20αρες που θα βρεις σε κωλομπαρα?Δεν υπαρχουν αυτες οι ηλικιες που λες.....οσες εχουν μεινει ειναι απο 30 και πανω.Πέρασμα από Fuego. Ευγενεστατοι οι άνθρωποι στο μαγαζί. Είχε κοπέλες λίγο πιο μεγάλης ηλικίας εκείνη την ημέρα, εγώ παίζω μπάλα σε εικοσαρες. Γενικά καλά πέρασα, δεν έκανα κάτι με κάποια, γιατί εγώ δεν το έψησα, μόνο κουβέντα και δεν έφαγα πολλά χρήματα. Θα ξαναπροτιμηθει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.796
Ρε παιχταρα ,μέχρι αυτά που έκανες έπιασες ταβάνι στο φουεγκο .Πέρασμα από Fuego. Ευγενεστατοι οι άνθρωποι στο μαγαζί. Είχε κοπέλες λίγο πιο μεγάλης ηλικίας εκείνη την ημέρα, εγώ παίζω μπάλα σε εικοσαρες. Γενικά καλά πέρασα, δεν έκανα κάτι με κάποια, γιατί εγώ δεν το έψησα, μόνο κουβέντα και δεν έφαγα πολλά χρήματα. Θα ξαναπροτιμηθει.
Σε κωλομπαρο πηγες όχι σε μπουρδέλο .τι παραπάνω νομίζεις ότι θα κάνεις ;
Άκου εκεί ,εγώ δεν το εψησα..το παίζεις και δύσκολος πρόσεχε γιατί το ψάρι ψήνεται και από τις δύο μεριές και εσένα ακόμα σε είχαν στο αλεύρι .
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Μάγκες, από το you and me μία Θεία ξανθιά 55αρα μάλλον Αλβανιδα τι φάση...? Ξέρετε αν παίζει μπάλα έξω από το μαγαζί?
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Επισκεψη πριν λογες μερες στο caramela, παρουσες 3 κοπελες κριστυ, σαντρα, και μια μαυρομαλλα μεγακη σε ηλικια. Με το που καθομαι ερχεται η μαυρομαλλα γρια και λεω θα παρω κατευθιαν χορο για να δειξω προθεσεις ξοδεματος παιρνω χορο τραγικα χαλια τελειωνει ο χορος καθομαι. Ερχετε η σαντρα την διωχνω ευγενικα και ερχεται μετα η κριστυ. Υψος περιπου 1.70 αδυνατη με μικρο στηθος και ωραιο κωλο και χαλκινο μακρυ μαλλι. Ερχετε καθετε πανω μου κερναω ποτο. Γενικα το μαγαζι νομιζω ταιριαζει πιο πολυ σε μπουρδελο. Κερασα δυο ποτα δεν πηρε το χερι της μεσα απο το μποξερακι μου, παμε για χορο μετα 20 ευρω τα 5 λεπτα περιπου. Παιρνω δευτερο χορο στο καπακι και μετα προχωρησε η φαση. Γενικα οκ εδωσα παραπανω λεφτα απο οτι θα μπορουσα να δωσω αλλου αλλα ηταν καλη φαση. Να παιρνατε καλα παιδια
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Η Σαντρα είναι μία 50 άρα μάγκα?Επισκεψη πριν λογες μερες στο caramela, παρουσες 3 κοπελες κριστυ, σαντρα, και μια μαυρομαλλα μεγακη σε ηλικια. Με το που καθομαι ερχεται η μαυρομαλλα γρια και λεω θα παρω κατευθιαν χορο για να δειξω προθεσεις ξοδεματος παιρνω χορο τραγικα χαλια τελειωνει ο χορος καθομαι. Ερχετε η σαντρα την διωχνω ευγενικα και ερχεται μετα η κριστυ. Υψος περιπου 1.70 αδυνατη με μικρο στηθος και ωραιο κωλο και χαλκινο μακρυ μαλλι. Ερχετε καθετε πανω μου κερναω ποτο. Γενικα το μαγαζι νομιζω ταιριαζει πιο πολυ σε μπουρδελο. Κερασα δυο ποτα δεν πηρε το χερι της μεσα απο το μποξερακι μου, παμε για χορο μετα 20 ευρω τα 5 λεπτα περιπου. Παιρνω δευτερο χορο στο καπακι και μετα προχωρησε η φαση. Γενικα οκ εδωσα παραπανω λεφτα απο οτι θα μπορουσα να δωσω αλλου αλλα ηταν καλη φαση. Να παιρνατε καλα παιδια
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Καπου εκει την εκοψα, ειναι μια ξανθια που ειναι και στο φβ. Ξερεις μηπως που βρισκεται η ρωξανη;Η Σαντρα είναι μία 50 άρα μάγκα?
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Ποια είναι αυτή λεβέντη μου? Εγώ ήμουν φαν της Μαρίνας, της Έλενας από Platinum και της ΓαβριελλαςΚαπου εκει την εκοψα, ειναι μια ξανθια που ειναι και στο φβ. Ξερεις μηπως που βρισκεται η ρωξανη;
ΓερμανίαΚαπου εκει την εκοψα, ειναι μια ξανθια που ειναι και στο φβ. Ξερεις μηπως που βρισκεται η ρωξανη;
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Η Σάντρα είναι 55 +. Δουλεύει 35 χρόνια στην πόλη μας. Μουλέν ρουζ Καλιγούλα feverΚαπου εκει την εκοψα, ειναι μια ξανθια που ειναι και στο φβ. Ξερεις μηπως που βρισκεται η ρωξανη;
Είναι μουνάρα και από ότι ξέρω κάνει και ραντεβού μόνη της έξω. Η μελαχρινή γριά που λέει το παλικάρι είναι η γνωστή αηδιαστική Λία
Αυτή την Σάντρα την φορτώνεις από το μαγαζί ή παίζει τηλ σε αγγελία;Η Σάντρα είναι 55 +. Δουλεύει 35 χρόνια στην πόλη μας. Μουλέν ρουζ Καλιγούλα fever
Είναι μουνάρα και από ότι ξέρω κάνει και ραντεβού μόνη της έξω. Η μελαχρινή γριά που λέει το παλικάρι είναι η γνωστή αηδιαστική Λία
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Την έχεις πάρει μάγκα?Η Σάντρα είναι 55 +. Δουλεύει 35 χρόνια στην πόλη μας. Μουλέν ρουζ Καλιγούλα fever
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Τι φαση με το καραμελα ρε παιδια παω για το μαγαζι και το βλεπω κλειστο. Μια το ανοιγουν μια το κλεινουν οι τυποι;
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Ρε παιδιά μια γνωστή μου κοπέλα πήγε σε ένα μπαρ στην Αγίου Δημητρίου. Σε κάνα μήνα έφυγε επειδή από ότι κατάλαβε ήταν σχετικό. Μου έκανε φουλ εντύπωση. Ποιο μπορεί να είναι τόσο κέντρο ;;;;; Μου έκανε φουλ εντύπωση.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Αλλάζει όνομα και μεταφέρεται σε άλλη γειτονιάΈχει πάει κανείς Full Moon τελευταία; Τι παίζει;
Ένα ολόκληρο μήνα έκανε να το καταλάβει; Τζιμάνι η φίληΡε παιδιά μια γνωστή μου κοπέλα πήγε σε ένα μπαρ στην Αγίου Δημητρίου. Σε κάνα μήνα έφυγε επειδή από ότι κατάλαβε ήταν σχετικό. Μου έκανε φουλ εντύπωση. Ποιο μπορεί να είναι τόσο κέντρο ;;;;; Μου έκανε φουλ εντύπωση.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!Αλλάζει όνομα και μεταφέρεται σε άλλη γειτονιά
Sol είδα λέγεται...έχει σχέση με το παλιό;Αλλάζει όνομα και μεταφέρεται σε άλλη γειτονιά
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Ένα μήνα τη καλομάθαιναν. Την έλεγαν " Τι καλή , τι όμορφη που είσαι " , την έδιναν παραπάνω χρήματα , τζάμπα ποτά κλπΈνα ολόκληρο μήνα έκανε να το καταλάβει; Τζιμάνι η φίλη
Μετά του τέλους της " περιόδου χάριτος " τη λέει το αφεντικό κοίτα αυτό , αυτό και αυτό για το μαγαζί μας ". Σοκαρίστηκε η άλλη και δε ξαναπάτησε.
Υ.γ. Πάντως όχι δε φημίζεται για την ευφυία της το κορίτσι.
Sol είδα λέγεται...έχει σχέση με το παλιό;
Καμία, το ανοίγει ο γνωστός τσιγγάνος που έχει και το σολ στην Πέλλα και το Φουλ Μουν, επίπεδο κοριτσιών κάτω απο το μηδέν