Νέα

Κωλόμπαρο "Γρύλλος" Αγία Παρασκευή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Για άλλα γούστα επισκέψου την "Τίνα" στο Χαλάνδρι που έχει γίνει κωλόμπαρο - στριπτιζάδικο & οι γκόμενες κυκλοφορούν με τα μαγιό, παίζει ξένα ο dj & έτσι... Ζήτα την Κορνέλια & αν καταφέρεις να κρατηθείς πες το μου να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου.

Εχω....χρονια να παω σε αυτό το..''κεντράκι'', στριπτιτζαδικο της...Τινας? Εξελιξεις..εξελιξεις.Το έκανε τωρα ( αν ειναι ακομη της..ιδιας της πρωτης ιδιοκτητριας) αν και θα έπρεπε οταν ηταν...κορμαρα...η ίδια η ιδιοκτητρια. Αρκετα, μην βγουμε και...''συγγενεις'' με κανεναν εδω, στο τελος :2funny: Κραταω αυτο με την Κορνέλια αλλα σιγα μην κρατηθω αν μου αρεσει :2funny:
Θα μπει στα αμεσως-προσεχως...προς εξευρευνηση..

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Δεν έχω καμιά ΄΄καψα΄΄ για το περιεχόμενο του μαγαζιου συντροφε..συναγωνιστή. Αλλωστε τα ορεκτικα τα ειδα και μερικα τα δοκιμασα. Ειπα αν γινει σωστη ''επικοινωνια'' και υπαρχει συνεχεια θα τους ξανα επισκεφθω, διαφορετικά δεν υπαρχει λόγος. Τα καλυπτω τα ΄΄κενα μου΄΄ και με αλλες Κοσοβαρες και με.. αλλους τρόπους.  :rockon:

Μου φαίνεται ή δεν είσαι χρόνια στα κωλόμπαρα; Κι εγώ τα καλύπτω συναγωνιστή τα κενά μου με λογής - λογής Κοσσοβάρες αλλά είναι διαφορετικά να γαμήσεις σε μπουρδέλο - studio - ξενοδοχείο με call girl κ.τ.λπ. & άλλη χάρη έχει το κωλόμπαρο. Εκεί παίζει σημαντικό ρόλο το "mind game".

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Δεν έχω καμιά ΄΄καψα΄΄ για το περιεχόμενο του μαγαζιου συντροφε..συναγωνιστή. Αλλωστε τα ορεκτικα τα ειδα και μερικα τα δοκιμασα. Ειπα αν γινει σωστη ''επικοινωνια'' και υπαρχει συνεχεια θα τους ξανα επισκεφθω, διαφορετικά δεν υπαρχει λόγος. Τα καλυπτω τα ΄΄κενα μου΄΄ και με αλλες Κοσοβαρες και με.. αλλους τρόπους.  :rockon:

Όσο για την Αννούλα που σου ανέφερα μάλλον δεν την έκοψες καλά για να την υποτιμάς. Εκτός αν είναι μία απ' αυτές που σου έδωσε το τηλέφωνό της. Αν είναι σε προετοιμάζω από τώρα ότι όταν θα της πεις να βρεθείτε θα σου πει ότι έχει τρεχάματα με το παιδί της. Εγγυημένα.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
το τινα μπαρ σε ποια οδο ειναι να δουμε και κανενα καινουργιο μαγαζι.....

Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι, κεντρικότατος δρόμος. Στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου, θα δεις πινακίδα απ' το δρόμο. Αλλά μόνο καινούριο δεν είναι, ξεκίνησε ως καφετέρια στο ισόγειο το 1987, κάτι τέτοιο, έχει γράψει το story συναγωνιστής σε ανάλογο thread, σε παραπέμπω εκεί. Απλά τώρα ανακαινίστηκε...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θα ταλαιπωρηθείς φίλε, σε προειδοποιώ, είμαι πελάτης 4 χρόνια στο Γρύλλο. ΔΕν το έχω κυνηγήσει βέβαια κιόλας να γαμήσω εκεί αν & έχω τρελό κόλλημα με την Αννούλα την Αλβανίδα. Τα τσιμπουκόχειλα & οι βυζάρες της δεν παλεύονται. Όσο για την Τζουλιάνα είναι ΘΕΑ για την ηλικία της...
Ρε τυπε η αννα η αλβανιδα που λες με τις βυζαρες τη ηλικια ειναι γιατι κατι μου θυμηζει...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Εχω....χρονια να παω σε αυτό το..''κεντράκι'', στριπτιτζαδικο της...Τινας? Εξελιξεις..εξελιξεις.Το έκανε τωρα ( αν ειναι ακομη της..ιδιας της πρωτης ιδιοκτητριας) αν και θα έπρεπε οταν ηταν...κορμαρα...η ίδια η ιδιοκτητρια. Αρκετα, μην βγουμε και...''συγγενεις'' με κανεναν εδω, στο τελος :2funny: Κραταω αυτο με την Κορνέλια αλλα σιγα μην κρατηθω αν μου αρεσει :2funny:
Θα μπει στα αμεσως-προσεχως...προς εξευρευνηση..

