You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία, Medellín-Cartagena παράδεισος!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 156
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
αμα θες ειλικρινη απαντηση, γιατι λατινικη αμερικη σε σφαζουν για μια τυροπιτα, αν δεν εισαι "δικος τους" θα εισαι σαν τη μυγα μες το γαλα. Ταυλανδη το πολυ πολυ να σε κλεψουν στα μουλωχτα αμα εισαι αφηρημενος.Φοβερές περιοχές, πολύ μακριά για τα γούστα μου βέβαια, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πάω ταυλανδη, οποίος πάει κ να μη πάω λάτιν Αμερική ειδικά Βενεζουέλα Κολομβία Ουρουγουάη
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
E ,oxi ρε ......στα τουριστικά δεν κουνιέται φυλλο....όπου παίζει δολάριο είναι απόλυτα ασφαλές .....από Κολομβία Νεπάλ Βιρμανία Ζάμπια Ουγκάντα .........αμα θες ειλικρινη απαντηση, γιατι λατινικη αμερικη σε σφαζουν για μια τυροπιτα, αν δεν εισαι "δικος τους" θα εισαι σαν τη μυγα μες το γαλα. Ταυλανδη το πολυ πολυ να σε κλεψουν στα μουλωχτα αμα εισαι αφηρημενος.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Το bocca grande της καρταχενα είμαι από τα πιο πλούσια μέρη σπίτια παγκοσμίωςΓια να πάει ο Δουσης πάνα πει έχει και φωλαραδες η περιοχή
Googlare να δεις
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.077
- Πόντοι
- 3.656
Εάν πήγε ο Δουσης 100% έχει πάρει πληροφορία για 20ποντεςΤο bocca grande της καρταχενα είμαι από τα πιο πλούσια μέρη σπίτια παγκοσμίως
Googlare να δεις
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
K ο κοκλωνηςΕάν πήγε ο Δουσης 100% έχει πάρει πληροφορία για 20ποντες
Τελευταία τροποποίηση:
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
ναι αλλα δεν εχεις την ελευθερια να κανεις οτι γουσταρεις και να δεις ολη την ομορφια της χωρας που επισκεπτεσαι. Πρεπει να ενημερωνεσαι που δεν πρεπει να πας κτλ.E ,oxi ρε ......στα τουριστικά δεν κουνιέται φυλλο....όπου παίζει δολάριο είναι απόλυτα ασφαλές .....από Κολομβία Νεπάλ Βιρμανία Ζάμπια Ουγκάντα .........
Ταυλανδη αμα την γυρισεις ολη πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να ερθεις αντιμετωπος με κανενα τερας της φυσης παρα να σε πειραξει ανθρωπος. Δεν ειναι τυχαια η λατινικη αμερικη νουμερο ενα στις πιο επικινδυνες πολεις. Ναι τα τουριστικα ειναι πιο ησυχα, αλλα θελει υπερβολικη προσοχη, ειδικα αν δεν μιλας ισπανικα. Οχι ολα τα μερη σιγουρα, αλλα βενεζουελα που εγραψε ο φιλος πιο πανω, ειναι γαμησετα τα τελευταια χρονια, υπερβολικη φτωχεια.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Montevideo Cartagena πιο ασφαλείς πόλεις με διάφορα κ από τις ευρωπαϊκές .......ναι αλλα δεν εχεις την ελευθερια να κανεις οτι γουσταρεις και να δεις ολη την ομορφια της χωρας που επισκεπτεσαι. Πρεπει να ενημερωνεσαι που δεν πρεπει να πας κτλ.
Ταυλανδη αμα την γυρισεις ολη πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να ερθεις αντιμετωπος με κανενα τερας της φυσης παρα να σε πειραξει ανθρωπος. Δεν ειναι τυχαια η λατινικη αμερικη νουμερο ενα στις λιστες με τις πιο επικινδυνες πολεις. Ναι τα τουριστικα ειναι πιο ησυχα, αλλα θελει υπερβολικη προσοχη. Οχι ολα τα μερη, αλλα βενεζουελα που εγραψε ο φιλος πιο πανω, ειναι γαμησετα τα τελευταια χρονια, υπερβολικη φτωχεια.
Κ από κορίτσια κ από ηρεμία θαλασσα .
