DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Φίλε μου το μαγαζί είναι κοντά στην αστυνομία Ευόσμου ,όχι πολύ μακρυά από την πλατεία.Γεια σας παιδες,
θα ήθελα να επισκεφτω το Άλτερ Έγκο στον Εύοσμο Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ. Να σημειωθεί ότι θα πάω μόνος.
Το μαγαζί είναι κοντά στην πλατεία ευόσμου? Που ακριβώς?
Διάβασα ότι το μαγαζί είναι ανοιχτό από απόγευμα. Ισχύει ? Αξίζει να πας από νωρίς ?
Τι ώρα θα μου προτείνατε να πάω προκειμένου να έχει κόσμο αλλά να μην είναι γεμάτο το μαγαζί ?
Εγω στο μαγαζί πάω για να κεράσω τις κοπέλες και να μιλήσουμε και να χουφτώσω λίγο αν είναι εφικτό.
Αν γίνω συχνός πελάτης υπάρχει πιθανότητα να γίνει και κάτι παραπάνω εκτός μαγαζιού ?
Πόσο κοστίζει το απλό αντρικό και το απλό γυναικείο και το σπέσιαλ και πόσο κάθονται οι κοπέλες μαζί σου ? Ας πούμε ότι θέλω να κάτσει μια κόπελα μαζί μου μισή ώρα - 45 λεπτά, πόσα πρέπει να διαθέσω ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον συναγωνιστή που θα απαντήσει! (είτε εδώ είτε σε ΠΜ)!
Η τιμές είναι καλές 6-7 το ποτό και είναι ακριβώς στα γούστα που ψάχνεις ..δεν νομίζω να διαθέσεις κανένα φοβερό πόσο εκτός αν πέσεις σε κροκόδειλο.
Καλά να περάσεις και να μας πεις την εμπειρία σου !
Μην πας νωρίς ,δεν έχει τίποτα ,πάνε βράδυ .