Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
παιζει τπτ μπαλαμουτι ή απλα κουβεντούλα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
παιζει τπτ μπαλαμουτι ή απλα κουβεντούλα

Χθες ξαναπήγα
Υπάρχει μια Ρωσίδα , Βανέσα , σκυλί του πολέμου...
Φωνάζει απο μακριά οτι είναι διαθέσιμη . ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.

Μου την έπεσε, μου έβαλε το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της να της χαϊδεύω το μουνι πάνω απο το κυλοτακι της. Δεν προσπάθησα να της βάλω χέρι . Μου έδωσε το τηλεφωνο της να βγούμε , και καλά, οποτε θέλω.

Κατα τα αλλά μην περιμένει κανεις πίπες χαμουρεεματα κλπ σε αυτό το μαγαζί.
Αν γουστάρει η κοπέλα ίσως κανένα χαδακι.

Για μένα κορυφαία η Μαρία η Αλβανίδα και η μικρή η Ντιάνα η Ρουμάνα

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ειχα πάει ένα Σάββατο βράδυ, καλή ποιότητα αν και επειδή μαζεύει αρκετό κόσμο χρειάζεται περισότερες κοπέλες...

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χθες ξαναπήγα
Υπάρχει μια Ρωσίδα , Βανέσα , σκυλί του πολέμου...
Φωνάζει απο μακριά οτι είναι διαθέσιμη . ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.

Μου την έπεσε, μου έβαλε το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της να της χαϊδεύω το μουνι πάνω απο το κυλοτακι της. Δεν προσπάθησα να της βάλω χέρι . Μου έδωσε το τηλεφωνο της να βγούμε , και καλά, οποτε θέλω.

Κατα τα αλλά μην περιμένει κανεις πίπες χαμουρεεματα κλπ σε αυτό το μαγαζί.
Αν γουστάρει η κοπέλα ίσως κανένα χαδακι.

Για μένα κορυφαία η Μαρία η Αλβανίδα και η μικρή η Ντιάνα η Ρουμάνα
Συμφωνώ η Ντιανα είναι δυνατό πιπίνι και γενικά τα Ρουμανακια που έχει μέσα

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Συμφωνώ η Ντιανα είναι δυνατό πιπίνι και γενικά τα Ρουμανακια που έχει μέσα
ειχε ποιο δυνατα κομματια παλια αλλα φυγανε.οσο για την βανεσα οντοσ σκυλι πολεμου στην εμφανιση!!αν και στο σεξ ειναι ξενερωτη ρε μαγκεσ!!!βγηκαμε για ποτο και στο τελοσ καταληξαμε στο σπιτι τησ να γαμιομαστε αλλα οπωσ ειπα μαπα το καρπουζι!!!παντοσ για καποιον που θελει να την δοκιμασει δεν χανει και τιποτα.με λιγα ποτακια ετοιμη ειναι!!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ειχε ποιο δυνατα κομματια παλια αλλα φυγανε.οσο για την βανεσα οντοσ σκυλι πολεμου στην εμφανιση!!αν και στο σεξ ειναι ξενερωτη ρε μαγκεσ!!!βγηκαμε για ποτο και στο τελοσ καταληξαμε στο σπιτι τησ να γαμιομαστε αλλα οπωσ ειπα μαπα το καρπουζι!!!παντοσ για καποιον που θελει να την δοκιμασει δεν χανει και τιποτα.με λιγα ποτακια ετοιμη ειναι!!!

Φίλε εμένα προσωπικά όσο με καυλωνουν τα μούτρα της με ξενερώνει το ποσο φθηνή είναι ...
Για κάποιον που θέλει να ξεμπουκωσει όμως είναι κατάλληλη

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα
Αν μιλαμε για την Βανεσα που χορευει ή χορευε στο Αρωμα συμφωνω με τον Φιλοξενουμενο

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
κανενα καλο μπαρ για γουστα ξερει καειςπου πηγε προσφατα?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
θεσσαλονικη ...η ευνουχισμενη πολη

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Τελευταια βρεθηκα σκυδρα στις επιλογες. Γενικα καλο μαγαζι με ωραια σκυλε μουσικη και καλες παρουσιες. 5 ευρω η μπυρα, και τρια ποτα των 20 για :fuck1: καναπεδατο.
Νωριτερα πηρα χωρο μια αλλη η οπιοα για τα 20 ευρω εκατσε αρκετη ωρα. Εχει και μια Αννα Μαρία εκει πιο κατω σε ενα χωριο αλλα παρακμη μεμια συνταξιουχα που την θυμαμαι και πριν 5 χρονια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εχει και ενα αλλο καλο με μια 65αρα τεφαρικι 150 ευρω μιση ωριτσα σε ενα χωριο , οχι πολυ κοντα ομως , καμια 150 χιλιομετρα πανω απο το χωριο με το καταφυγιο για αρκουδες , τον αρκτουρο...αν δεν ειναι αποκλεισμενο τρεχατε τετοιες ευκαιριες δεν χανοντε
παρτε και τηλ. για ραντεβου , τσεκαρετε αν ζει και βουρ στον πατσα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
εχει και ενα αλλο καλο με μια 65αρα τεφαρικι 150 ευρω μιση ωριτσα σε ενα χωριο , οχι πολυ κοντα ομως , καμια 150 χιλιομετρα πανω απο το χωριο με το καταφυγιο για αρκουδες , τον αρκτουρο...αν δεν ειναι αποκλεισμενο τρεχατε τετοιες ευκαιριες δεν χανοντε
ρε Μαλέα είσαι ωραιοςςςςς  :2funny: :2funny: :kneel:

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τελευταια βρεθηκα σκυδρα στις επιλογες. Γενικα καλο μαγαζι με ωραια σκυλε μουσικη και καλες παρουσιες. 5 ευρω η μπυρα, και τρια ποτα των 20 για :fuck1: καναπεδατο.
Νωριτερα πηρα χωρο μια αλλη η οπιοα για τα 20 ευρω εκατσε αρκετη ωρα. Εχει και μια Αννα Μαρία εκει πιο κατω σε ενα χωριο αλλα παρακμη μεμια συνταξιουχα που την θυμαμαι και πριν 5 χρονια.

3 επι 20 = 60 συν 10 ευρω οι μπύρες παμε 70 , για σκυδρα ειναι παρα πολλά φιλαρακι.

θεσσαλονικη ...η ευνουχισμενη πολη

καλα κόψε κάτι, το οτι δεν εχει κωλομπαρουδες δεν χαλασε και ο κοσμος , καιρος να γαμισουμε καμια κανονικη γυναικα.

:2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ενοειτε αυτο , αντε πεισε τα τζανκια τοων κωλομπαρων....νο προμπλεμ ας ειναι κλεφτες θα γεινουν και αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom