Takis197777 το Ραντεβού όσο το ξέρω σαν μαγαζί (το τελευταίο έτος δλδ) φέρνει κυρίες που παίζουνε μπαλίτσα. Δηλαδή σχετικά με το αν είναι πιο πολύ σα μπουρδέλο ή σαν εκκλησία/καφενείο, τείνει σαφώς προς το πρώτο. Συνήθως όμως έχει λίγες και μέτριες.
Al Pacino αν μάθεις τπτ καλό για x.love και κεντροανατολικά πες μας γιατί εδώ δυτικά τα βαρέθηκα.. Εντάξει εκεί ανατολικά είναι ξενέρωτοι οι τύποι αλλά έτσι για αλλαγή λίγο.
Οι επιλογές μου το τελευταίο διάστημα, ανά κατηγορία
Εκκλησίες: Σε αυτή την κατηγορία το καλύτερο νομίζω είναι το Porto Bello. Ξέρεις ότι δύσκολα θα φας. Σχεδόν αδύνατο. Παρόλ' αυτά δεν αισθάνθηκα τόσο εξαπατημένος όσο πήγαινα. Δεν γουστάρω τα μαγαζιά που δεν έχουν κάτι πρόστυχο αλλά αν έπρεπε να διαλέξω κάποιο θα πήγαινα εκεί.
Πονειρά μπαρ: Η κατηγορία "παίζουν σχεδόν τα πάντα αλλά κρατάμε και ένα επίπεδο", βασιλειάς είναι το Captain Morgan. Αξίζει να αναφερθεί και το Merlin.
Serious business: Χαλαρά Romeo από πρόσφατη επίσκεψη επιβεβαιώνω ότι είναι όπως παλιά, με πολλές δυνατότητες για παραπάνω πράγματα. Επίσης Βαλεντίνα, έχω φάει καλά εκεί μέσα, οπότε αν και δεν μου αρέσει σαν χώρος κτλ, απλά respect μόνο για αυτό... Είναι σαν να κερδίζω το τζόκερ όποτε μπαίνω εκεί... αλλά πιστεύω θέμα τύχης είναι - μην νομίσετε ότι θα βρείτε τπτ τρομερό αν πάτε. Κατ'αρχήν όλες οι κοπέλες για τις οποίες μιλάω δεν δουλεύουν πια εκεί.
Τέλος υπάρχουν και τα μαγαζιά που είναι μπουρδέλα με ταμπέλα κωλόμπαρου, όπως τα Paradise, Larry, Cosmopolitan, Χαμόγελο και ίσως κάποια άλλα, όμως δεν είναι το στυλ μου. Προτιμώ τις δύο μεσαίες κατηγορίες.
Αυτές είναι οι δικές μου προτιμήσεις, για να κάνετε περισσότερες δοκιμές υπάρχει πάντα η λίστα μου και η παλιά του mm00024.
Η μαλακία είναι ότι οι κοπέλες αλλάζουν και όσο δεν κάνουμε αναφορές τέτοιες πληροφορίες θα γίνονται όλο και λιγότερο φρέσκες και χρήσιμες..