Περίπου σχετικό με αυτό που ρωτάει ο μύστης πιο πάνω.
Πριν κανα μήνα+ έβρεχε της πουτάνας μέρα-νύχτα και πήγαινα καταδρομικές στο parque lleras ώστε να κάνω καλύτερο deal. Πολύ λίγα κορίτσια διαθέσιμα, μαζεμένα στα υπόστεγα, έτοιμος στόχος! Κυρίως βρήκα βενεζουελανες, πιπίνες και το καλύτερο που πέτυχα ήταν 2ωρο all in (dt, cim, anal) στα 60 ευρώ περίπου, μου φάνηκαν όμως ψιλούποπτες και δεν ενέδωσα.
Εκεί λοιπόν όπως περίμενα με πλησίασε η Μαριάνα, μελαχρινή μιλφ, συνολικά μέτρια εμφανισιακά αλλά πολλά υποσχόμενη. Συμφωνήσαμε και με αυτή 60 ευρώ για 2 ώρες και πήγαμε στο διαμέρισμα. Όταν λοιπόν τελείωσε η δράση, έξω έριχνε ένα τσουνάμι νερού, οπότε μου ζήτησε να μείνει, βέβαια ζήτησε και άλλα 100 ευρώ περίπου που δεν τα πήρε. Αντί αυτού συμφωνήσαμε να με τσιμπουκώσει μέχρι τέλους άλλη μια φορά το πρωι με 20 ευρώ, όπως και έγινε.
Άλλο περιστατικό πριν λίγες μέρες στο Laureles, πιπίνα σερβιτόρα μου πρότεινε 4ωρο στα 80 ευρώ. Στο σεξ μέτρια πράγματα, συνεχώς πονούσε. Επίσης τι το ήθελα ο μαλάκας και την κέρασα Aguardiente, ήπιε όλο το μπουκάλι και αφού μέθυσε τρελά ζήτησε να κοιμηθεί εδώ για να πάει αμέσως στην δουλειά.
Προσωπικά δεν είμαι και πολύ της φάσης να κοιμάμαι με την πουτάνα. Οι κολομβιανές γενικά είναι μαλακισμένες και είτε θα δημιουργήσουν πρόβλημα ή το έχουν ήδη δημιουργήσει και γίνεσαι μέρος του την επόμενη μέρα. Παρολαυτά για όποιον κύριο το επιθυμεί, ορισμένες κοπέλες και γραφεία call girl το προσφέρουν ως υπηρεσία περίπου στα 250 ευρώ.
Περισσότερα στο πορνορεπορτάζ που ακολουθεί!