Το Κλαμπακι electra στην καρισγρνα κ lord Katmandu είναι ότι κορυφαίο σε μουνια έχω δει στη ζωή μου ....κάνει να μοιάζει το insanity σε συνοικιακό μπαρακι
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Κ εδώ μέρα .μεσημερι φορτώνεις από την παραλία με το μαγιουδακι της όπως την βλέπεις
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
Έχει τώρα στο οπεν καρταχενα Δούση
Στο τέλος έδειχνε και κάτι κολομπιάνες που χόρευαν
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Λες να έχει πάει κατά εκεί κμαν και μητσαρας;Στο τέλος έδειχνε και κάτι κολομπιάνες που χόρευαν
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
Λες να έχει πάει κατά εκεί κμαν και μητσαρας;
Ο αρχηγός κρατάει ψηλά τη σημαία,μόνο Σλάβες
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.077
- Πόντοι
- 3.656
Ε ναι είμαστε τώρα για 1500 ειδητηρια? Ασε που δεν έχει αγγούρια 1.85 η περιοχή.. Τι να λέειΟ αρχηγός κρατάει ψηλά τη σημαία,μόνο Σλάβες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλ. Στην υπόλοιπη Ευρώπη τι δουλεύουνεχοντρος καθυστερημενος πουστης μονο στο ελλαντα θα δουλευε τελεορα
Τίποτα νταβρωμενοι?
Σευχαριστω για την πληροφορια θα τις τιμησωΚ εδώ μέρα .μεσημερι φορτώνεις από την παραλία με το μαγιουδακι της όπως την βλέπεις
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Πόσο μπροστά ακόμα και οι δικαστικές του
Θα είναι η χώρα της καρδιάς μου πάντα
Μια χαρά δικαστινα
Θα είναι η χώρα της καρδιάς μου πάντα
Δικαστής στην Κολομβία σε διαθεσιμότητα γιατί εμφανίστηκε ημίγυμνη σε συνεδρίαση
Η 34χρονη Βίβιαν Πολάνια έχει επικριθεί και στο παρελθόν για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media
www.protothema.gr
Μια χαρά δικαστινα
Τελευταία τροποποίηση:
Καλησπερα, επειδή πήγα ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική, Αργεντινή, περου, Βολιβία και Χιλή, εχω να σας πω πως εκτός του ότι δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς στις πολεις, (εκτός από περιοχες που επισημαίνονται από όλους, ακόμα και από τις ρεσεψιόν στα ξενοδοχεία) μου έτυχαν περιστατικα ψαρέματος από εκδιδομενες. Τα βράδια όσο περπατας και ειδικά αν εισαι μόνος ή αντροπαρέα, η πουτανα που θα σας εντοπίσει είτε θα ζητήσει τσιγάρο είτε θα πει απλά ένα hola. Οι τιμές παιζουν ανάλογα την εμφάνιση και τις υπηρεσίες όπως παντου.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.077
- Πόντοι
- 3.656
Πόσα για πόσο κι από τι γκόμενάΚαλησπερα, επειδή πήγα ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική, Αργεντινή, περου, Βολιβία και Χιλή, εχω να σας πω πως εκτός του ότι δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς στις πολεις, (εκτός από περιοχες που επισημαίνονται από όλους, ακόμα και από τις ρεσεψιόν στα ξενοδοχεία) μου έτυχαν περιστατικα ψαρέματος από εκδιδομενες. Τα βράδια όσο περπατας και ειδικά αν εισαι μόνος ή αντροπαρέα, η πουτανα που θα σας εντοπίσει είτε θα ζητήσει τσιγάρο είτε θα πει απλά ένα hola. Οι τιμές παιζουν ανάλογα την εμφάνιση και τις υπηρεσίες όπως παντου.
Ηληκια εμφάνιση..
Οι τιμές παίζουν είναι σαν να λέμε τον χειμώνα βρέχει....
Πόσα πόσο κι από ποια
Οκ φίλε έχεις δίκιο.Πόσα για πόσο κι από τι γκόμενά
Ηληκια εμφάνιση..
Οι τιμές παίζουν είναι σαν να λέμε τον χειμώνα βρέχει....
Πόσα πόσο κι από ποια
Ψάρεμα από μπαρ στη Λίμα 2 γυναίκες κάτω των 30 κορμάρες και η μια άσχημη, 2 ώρες 200 ευρώ περιπου σε συνάλλαγμα.
Ψάρεμα στο δρόμο στη λα παζ όλο το βραδυ 450. Οι τιμές και για τους 3 που ειμασταν μαζί να τις κάνουμε ο, τι θέλουμε.