Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σοβαρά είναι αλλά οκ.Και στην κόλαση είναι ωραία άμα έχεις καλή παρέα. :dancing:
Ρώτα τον ΠΠ να σου πει,όποια ερχόταν για ποτό την  :uzi:  :grin: :grin: :grin:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
συναγωνιστη χαουζ,το φοκους το εχω επισκεφτει 2-3 φορες κατι καμμενα βραδυα και η αληθεια ειναι οτι ειχε χαβαλε,αλλα απο περαιτερω δεν επαιζε τπτ οσο μπορεσα να καταλαβω. εχω αδικο? απλα για ειμαστε προετοιμασμενοι για τι παμε οπου παμε,μην περιμενουμε αλλα και αλλα βρουμε
για Δωρα δωσε λιγο συντεταγμενες αν μπορεις.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εγώ από το Focus(έξω όχι μέσα)πέρασα πολύ καλά λίγο παλιότερα.Μέσα λίγα πράγματα.Μαγαζί της γειτονιάς θα το έλεγα πιο πολύ.
Η Δώρα είναι στη Ηλιούπολη.Ανεβαίνοντας την Στρ.Μακρυγιάννη κάνεις στο φανάρι της Νικομηδείας αριστερά και στα 50 μέτρα δεξιά είναι η Περικλέους αν θυμάμαι καλά.Στα 20 μέτρα δεξιά είναι πάνω στην Περικλέους.Ποτά 6-6 νομίζω το έγραψα λάθος πριν.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:thumbsup:
Εγώ από το Focus(έξω όχι μέσα)πέρασα πολύ καλά λίγο παλιότερα.Μέσα λίγα πράγματα.Μαγαζί της γειτονιάς θα το έλεγα πιο πολύ.
Η Δώρα είναι στη Ηλιούπολη.Ανεβαίνοντας την Στρ.Μακρυγιάννη κάνεις στο φανάρι της Νικομηδείας αριστερά και στα 50 μέτρα δεξιά είναι η Περικλέους αν θυμάμαι καλά.Στα 20 μέτρα δεξιά είναι πάνω στην Περικλέους.Ποτά 6-6 νομίζω το έγραψα λάθος πριν.
ακριβως την ιδια αποψη εχω για φοκους.απλα ελεγα,λες ρε γμτ να τρωνε εκει μεσα και γω να πετουσα αετο οσες φορες πηγα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αν θες να τις βγάλεις έξω δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ποιος ειναι μεσα για κολομπαροτσαρκα

drfp66

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους...αυτο το μαγαζι στην παπανδρεου που παλια λεγοταν εκτη αισθηση τι λεει?? εχει κανεις πληροφοριες?

krom

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Admin kai sunagonistes. katarxin sr gia ta greekenglish alla sto pc den exei ellinika opote anagastika sas grafo etsi. Argisa ligo alla thelo na apantiso ston dokimazo. Zo eksoteriko (dustuxos se xora pio akrivi apo ellada sto spor mas) kai gurnao mono gia oligoimeres diakopes kai merikes fores logo douleias ellada. Kai ektos apo to oikonomiko, ekei..... duskola ksefeugo  :headbang: Gi auto kai mpaino edo na enimerotho otan gurnao stin patrida. Alla epeidi allakse i tixi mou, i douleia mou tha me stelnei araia kai pou se xora voreia ton sunoron mas opou eksakountai,me epidoseis rekor, ta athlimata:  :knockinb:  :pipa1:    :tits: . Epifilasomai loipon gia peraitero post kai kritikes. Gia plirofories sxetika me tin xora pou zo tora kai t agapimena mas athlimata, steilte pm gia na sas enimeroso.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Τυχερέ... ωραία δουλειά...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους...αυτο το μαγαζι στην παπανδρεου που παλια λεγοταν εκτη αισθηση τι λεει?? εχει κανεις πληροφοριες?

Μέχρι πρόσφατα ήταν μπουζούκια που τραγουδούσαν ντουέτο ο κακοφωνίξ με τον μαύρο τον σκύλο τον ραν-ταν-πλαν !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Παρασκευη βραδυ ανεβαινω την Π.Συνδικα.Με πιανει το φαναρι της Β.Ολγας...γυρναω το βλεμα μου αριστερα και εξω απο ενα μπαρ που εχει εκει(δεν θυμαμαι το ονομα ειναι γωνιακο)ειναι ενα μουνι......2 μετρα-με μινι-γοβες-ισιο μαλλι μακρυ και στο προσωπο αρκετα καλο..συνολο 9-10.Εχει παει κανεις σε αυτο το ιδρυμα να μας πει τι παιζετε??

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ρε παιδια στο ονειρο εχει παει κανεις ?? ξερει αν παιζει τπτ ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom