Νέα

Κολομβία, Medellín-Cartagena παράδεισος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Παίζει οι τάνες μετα το club περι τις 3 την νύχτα να κατσουν όλη το βραδυ στο δωματιο σου και με τι τιμή.
Αναφέρω την ώρα διότι στην Ταυλάνδη , πιο καλά παζάρια κάνεις με αυτές που έχουν μείνει αφόρτωτες.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.645
Πόντοι
17.065
Περίπου σχετικό με αυτό που ρωτάει ο μύστης πιο πάνω.
Πριν κανα μήνα+ έβρεχε της πουτάνας μέρα-νύχτα και πήγαινα καταδρομικές στο parque lleras ώστε να κάνω καλύτερο deal. Πολύ λίγα κορίτσια διαθέσιμα, μαζεμένα στα υπόστεγα, έτοιμος στόχος! Κυρίως βρήκα βενεζουελανες, πιπίνες και το καλύτερο που πέτυχα ήταν 2ωρο all in (dt, cim, anal) στα 60 ευρώ περίπου, μου φάνηκαν όμως ψιλούποπτες και δεν ενέδωσα.

Εκεί λοιπόν όπως περίμενα με πλησίασε η Μαριάνα, μελαχρινή μιλφ, συνολικά μέτρια εμφανισιακά αλλά πολλά υποσχόμενη. Συμφωνήσαμε και με αυτή 60 ευρώ για 2 ώρες και πήγαμε στο διαμέρισμα. Όταν λοιπόν τελείωσε η δράση, έξω έριχνε ένα τσουνάμι νερού, οπότε μου ζήτησε να μείνει, βέβαια ζήτησε και άλλα 100 ευρώ περίπου που δεν τα πήρε. Αντί αυτού συμφωνήσαμε να με τσιμπουκώσει μέχρι τέλους άλλη μια φορά το πρωι με 20 ευρώ, όπως και έγινε.

Άλλο περιστατικό πριν λίγες μέρες στο Laureles, πιπίνα σερβιτόρα μου πρότεινε 4ωρο στα 80 ευρώ. Στο σεξ μέτρια πράγματα, συνεχώς πονούσε. Επίσης τι το ήθελα ο μαλάκας και την κέρασα Aguardiente, ήπιε όλο το μπουκάλι και αφού μέθυσε τρελά ζήτησε να κοιμηθεί εδώ για να πάει αμέσως στην δουλειά.

Προσωπικά δεν είμαι και πολύ της φάσης να κοιμάμαι με την πουτάνα. Οι κολομβιανές γενικά είναι μαλακισμένες και είτε θα δημιουργήσουν πρόβλημα ή το έχουν ήδη δημιουργήσει και γίνεσαι μέρος του την επόμενη μέρα. Παρολαυτά για όποιον κύριο το επιθυμεί, ορισμένες κοπέλες και γραφεία call girl το προσφέρουν ως υπηρεσία περίπου στα 250 ευρώ.

Περισσότερα στο πορνορεπορτάζ που ακολουθεί!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.645
Πόντοι
17.065
Flashback στην Καρθαγένη όπου μικροπωλητές, ζητιάνοι, μασατζούδες και διάφοροι απατεώνες έκαναν την κατάσταση ανυπόφορη και αδύνατο να βρεθείς και να μιλήσεις σε δημόσιο χώρο με οποιονδήποτε. Πριν την συμπλήρωση τεσσάρων λέξεων σε μια πρόταση, πάντα κάποιος από τις παραπάνω κατηγορίες θα έχει πεταχτεί να ενοχλήσει με φουλ επιμονή.

Η σταγόνα ή μάλλον ο κουβάς (λαδιού) που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα απόγευμα που ψιλοκοιμόμουν στην παραλία. Ξαφνικά ένιωσα να λούζομαι με έναν τόνο λαδιού και μια χοντρέλο, νέγρα να πέφτει πάνω μου και να προσπαθεί να κάνει μασάζ . Αφού ξεπέρασα την φρίκη προσπάθησα να την διαολοστείλω αλλά αυτή πήρε την μία καρέκλα και έκατσε δίπλα επιμένοντας να την πληρώσω. Ήρθαν και οι τύποι που έχουν τα τσαντήρια, τους έκραζε και αυτούς η νέγρα, της έδωσα 4 ευρώ περίπου και την έκανε :2funny:

Αυτό ήταν, έφυγα από το Airbnb που ήμουν μέχρι τότε (δεν είχε security, κάμερες κλπ) και πήγα σε ένα πιο καλό hotel με πισίνες (για να μην πηγαίνω παραλία), security, τις πουτάνες άμεσα προσβάσιμες και πουτανοέλεγχο στις τσάντες και τα διαβατήρια των κοριτσιών. Συνεννοήθηκα στην reception οτι θα ανεβάζω συνέχεια τάνες και με τα ανάλογα tip σε όλους πέρασα γαμησοήρεμα τις τελευταίες ημέρες (πουτάνες, delivery, πισίνα) αποφεύγοντας όλα αυτά τα καθάρματα στους δρόμους. Στα θετικά ότι στις τσάρκες στην παλιά πόλη, συνάντησα σε σημεία απίστευτα μοντελομωρά .

Συνοπτικά είναι μια πόλη βασανιστήριο, θα ξαναπήγαινα κανα 5ήμερο το πολύ για να κάνω ότι και τις τελευταίες ημέρες διότι υπάρχουν μωρά που στην Ελλάδα και σε αυτές τις τιμές δεν βλέπουμε. Επίσης κάτι ολοήμερες εκδρομές που πήγα σε νησιά τύπου Rosario κλπ πιο πολύ μου έκαναν για εκπαίδευση των ΟΥΚ παρά για τουρισμό.

Κι έτσι κατηφόρησα προς το Μεντεγίν :fuck1:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom