Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erikseri

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Φίλε σε τζουκ μποξ πήγες και έριξες 5 χορούς και τελείωναν τα χρήματα ;
Φυσικό και επόμενο είναι αν σου έφαγε 100 για να κουνιέται απλά πάνω στο παντελόνι σου να μην σου καθόταν και ας γαμιοταν με άλλους.
Δεν πειράζει πήρες ένα μάθημα ζωής και δεν θα είναι το τελευταίο
τι επρεπε να κανω δασκαλε? να την ρωτησω με ποσα γαμιεται στα ισα?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.003
Πόντοι
3.796
τι επρεπε να κανω δασκαλε? να την ρωτησω με ποσα γαμιεται στα ισα?
Μικρέ δεν θα σου κάνω μάθημα ,αλλά όλο το κόλπο ειναι να είσαι και λίγο σφιχτός σε κάποια πράγματα ,άμα τα δίνεις απλώχερα γιατί να σου κάτσει αφού στα έχει φάει όλα στο κουκλοθέατρο.
Καλή η ειρωνεία,αλλά όλα είναι μόνο είς βάρος σου .
Δεν τρώει τα δικά μου κατοσταρικα στους χορούς.
Μαθε να παίζεις αλλιώς ,εγώ δάσκαλος κανενός δεν είμαι αλλά εγώ τουλάχιστον έφαγα καλά τόσα χρόνια από πολλά μαγαζιά .αν σας αρέσει να είστε κορόιδα καλά σας κάνουν .

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
1
Σε ένα ακύρο στη Μαρτίου με Παπαναστασίου περίπου τι παίζει; Το βλέπω χρόνια ανοικτό αργά το βράδυ, οπότε πήγα ήταν πολύ ήσυχοι όλοι αλλά βρωμάει για κωλομπαριλίκι. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο;

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
0
Επίσκεψη σολ, στη πλατεία Δημοκρατίας, Σάββατο βραδυ. Είχε 3 50αρες μια 20αρα και δύο 35αρες.

Έχει πριβέ τύπου στριπτιτζαδικου(ο θεός να το κάνει στριπτιτζαδικο) με 20 ευρώ, 20 ευρώ ποτό κοπέλας.

Τελευταία τροποποίηση:

Nullus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ενα κωλομπαρο στο βαρδαρη πισω απ τα δικαστηρια cafe αμουρ τι φαση;
Έχω την εντύπωση ότι έχει τραβέλια, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Βασικά το διπλανό μαγαζί ένα ΤR η ΤΡ που νομίζω έκλεισε, είχε τραβέλια και δεν ξέρω τώρα αν είναι και το CAFE AMOUR έτσι.

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
26
Πόντοι
0
Πρόσφατο πέρασμα απο ατλάντικ ( είχα χρόνια να πάω) , 2 γυναίκες 45-55 μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλύτερα απο την τελευταία φορα που πήγα.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
583
Πόντοι
81
Ό,τι μπορούμε κάνουμε, δε θα αφιερώσουμε και όλες μας τις νύχτες στο scouting περίεργων μαγαζιών.

...ωστόσο, πάντα είχα απορία για εκείνο το μαγαζί στο Κορδελιό, στην πιάτσα των ταξί παρακάτω απ'τον πεζόδρομο. Είναι στο τέρμα μιας στοάς, που μπροστά στην γωνία έχει ένα λουλουδάδικο. Το μέρος είναι ταμάμ για κωλόμπαρο, σε κεντρικό δρόμο αλλά χωμένο σε στοά, δεν δίνεις στόχο. Μάλλον καφενείο το'χουν, κάνα μπαρμπούτι, κάνα φρουτάκι, ξενέρωτα πράγματα. Αν μου κάτσει το τζόκερ εκεί θα στήσω το "μαγαζί".
Φρουτάκια είναι. Δεν κέρδισα το τζόκερ ακόμα. Η Κιβωτός ξαναδουλεύει αλλά δεν έχω εικόνα από τις γυναίκες μέσα. Το Μέρλιν έχει μερικά καλά κομμάτια αλλά δεν νομίζω να γίνεται κάτι ιδιαίτερο. Ένα χαλαρό ουισκάκι πήγαινα πάντως να το πιω.

Άλτερ Έγκο πας να δεις κανονικά αγώνα και όταν φεύγεις σου πετάνε το παρασύνθημα "Νωρίς φεύγεις, γιατί δεν κάθεσαι; Θα'χει και χορεύτριες" . Καλό για ξεκάρφωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom