που υπάρχει είναι αν έχεις δυνατό μπάτζετ από πίσω σου αλλιώς εννοείται ότι δεν αξίζειΔεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για να δωσεις τοσα πολλα χρηματα για μια κολωνια.
Το πολυ 100 ευρω και τελος.
ναι οντως γαμαειτην εχω καταβρει με αυτην... ειναι πολυ καλη
Ο μόνος λόγος που υπάρχει είναι αν έχεις δυνατό μπάτζετ από πίσω σου αλλιώς εννοείται ότι δεν αξίζει
μπα καμια noxzema απο σου-μου και ανο πικερ λες να φοραει τετοια; δεν την ηξερα καθολου..
Πολύ σωστός!!!Τυπε δεν υπαρχει κανενας λογος για κατι τετοιο, οσα λεφτα και να εχεις.
Καταντα κοροιδια, αισθανεσαι μαλακας οτι σου πιανουν τον κωλο.
Προτιμοτερο να τα φαμε σε μια ταβερνα σε κανα χωριο με παραδοσιακα κοκορετσια και κοψιδια και να απολαυσουμε και το μερος.
Πολύ σωστός!!!
μπα καμια noxzema απο σου-μου και αν
ειναι σπαρτιατης ο δασκαλος :-