Νέα

Κολομβία, Medellín-Cartagena παράδεισος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.077
Πόντοι
3.656
Φοβερές περιοχές, πολύ μακριά για τα γούστα μου βέβαια, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πάω ταυλανδη, οποίος πάει κ να μη πάω λάτιν Αμερική ειδικά Βενεζουέλα Κολομβία Ουρουγουάη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.077
Πόντοι
3.656
Φοβερό οδοιπορικό από τον Βολκανιο ως συνηθως
Ρισπεκτ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Φοβερές περιοχές, πολύ μακριά για τα γούστα μου βέβαια, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πάω ταυλανδη, οποίος πάει κ να μη πάω λάτιν Αμερική ειδικά Βενεζουέλα Κολομβία Ουρουγουάη
αμα θες ειλικρινη απαντηση, γιατι λατινικη αμερικη σε σφαζουν για μια τυροπιτα, αν δεν εισαι "δικος τους" θα εισαι σαν τη μυγα μες το γαλα. Ταυλανδη το πολυ πολυ να σε κλεψουν στα μουλωχτα αμα εισαι αφηρημενος.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
αμα θες ειλικρινη απαντηση, γιατι λατινικη αμερικη σε σφαζουν για μια τυροπιτα, αν δεν εισαι "δικος τους" θα εισαι σαν τη μυγα μες το γαλα. Ταυλανδη το πολυ πολυ να σε κλεψουν στα μουλωχτα αμα εισαι αφηρημενος.
E ,oxi ρε ......στα τουριστικά δεν κουνιέται φυλλο....όπου παίζει δολάριο είναι απόλυτα ασφαλές .....από Κολομβία Νεπάλ Βιρμανία Ζάμπια Ουγκάντα .........

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
E ,oxi ρε ......στα τουριστικά δεν κουνιέται φυλλο....όπου παίζει δολάριο είναι απόλυτα ασφαλές .....από Κολομβία Νεπάλ Βιρμανία Ζάμπια Ουγκάντα .........
ναι αλλα δεν εχεις την ελευθερια να κανεις οτι γουσταρεις και να δεις ολη την ομορφια της χωρας που επισκεπτεσαι. Πρεπει να ενημερωνεσαι που δεν πρεπει να πας κτλ.

Ταυλανδη αμα την γυρισεις ολη πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να ερθεις αντιμετωπος με κανενα τερας της φυσης παρα να σε πειραξει ανθρωπος. Δεν ειναι τυχαια η λατινικη αμερικη νουμερο ενα στις πιο επικινδυνες πολεις. Ναι τα τουριστικα ειναι πιο ησυχα, αλλα θελει υπερβολικη προσοχη, ειδικα αν δεν μιλας ισπανικα. Οχι ολα τα μερη σιγουρα, αλλα βενεζουελα που εγραψε ο φιλος πιο πανω, ειναι γαμησετα τα τελευταια χρονια, υπερβολικη φτωχεια.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
ναι αλλα δεν εχεις την ελευθερια να κανεις οτι γουσταρεις και να δεις ολη την ομορφια της χωρας που επισκεπτεσαι. Πρεπει να ενημερωνεσαι που δεν πρεπει να πας κτλ.

Ταυλανδη αμα την γυρισεις ολη πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να ερθεις αντιμετωπος με κανενα τερας της φυσης παρα να σε πειραξει ανθρωπος. Δεν ειναι τυχαια η λατινικη αμερικη νουμερο ενα στις λιστες με τις πιο επικινδυνες πολεις. Ναι τα τουριστικα ειναι πιο ησυχα, αλλα θελει υπερβολικη προσοχη. Οχι ολα τα μερη, αλλα βενεζουελα που εγραψε ο φιλος πιο πανω, ειναι γαμησετα τα τελευταια χρονια, υπερβολικη φτωχεια.
Montevideo Cartagena πιο ασφαλείς πόλεις με διάφορα κ από τις ευρωπαϊκές .......
Κ από κορίτσια κ από ηρεμία θαλασσα .
Το Κλαμπακι electra στην καρισγρνα κ lord Katmandu είναι ότι κορυφαίο σε μουνια έχω δει στη ζωή μου ....κάνει να μοιάζει το insanity σε συνοικιακό μπαρακι

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
Κ εδώ μέρα .μεσημερι φορτώνεις από την παραλία με το μαγιουδακι της όπως την βλέπεις
Screenshot_2022-10-30-18-40-56-625_com.google.android.apps.maps.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.077
Πόντοι
3.656
Ο αρχηγός κρατάει ψηλά τη σημαία,μόνο Σλάβες
:rockon:
Ε ναι είμαστε τώρα για 1500 ειδητηρια? Ασε που δεν έχει αγγούρια 1.85 η περιοχή.. Τι να λέει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χοντρος καθυστερημενος πουστης μονο στο ελλαντα θα δουλευε τελεορα
Δηλ. Στην υπόλοιπη Ευρώπη τι δουλεύουνε
Τίποτα νταβρωμενοι?

zorlak13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Κριτικές
24
Like
939
Πόντοι
990
Απο οτι εχω δει κολομβια εχει πολυ. Ωραιες γυναικες και δεν ειναι και ακριβα !!εγω για σεξοτουρισμο παω βεβαια και να δω κανα νησακι κοντα στην καρταγενα !!!

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
Πόσο μπροστά ακόμα και οι δικαστικές του:confused:
Θα είναι η χώρα της καρδιάς μου πάντα

Μια χαρά δικαστινα
IMG_20221126_140822.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Thats_me

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
63
Πόντοι
0
Καλησπερα, επειδή πήγα ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική, Αργεντινή, περου, Βολιβία και Χιλή, εχω να σας πω πως εκτός του ότι δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς στις πολεις, (εκτός από περιοχες που επισημαίνονται από όλους, ακόμα και από τις ρεσεψιόν στα ξενοδοχεία) μου έτυχαν περιστατικα ψαρέματος από εκδιδομενες. Τα βράδια όσο περπατας και ειδικά αν εισαι μόνος ή αντροπαρέα, η πουτανα που θα σας εντοπίσει είτε θα ζητήσει τσιγάρο είτε θα πει απλά ένα hola. Οι τιμές παιζουν ανάλογα την εμφάνιση και τις υπηρεσίες όπως παντου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.077
Πόντοι
3.656
Καλησπερα, επειδή πήγα ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική, Αργεντινή, περου, Βολιβία και Χιλή, εχω να σας πω πως εκτός του ότι δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς στις πολεις, (εκτός από περιοχες που επισημαίνονται από όλους, ακόμα και από τις ρεσεψιόν στα ξενοδοχεία) μου έτυχαν περιστατικα ψαρέματος από εκδιδομενες. Τα βράδια όσο περπατας και ειδικά αν εισαι μόνος ή αντροπαρέα, η πουτανα που θα σας εντοπίσει είτε θα ζητήσει τσιγάρο είτε θα πει απλά ένα hola. Οι τιμές παιζουν ανάλογα την εμφάνιση και τις υπηρεσίες όπως παντου.
Πόσα για πόσο κι από τι γκόμενά
Ηληκια εμφάνιση..
Οι τιμές παίζουν είναι σαν να λέμε τον χειμώνα βρέχει....
Πόσα πόσο κι από ποια

Thats_me

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
63
Πόντοι
0
Πόσα για πόσο κι από τι γκόμενά
Ηληκια εμφάνιση..
Οι τιμές παίζουν είναι σαν να λέμε τον χειμώνα βρέχει....
Πόσα πόσο κι από ποια
Οκ φίλε έχεις δίκιο.
Ψάρεμα από μπαρ στη Λίμα 2 γυναίκες κάτω των 30 κορμάρες και η μια άσχημη, 2 ώρες 200 ευρώ περιπου σε συνάλλαγμα.
Ψάρεμα στο δρόμο στη λα παζ όλο το βραδυ 450. Οι τιμές και για τους 3 που ειμασταν μαζί να τις κάνουμε ο, τι θέλουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom