Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
264
Πόντοι
20
Τι θέλεις να μάθεις; το έχει ο Ηρακλής
Δουλεύουν μέσα τρεις – τέσσερις γυναίκες. Έχει prive που κάνουν μέχρι πίπα . Εκεί δουλεύει ένα τοτέμ των κωλομπαρων – Στριπ της Θεσσαλονίκης η Σάντρα

Ολλανδέζα από Κίεβο

Και λέω τοτέμ γιατί Πρώτη φορά την γνώρισα και είχα πάει μαζί της το 2000. Για την ηλικία της είναι όχι μια χαρά πολλές πολλές χαρές. Γιατί είναι +-50
Αυτή δουλεύει κανονικά και μόνη της με ραντεβού

Γενικά το μαγαζί δε λέει πολλά γιατί είναι άδειο τις περισσότερες φορες.
Καλημερα συναγωνιστή . Πριν καποια χρονια δουλευε εκει μια μιλφαρα η ευα. Τι απέγινε αραγε αυτη η ψυχη; Δυνατο καλαμάκι ..

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
12
Like
3.993
Πόντοι
736
Καλημερα συναγωνιστή . Πριν καποια χρονια δουλευε εκει μια μιλφαρα η ευα. Τι απέγινε αραγε αυτη η ψυχη; Δυνατο καλαμάκι ..
Πολύ δυνατή! Και όχι μόνο καλαμάκι αλλά όχι στο μαγαζί… Πολύ δυνατή αλλά σταμάτησε εντελώς

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.625
Πόντοι
1.056
Θελω τα φωτα των μελων που γυρνανε συχνα στα κωλομπαρα-στριπτιζ! για καποια πολυ σοβαρη πληροφορια!

• Like
Αντιδράσεις: leftgk

giorgio thess

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
25
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους...γνωριζει καποιος πληροφοριες για το εδεμ κοντα στην μποτσαρη?η εντελως τζαμπα λεφτα?

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.420
Πόντοι
206
καλησπερα σε ολους...γνωριζει καποιος πληροφοριες για το εδεμ κοντα στην μποτσαρη?η εντελως τζαμπα λεφτα?
Λίγα κορίτσια, μέτριας εμφάνισης. Πέρα από κουβέντα (άντε και λίγο μπαλαμούτι) το μαγαζί δεν προσφέρει κάτι άλλο.

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
257
Πόντοι
21
Γειά όσους ρώτησαν για το metro cafe bar στη Μαρτίου με Σόλωνος (στάση μετρό) Πήγα τα τελευταία 3 Σάββατα. Παρούσες Κατερίνα γύρω στα 60+ ,Χριστίνα γύρω στα 50 και Έλενα στο bar γύρω στα 28..Δεν ξέρω αν προχωράει η φάση αλλά Χριστίνα-Κατερίνα αν κεράσεις αρκετά ποτά φτάνουν μέχρι γλωσσοφιλα και χουφτωματα. Για την Ελένη μέσα στο bar που είναι και το πιο δυνατό μωρό, νομίζω ότι ίσως αν την αρέσεις και πας πολλές φορές να βγει έξω μαζί σου..Όπως και να χει ευγενικές παρουσίες και οι 3..

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
282
Πόντοι
21
20 χλμ προς Αλεξάνδρεια στο χωριό Καμποχώρι παίζει ένα καφε μπαρ η γωνία.
Μακρυα . Δεν παίζει τππτ τΣου τρώνε τα λεφτά . Δεν ξέρω αν ένα άλλο που άνοιξε στην Αλεξάνδρεια και λέγεται Βανέσα τεχει τπτ . Τελη του μήνα θα επισκεφτώ την πόλη. Θα το δοκιμάσω

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.339
Πόντοι
1.056
Γειά όσους ρώτησαν για το metro cafe bar στη Μαρτίου με Σόλωνος (στάση μετρό) Πήγα τα τελευταία 3 Σάββατα. Παρούσες Κατερίνα γύρω στα 60+ ,Χριστίνα γύρω στα 50 και Έλενα στο bar γύρω στα 28..Δεν ξέρω αν προχωράει η φάση αλλά Χριστίνα-Κατερίνα αν κεράσεις αρκετά ποτά φτάνουν μέχρι γλωσσοφιλα και χουφτωματα. Για την Ελένη μέσα στο bar που είναι και το πιο δυνατό μωρό, νομίζω ότι ίσως αν την αρέσεις και πας πολλές φορές να βγει έξω μαζί σου..Όπως και να χει ευγενικές παρουσίες και οι 3..
Να κεράσω αρκετά ποτά για να χουφτώσω μια 60αρα;;;;; Όσο πάει η φάση γίνεται και καλύτερη!!

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
385
Πόντοι
21
παιδιά το "κούρος" καφέ μπαρ στη μενεμένη είναι κολόμπαρο?? έχει πάει κάνεις να μας πει εντυπώσεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom