Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
287
Πόντοι
21
Φίλε πρέπει να έλειπε αυτή γιατί μες στο μπαρ ήταν η Σάρα και η Μάρα
Ναι μου είχε πει Παρασκευή-Σάββατο δουλευει σίγουρα και καμιά Τετάρτη, αλλά είναι απίστευτο μωρό.. μου έλεγε ότι ψάχνει σοβαρή σχέση..Πάντως φιλική είναι, αξίζει γνωριμίας,όλες οι άλλες είναι λες και πας στο dames να πηδηξεις........

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
110
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κανένα μέρος για πρωί/απόγευμα; Προφανώς δεν λέω να γίνονται καταστάσεις αλλά έστω και καμιά καλή μπαργούμαν που να καυλαντίζει το δέχομαι

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.341
Πόντοι
736
Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κανένα μέρος για πρωί/απόγευμα; Προφανώς δεν λέω να γίνονται καταστάσεις αλλά έστω και καμιά καλή μπαργούμαν που να καυλαντίζει το δέχομαι
Ρε φίλε εδώ βράδυ δεν μπορούμε να βρούμε καλές καταστάσεις εσύ ψάχνεις πρωί και απόγευμα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.691
Πόντοι
3.796
Πανε σε κανένα καφενείο φίλε,όχι ότι θα έχεις ανταπόκριση αλλά όλο και πιο κοντά στο περιβάλλον θα νιώθεις

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
550
Πόντοι
21

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.099
Πόντοι
446
Ρε αδερφέ όταν λες πρωί τι ώρα;

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
Μην φαω κράξιμο λειπω χρόνια απο την νυχτερινή ζωη της πόλης... ενα μπαρ glass palace, δυτικά δεν θυμάμαι που ακριβώς, τι παίζει? Τελευταία φορα που ειχα παει πριν χρονια ηταν τερμα καλτιλα.. και ειχε κατι περιεργες θειες και θειους μεσα

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
61
Πόντοι
0
Μην φαω κράξιμο λειπω χρόνια απο την νυχτερινή ζωη της πόλης... ενα μπαρ glass palace, δυτικά δεν θυμάμαι που ακριβώς, τι παίζει? Τελευταία φορα που ειχα παει πριν χρονια ηταν τερμα καλτιλα.. και ειχε κατι περιεργες θειες και θειους μεσα
Ετσι ειναι ακομα και σημερα

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
133
Πόντοι
0
Χθες βράδυ έτυχε να περάσω έξω από το no name στην οδό λοιμωδών νόσων αν δεν κάνω λάθος, κάτω από την Μοναστηρίου. Τι παίζει εκεί; Έχει πάει κάποιος πρόσφατα να μας ενημερώσει;

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Εγώ ειχ
Χθες βράδυ έτυχε να περάσω έξω από το no name στην οδό λοιμωδών νόσων αν δεν κάνω λάθος, κάτω από την Μοναστηρίου. Τι παίζει εκεί; Έχει πάει κάποιος πρόσφατα να μας ενημερώσει;
Εγώ μπήκα μια φορά πριν 1-2 χρόνια και δεν είχε κόσμο και ήταν τραπεζάκια παντού σαν καφέ ταβέρνα δεν είδα και κανένα του μαγαζιού έφυγα βολίδα

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
645
Πόντοι
81
Να το θέσω αλλιώς οποιαδήποτε στιγμή της μέρας εκτός βράδυ
Κάτι τέτοιες ιδέες μας έρχονταν όταν ήμασταν φαντάροι και μας έμπαζαν μέσα στο μαντρί 9 η ώρα το βράδυ. Στον Έβρο δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα'ταν καλή επιχειρηματική κίνηση, σε εμάς πάντως σε νησί υπήρχε απλά ένα μπαράκι με ξεκάθαρα ξέκωλα που χαζολογούσανε άνετα με φαντάρια που είχαν γίνει θαμώνες. Παλιά αυτό, μη με ρωτάτε για τώρα.

...αλλά κι αν το καλοσκεφτεί κανείς, πόσοι άνθρωποι πηγμένοι από υποχρεώσεις πρέπει να'ναι σπίτι τους σίγουρα τις ώρες τις "καλές" για τζιβιτζιλίδισμα, κι είναι αμαρτία να μην υπάρχει μια παμπ (και καλά) να κάτσεις το απογευματάκι. Γι'αυτό γεμίζουν οι καφετέριες/σπορ καφέ/καφενεία που έχουν σερβιτόρες και μπαργουμάνες που δείχνουν σάρκα. Οπότε φίλε μια καλή πρόταση είναι να ψάξεις να δεις πού μαζεύεται πολύς κόσμος (ειδικά άνω των 40) τις "αγαθές" ώρες, και σίγουρα θα δεις μέσα καμιά μουνίτσα να "κουβαλάει το καράβι".

Μη γελιόμαστε, και στα καφέ-πλυντήρια αυτοκινήτων οι περισσότεροι δεν πήγαιναν ακριβώς για να τους πλυθεί το αμάξι απαραίτητα.

Παρεμπιπτόντως, το Άλμπερτ Παρκ στη Μαιάνδρου μεταφέρθηκε δίπλα, σε μεγαλύτερο και πιο κυριλέ χώρο, κι από ότι είδα (μια μέρα που πολύ ήθελα να γ...υαλίσει το αμάξι μου από καθαριότητα) δεν διαθέτει πια το "γαργαλιστικό" ρόστερ που διέθετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom