Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Αρωμα, εδεμ, me and you, porto bello και Lido δεν ειναι επισης... μηπως να βγαλουμε κανα amber alert?
εχω νεα ενημερωση απο φιλο ,ουτε στο STARS στην Τουμπα ειναι.... κ η ερευνα συνεχιζεται σε live αναμεταδωση . Εχω 2 λαγωνικα εξω αυτη την στιγμη κ ψαχνουνΑρωμα, εδεμ, me and you, porto bello και Lido δεν ειναι επισης... μηπως να βγαλουμε κανα amber alert?
Το Αρωμα βρισκεται στην Κατσιμηδη αρχες απεναντι απο την σταση του μετρο εαν τελειωσει... Εσυ αυτο που ειδες με τα φιμε που ειναι ακριβως? αλλα για αυτο στην διογενους δεν εχω ιδεα.
τελικα πηγες ?Αν δεν μου ελεγες για το μετρο δεν προκειται να το εβρισκα..
Το αλλο που ελεγα είναι απέναντι απο το σχολείο, παλιά λεγόταν cuervo νομιζω.
Αλλαγη διευθυνσης μαλλον η ανακαινιση..Αν δεν μου ελεγες για το μετρο δεν προκειται να το εβρισκα..
Το αλλο που ελεγα είναι απέναντι απο το σχολείο, παλιά λεγόταν cuervo νομιζω.
την Ειρηνη στο ''ΠΟΡΤΟ ΜΠΕΛΟ'' την παρατησε στα κρυα του λουτρου?Αλλαγη διευθυνσης μαλλον η ανακαινιση..
Χαλαρο ποτακι με τις μπαργουμεν χωρις χρεωσεις αρπαχτης..
Περισσοτερα θα πει ο ΜΠΟΥΞΟΣ για το θεμα..
την Ειρηνη στο ''ΠΟΡΤΟ ΜΠΕΛΟ'' την παρατησε στα κρυα του λουτρου?
Εκείνη τον παράτησε,μόλις είδε ότι δεν έχει ούτε κλωστή για τις τσέπες του..
Μηχανακι?Τώρα που το αναφέρατε ίσως να έχω πετύχει τον ΜΠΟΥΞΟΣ εκει.. κερνουσε μια ειρηνη, νομιζω το αφεντικο... εχει μηχανακι το παιδι?
Τα είπες όλα...απλά πλέον δεν μπορείς να καταλάβεις ποτέ είναι ανοιχτό ή κλειστό !Αλλαγη διευθυνσης μαλλον η ανακαινιση..
Χαλαρο ποτακι με τις μπαργουμεν χωρις χρεωσεις αρπαχτης..
Περισσοτερα θα πει ο ΜΠΟΥΞΟΣ για το θεμα..
Αν γυρίσετε εμένα και τον Mr Παλετα(Μεγαλομέτοχος αρηθ) ανάποδα! Από εμένα πιο πολλά 50€ θα πέσουν!