Κι όμως... Όπως μπαίνεις στο βάθος δεξιά έχει βάλει η Τίνα καναπέδες αλά Erotica φάση, όλες κυκλοφορούν με μαγιό (Σάββατο που πήγα ήταν γύρω στις 7 κοπέλες) & πού & πού ρίχνουν & κανα χορό στην πίστα. Η Τίνα δεν ήταν εκεί τη μέρα που πήγα αλλά δε νομίζω να μην το έχει ακόμα η ίδια. Πλέον κερνάς ποτό των 15 ευρώ από 10 που ήταν αλλά το κέρασμα συνεπάγεται η γκόμενα να έρχεται πάνω σου & να σου κωλοτρίβεται με το μαγιό & εσύ να βάζεις μέχρι & δάχτυλο, να της πετάς τα βυζιά έξω, μη σου πω & γλειφομούνι. 2 μαύρες, 2 ΘΕΕΣ τσιγγανορουμάνες εκ των οποίων η μία η γνωστή Κορνέλια για όσους είναι παλιοί του μαγαζιού & άλλες 3 λευκές. Πλέον οι καταστάσεις μπορούν να ξεφύγουν, προσωπικά εμένα την τελευταία φορά που πήγα μου έτυχαν πράγματα που δε μου έχουν τύχει σε ολόκληρη την κωλομπαροκαριέρα μου, δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο. Εγώ & ένα φιλαράκι 220 ευρώ λογαριασμό στην ψύχρα, είδα & την Κορνέλια την αδυναμία μου μετά από χρόνια, πού να κρατηθώ...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

Ναι αν & όταν επέστρεψε στο μαγαζί μετά το γάμο της που διαλύθηκε όπως ισχυρίζεται είχε χάσει πολλά κιλά. Γεματούλα, τσιμπουκόχειλα πιο μεγάλα κι απ' της Παπαρίζου, βυζάρες & εντελώς λεία επιδερμίδα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ναι αν & όταν επέστρεψε στο μαγαζί μετά το γάμο της που διαλύθηκε όπως ισχυρίζεται είχε χάσει πολλά κιλά. Γεματούλα, τσιμπουκόχειλα πιο μεγάλα κι απ' της Παπαρίζου, βυζάρες & εντελώς λεία επιδερμίδα.
Δεν ξερω ρε τυπε απλα ταιριαζει πολυ σε μια που ξερω,ισως να ειναι αυτη,ισως οχι...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Δεν ξερω ρε τυπε απλα ταιριαζει πολυ σε μια που ξερω,ισως να ειναι αυτη,ισως οχι...

Αν αναφέρεσαι σε καμιά Άννα Αλβανίδα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα από 'σένα ξέχνα το, αποκλείεται να είναι η ίδια, το "Άννα" πρέπει να είναι καλλιτεχνικό. Αν αναφέρεσαι σε καμιά πεταλούδα που είχες γνωρίσει κάποτε σε κάποιο κωλόμπαρο ίσως. Πάντως η Άννα 4 χρόνια είναι συνέχεια στο Γρύλλο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν αναφέρεσαι σε καμιά Άννα Αλβανίδα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα από 'σένα ξέχνα το, αποκλείεται να είναι η ίδια, το "Άννα" πρέπει να είναι καλλιτεχνικό. Αν αναφέρεσαι σε καμιά πεταλούδα που είχες γνωρίσει κάποτε σε κάποιο κωλόμπαρο ίσως. Πάντως η Άννα 4 χρόνια είναι συνέχεια στο Γρύλλο.
Ρε τυπε οχι κολωμπαρου ειναι,ειχαμε γνωριστει σε ενα κωλομπαρο στην κεφαλονια παλια ...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Ρε τυπε οχι κολωμπαρου ειναι,ειχαμε γνωριστει σε ενα κωλομπαρο στην κεφαλονια παλια ...

Άμα θες θα τη ρωτήσω αν & το κόβω εξαιρετικά απίθανο. Πάντως αν καίγεσαι πολύ να μάθεις έχω φωτογραφία της όχι με πολύ καλή ανάλυση βέβαια, στείλε μου το mail σου με pm να στη στείλω εκεί.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Άμα θες θα τη ρωτήσω αν & το κόβω εξαιρετικά απίθανο. Πάντως αν καίγεσαι πολύ να μάθεις έχω φωτογραφία της όχι με πολύ καλή ανάλυση βέβαια, στείλε μου το mail σου με pm να στη στείλω εκεί.
Ο χι ρε τυπε τι να καιγομαι,απλα αν περασεις απο εκει ρωτα την αν εχει δουλεψει κεφαλονια,και πες μου

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ο χι ρε τυπε τι να καιγομαι,απλα αν περασεις απο εκει ρωτα την αν εχει δουλεψει κεφαλονια,και πες μου
που ρε σε πιο κωλόμπαρο? εκει στον παράλληλο του κεντρικού?spice girls κια δεν συμμαζεύεται..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Στου κατσαιτη ρε στο ληξουρι,χεχεχεχεχεχεχεχχε...

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
γεια σας..πηγα Κυριακη απο γρυλλο και δεν υπηρχε πελατης και 4 γυναικες .μετα πηγα απο Τινα...τα ιδια ...κανενας πελατης και 2 γυναικες...κατεβηκα Αθηνα...σ ενα 2 πελατες και στο αλλο 3.πηγα και απο τα σπιτακια φυλης και μεταξουργειο και παρακαλουσαν για να περασει καποιος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom