Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Συλλήψεις για μαστροπεία έγιναν το Σάββατο στις 23.45 στα Ν.Μουδανιά από το άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ν.Μουδανιών. Συνελήφθησαν ένας 65χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος και μια 58χρονη υπεύθυνη του καταστήματος για μαστροπεία, ενώ...

τέσσερις αλλοδαπές συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δύο υπεύθυνοι του καταστήματος προήγαγαν σε πορνεία δύο εκ των τεσσάρων γυναικών έναντι χρηματικής αμοιβής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, σε αστυνομικούς που παρουσιάστηκαν ως πελάτες και οι οποίοι είχαν προκαταβάλλει στην 58χρονη χρηματικό ποσό που τους είχε ζητήσει σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως αμοιβή για τη σεξουαλική συνεύρεση.
Τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Διαβάστε περισσότερα:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Βλάχοι Χαλκιδικιώτες... Χαλάνε την πιάτσα...  :police:

tzak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βλάχος είσαι ρε.έχεις αποθημένο με τους χαλκιδικιωτες?γιατι?στον φορεσε κανενας?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
al,
εγώ σε αυτά τα κωλομάγαζα ακόμα δεν έχω συναντήσει κάποιον να μου πει ότι γάμησε...ότι του φάγαν λεφτά αρκετοί...ότι γάμησε κανένας....είμαι όμως ειλικρινά πολύ πρόθυμος να ακούσω και να πιστέψω κάποιον αν μου πει ότι πράγματι γάμησε εκεί έσα....
+1

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
6
Συλλήψεις για μαστροπεία έγιναν το Σάββατο στις 23.45 στα Ν.Μουδανιά από το άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ν.Μουδανιών. Συνελήφθησαν ένας 65χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος και μια 58χρονη υπεύθυνη του καταστήματος για μαστροπεία, ενώ...

τέσσερις αλλοδαπές συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δύο υπεύθυνοι του καταστήματος προήγαγαν σε πορνεία δύο εκ των τεσσάρων γυναικών έναντι χρηματικής αμοιβής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, σε αστυνομικούς που παρουσιάστηκαν ως πελάτες και οι οποίοι είχαν προκαταβάλλει στην 58χρονη χρηματικό ποσό που τους είχε ζητήσει σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως αμοιβή για τη σεξουαλική συνεύρεση.
Τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Διαβάστε περισσότερα:
Αυτοι το κανανε πολυ φανερα,ηταν σιγουρο οτι θα τους μαζεβανε

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Βλάχος είσαι ρε.έχεις αποθημένο με τους χαλκιδικιωτες?γιατι?στον φορεσε κανενας?
Πλακίτσα έκανα ρε "αντεροβγάλτη" Τζάκ...  :grin:
Btw την έχω γλιτώσει, δεν μου τον φόρεσε κανένας...  :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
:blowup:

Πάντως αυτό το SoL τόσο καιρό κλειστό έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια... Αντί να ζώνουν το SoL οι πούτσες... Ζώνουν τα φίδια εμάς...  :sperm:

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βάλε καμμιά διαφήμιση πουθενά να κονομήσει και κανένας κανά φράγκο, το βρήκαμε όλοι στο τζάμπα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
και γράφε με μικρά, μη μας τυφλώσεις κιόλας

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
χαχχαχα ξέρεισ ότι δε μπορώ, γέρος άνθρωπος έχω και καρδιά ενώ αυτές είναι άκαρδες :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
το φαντάζεσαι;

οι κορασίδες σ' ενα bus και δυο τρεις από μας αναμεταξύ τους;;;
Να τις καθίζουμε στα γονατά μας τις παιδούλες?(μερικές έχουν παιδιά στην ηλικία μας σχεδόν)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom