Απεσιο μαγαζί
Γριές και αρπαχτικά. Η αφεντικίνα καμένο χαρτί που στο τέλος θα σου φουσκώσει τον λογαριασμό και πάει και τα παίζει όλα στα φρούτα
Τώρα βγάζεις κακία καθαρά γιατί έχεις προηγούμενα με την αφεντικινα.
Οι τιμές του μαγαζιού είναι φυσιολογικές .7 ευρώ το ποτό και το δικό σου και της κοπέλας.
Αν κερνάς δίπλα και ξεφεύγεις είναι άλλο θέμα .
Εμένα προσωπικά στα λάιτ μαγαζιά όπως το Όνειρο,το φουεγκο ή το αλτερ εγκο δεν μου έχουν φουσκώσει ποτέ τον λογαριασμό ούτε ευρώ παραπάνω.
Οι κοπέλες έχω ξανά πει ότι είναι πολύ μέτριες στο συγκεκριμένο μαγαζί αφού από τοτε που άνοιξε δεν έχει φέρει τίποτα αξιόλογο.
Τα προσωπικά της αφεντικινας και που ξοδεύει τα λεφτά της είναι δικό της πρόβλημα .
Να μάθετε να είστε δίκαιοι ,αν εσύ για δικούς σου λόγους δεν γουστάρεις ένα μαγαζί δεν χρειάζεται να παραπλανεις και να ρίχνεις στάχτη στους συναγωνιστές,ίσως κάποιος πάει και είναι στα γούστα του .
Όταν λέμε κάτι πρέπει να το υποστηρίζουμε με αληθινά γεγονότα .
Όπως εγώ έχω πάει φουλ μουν και έχω φύγει στο μισάωρο με 120 λογαριασμό γιατι είναι κροκόδειλοι και τιμή 10 το δικό σου 20 της κοπέλας.
Στα 7 ευρώ αντρικό γυναικείο δεν το θεωρώ κλεψιά ,επίσης σε ρωτάνε τι ποτό θες να κεράσεις και έχουν μάρκες πάνω στο τραπέζι ανάλογα τι κερασες φανερά .
Οπότε αν δεν έχεις γνώμη καλύτερα μην γράφεις απλά .