You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία, Medellín-Cartagena παράδεισος!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 156
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.964
- Πόντοι
- 22.266
μετα απο αυτα που ειδα σε 28 μηνες δλδ ταυλανδη κινα βιετναμ βραζιλια κουβα αργεντινη κενυα περου κολομβια πιστευω το απολυτο ταξιδι ειναι sila margarita απο οσα μου ειπαν οι βενεζουελανες στην καρταγενα διοτι και ασφαλες μερος και χλυδα αλλα και πολλα φτηνα μωρα σε χαμηλες τιμες δλδ το απολυτο σεξοπορνοτουριστικο ταξιδιΚολομβιανα μουνακια
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Θα με βαλεις τη πριζα να πω εκει κατω...
Ενα τετοιο ταξιδι ποσο σου κοστισε? εστω και σε ΠΜ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.964
- Πόντοι
- 22.266
eξαρταται ποσες μερες κ που θα πας κ σε ποσα μερηΘα με βαλεις τη πριζα να πω εκει κατω...
brasilhouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
La isla στο Medellín to καλύτερο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.964
- Πόντοι
- 22.266
man .....apo septeμβρη με βλεπω κνκουν γιουκταν και μαιαμι
dhyryufsg6
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
sex volcano πολύ χρηστικές και απολαυστικές οι περιγραφές σου και αρκούντως πειστικές οι φωτογραφίες από τις κοπελιές, και σ' ευχαριστούμε συνολικά. όποιος ενδιαφέρεται για βενεζουέλα - κολομβία - βραζιλία το χειμώνα του 19 (καλά να μαστε πρώτα) ας γράψει εδώ μπας και οργανώσουμε τπτ... sex volcano, εννοείται ότι θα ήσουν παραπάνω από ευπρόσδεκτος σε ένα τέτοιο ταξίδι.
dhyryufsg6
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα χει βροχές τότε... αλλά αφού το χεις ήδη σχεδιάσει, οκ.
na σημειωσω οτι τα επιπληρωμης κοριτισαια ειναι τοσο πολλα οπως στην πατταγια ενω στο τιντερ γινεται χαμος και ειδικα καρτγενα 9/10 ειναι εσκορτ
ενω για να λεμε και αληθειες δεκαρια και εννιαρια δυσκολα αφου παντα μια γυναικα που ξερει οτι αξιζει 9-10 πουλα ακριβα το κορμι της αφου ξερει την αξια της και δυσκολα χωρις λεφτα σαν απλως τουριστας να φας μωρα οπουδηποτε 9αρια και δεκαρια
αλλα 7-8 μπορεις να παιξεις
-οι τιμες κξεκιναν απο 70 ευρω αλλα με παζαρι μπορουν να πεσουν σε 40 ευρω ανετα την ωρα γα κοριτακια οπως αυτο στη φωτο που μου κρυβεται το γαυρι μου!!!!!
συνεχεια
είσαι Μάγκας μεγάλος ! μπράβο ρε φίλε !! σε ζηλεύω ειλικρινά και ανύποκριτα. Πάντα τέτοια με υγεία κι ευτυχία και ζωντάνια πάνω απ' όλα.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.964
- Πόντοι
- 22.266
man κατι τετοιο ακουσα και εγω ,,οτι βεχχει τοτεθα χει βροχές τότε... αλλά αφού το χεις ήδη σχεδιάσει, οκ.
christosvare
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά είμαι τώρα μεντεγιν και μετά καρταχενα!
ΣΟΣ να μου πείτε στα δυο παραπάνω σος μέρη που μπορώ να αγοράσω όμορφες Κολομβιανές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΣΟΣ να μου πείτε στα δυο παραπάνω σος μέρη που μπορώ να αγοράσω όμορφες Κολομβιανές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
γεια σασ εγώ εδώ και 10 χρόνια παω μόνο πουκετ και γουστάρω πολύ αλλά τελευταία έχω αρχίσει και ξενερωνω επομένως λεω να αλλάξω και σκέφτηκα για κολομβια μεδεγιν Μπόκοτα και καρταγενα !!!αυτό που ζητάω είναι σίγουρα ωραίες και εύκολες ,φτηνές γυναίκες για Άρχη και μετά θάλασσα μπάνιο και άραγμα όπως ήτανε το πουκετ πριν 10 χρόνια δηλ!!!ταιριάζει κάπως η κολομβια με την Ταϊλανδή σε επίπεδο σεξοτουρισμού και εάν ξέρουμε εάν είναι ασφαλής προορισμός!!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.964
- Πόντοι
- 22.266
Όλα ανοιχτά κ δίχως τεστ pcrΑυτην την εποχη του κορονοιου ξερει κανεις τι παιζει εκει?υπαρχει κατι ανοιχτο?κινουνται τα μουνια?
Όλα τα μαγαζιά ανοικτά κανονικά χωρίς ωράριο κ απαγόρευση
Μέσα συγκινωνια. Ανοιχτα κανονικά
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Μάλιστα.μακαρι.εχεις πάει φίλε παλιότερα.?γνωριζεις πληροφορίες.?μπορω να σε ρωτήσω?Όλα ανοιχτά κ δίχως τεστ pcr
Όλα τα μαγαζιά ανοικτά κανονικά χωρίς ωράριο κ απαγόρευση
Μέσα συγκινωνια. Ανοιχτα κανονικά
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.964
- Πόντοι
- 22.266
Μάλιστα.μακαρι.εχεις πάει φίλε παλιότερα.?γνωριζεις πληροφορίες.?μπορω να σε ρωτήσω?
Κολομβία, Medellín-Cartagena παράδεισος!!!!!! - bourdela.com forum
καλησπερα μετα το πρερου και το ματσου πιτσου κοσκο πηρα αεροπλανο και μεσω λιμας πηγα στο μεδεγιν την δευτερη μεγαλυτερη πολη της κολομβιας με το φημισμενο καρτελ νρκωτικως κι τις πιο ομορφες κολομβιανες της χωρες https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=281440.msg8402436#new να...
www.bourdela.com
Συντεχνε καλησπερα, δωσε καμια πληροφορια παραπανω για Μεντεγιν...υστυχως 5 μερες εκει μονο ενα γκομενακι μου εκατε και μια επι πληρωμης που μου ειπε οτι ηταν και 18 χρονω και ηταν σκετη μουρλια ενω το αλλο ηταν κυριλε κοριτσακι με επιπεδο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.964
- Πόντοι
- 22.266
Τύπε εσύ έχεις λιώσει στην ΚούβαΣυντεχνε καλησπερα, δωσε καμια πληροφορια παραπανω για Μεντεγιν...
..οι πιο φανατικοί οπαδοί είναι της τσυλανδης κ της Κούβας ..
Πιο καλά καρταχενα αλλά Μεντεγίν πιο πολλές λευκές κ ειδικά πάρκο lleiras που έχει μπαράκια γινόταν χαμός
Άσε τα αυτά κ δες πως θα πάμε Βενεζουέλα τώρα ....ο λύκος στην αναμπιουμπουλσ χαιρεται
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.475
- Πόντοι
- 8.846
Αλήθεια...ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εξαιρετικό επίπεδο κατα μ.ο