Καλησπέρα στους χύστες που εχθέρς βολτάραμε στην Τρούμπα
Η ομάδα αποτελούμενη από τους BmwPower, pitsilisti, πιστό ιππότη, μποτόφιλο(εκ Θεσσαλονίκης ορμόμενος)και τον γραφόντα ξεκινήσαμε με τα πορνο-οχήματα από την Φυλής αποχαιρετώντας τους χύστες με τους οποίους κάναμε τσάρκα.
Κατευθυνθήκαμε προς Πειραιά κάνωντας μια στάση για φαι στο Πασαλιμάνι γιατί η ομάς πεινούσε
όπου θα συναντιόμασταν και με τον Στρατηλάτη(Κωστάκης27) για να κινηθούμε σαν μάχιμοι καταδρομείς στην ρομαντική Τρούμπα.
Φθάσαμε κατα τις 3 παρά στην Τρούμπα και ξεκινήσαμε αμέσως το σκάουτινγκ.....Η κίνηση σαφώς λιγότερη στα περισσότερα μαγαζιά από την προηγούμενη εβδομάδα.
Μπήκαμε σε όλα τα μαγαζιά κάνοντας μια ανανωριστική ματιά για το τι θα συναντήσουμε....Στο cafe bar Dina είχαν μασκέ πάρτυ όπου υπήρχαν πολλοί πιρφόροι οι οποίοι είχαν καβαντζάρει πολλές από τις κοπέλες
αλλά για ακόμη 1 φορά το ξανθό που είχαμε δει την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν εκεί ντυμένη νοσόκομα :o Μόλις την αντικρύσαμε νιώσαμε ένα ρίγος να διαπερνάει τις ψωλές μας αναφωνώντας τι μούναρος είναι τούτος
Μεταβήκαμε στο Blue Night όπου πραγματικά δεν υπήρχε άνθρωπος εκτός από 3 αδιάφορες κοπέλες οι οποίες μας κοίταγαν με εντελώς αδιάφορο τρόπο.....αποχώρηση και συνέχιση της τσάρκας
Μετάβαση και στα υπόλοιπα μαγαζιά κάνωντας στάση στο ιστορικό La Bambola
Μπήκαμε μέσα οπού και εκεί δεν υπήρχε άνθρωπος
παρά μόνο 2 μελαχρινές κοπέλες με εντελώς αδιάφορο πρόσωπο και 1 ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και αστραφτερό χαμόγελο που μας χαμογελούσε αλλά και από εκεί αποχωρήσαμε
Το πιο καλτ κωλόμπαρο που συναντήσαμε στην τσάρκα μας ήτανε White Horse.Μπαίνοντας μέσα δεν αντέξαμε την μπόχα και την δυσοδία που επικρατούσε στην ατμόσφαιαρα αναγκάζοντας μας τραπούμε σε άτακτη φυγή :S Μέσα στο μαγαζί τρεις κοπέλες εκ Βιετναμέζ και ένας τελειωμένος 60αρης σκνίπα εντελώς
Έφθασε και η ώρα να μεταβούμε στο No Name!!!!!!!!Το μοναδικό μαγαζί που έχει πάνω από 10 κοπέλες για όλα τα γούστα σε εμφάνιση και ηλικίες...αλλά έφαγε μάυρο γιατί ο κράχτης που μας συνόδευσε κατά την εισοδό μας στο χώρο όταν μας ρώτησε αν θα κάτσουμε του είπαμε θα πάμε βόλτα και θα ξαναγυρίσουμε.Τότε μας λέει α καλά θα έρθετε πάλι την επόμενη εβδομάδα ξέρετε εσείς
Η ομάδα συνέχισε την τσάρκα όπου έφθασε η ώρα να εξερευνήσουμε το αγαπημένο μου μαγαζί το Europa Βar
Κατά την εισοδό μας όλοι ο συναγωνιστές αγκαλιάστηκαν από τις κοπέλες του μαγαζιού
ο BmwPower είχε τρυφερό τετ α τετ με το Ρουμανάκι του το οποίο θυμότανε το ονομά του και τον καυλάντιζε άσχημα
Στο ίδιο μοτίβο και οι υπόλοιποι συναγωνιστές με εξαίρεση εμένα ο οποίος δεν κατάφερε καμιά τους να με καθηλώσει
Αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο γιατί όταν έδωσα την εντολή στην ομάς να αποχωρήσει για την αναζήτηση και άλλων στόχων, η μοναδική κονσοματρίς Ελληνίδα με έπιασε από το μπράντζο λεγωντάς μου :''πολύ δύσκολος δεν μας το παίζεις εσύ όλοι σου η παρέα βρήκε κοπέλα εσύ????'' όπου ήρθε και η απαντησή μου :'' κοίτα να δεις κάποιος πρέπει να κρατάει τα μπόσικα γιατί αν ξεφύγω και εγώ θα παλαντάρει η ομάς και θα έχουμε θέμα'' γέλασε και με άφησε να αποχωρήσω
Αποχωρώντας ο BmwPower έψαχνε για περίπτερο να πάρει τσιγάρα έτσι κάναμε 1 βόλτα στα γύρω στενά όπου για καλή μας τύχη αντίκρυσα 2 καυτά κορίτσια χαμηλά στην Γούναρη
Χωρίς να χάσω ευκαιρία τις πλησιάζω να τις ρωτήσω που θα βρώ κανένα κωλόμπαρο για να περράσω την ώρα μου....αυτές απομακρύνονται ενώ ακούγεται μια φωνή από τους υπόλοιπους χύστες που πες ρε μαλάκα έλα πίσω
Αγνοώντας τους κατευθύνθηκα προς το μέρος των κοριτσιών όπου τις είδα να μπαίνουν σε ένα κωλόμαπρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το sex shop
Το όνομα του μαγαζιού Lucky Corner έχοντας ρόστερ τις 2 μελαγχρινές κοπέλες που είδαμε και 1 ξανθιά μπαργούμαν που μας υποδέχθηκε.Από κόσμο μόνο ένας καραφλός πιρφόρος που πήρε αμέσως αγκαλιά την 1 από τις 2 μελαγχρινές κοπέλες.
Προσπαθούσαμε να καταλήξουμε σε ποιο μαγαζί θα πάμε εγώ επέμενα σε έντονο ύφος να μεταβούεμ στο Europa League να πιούεμ την μπύρα μας.Οι συναγωνιστές συμφώνησαν και όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε προς τα εκεί.
Μπήκαμε και μοιραστήκαμε σε 2 παρέες όπου η 1η ομάδα συμπλήρωνε ο πιτσιλιστής, ιππότης, bmwpower και ο μποτόφιλος ενώ η 2η και ποιο σκληροπυρηνική αποτελούμενη από τους Κωστάκη27 και εμένα
Το ρόστερ του μαγαζιού σχετικά καλό με ποικιλία στις κοπέλες που κάλυπταν όλα τα γούστα.Με αρκετές Ρουμάνες μικρές σε ηλικία ξεχωρίζοντας την ξανθιά που τριβότανε στον Κωστάκης 27 η οποία διέθετε τρομερό οπλοστάσιο
αλλά και καλλίγραμα πόδια
Για καλή μου ή κακή μου τύχη ρώτησα την ξανθιά Ρουμάνα αν δουλεύει ακόμα στο μαγαζί η Σόνια και μου λέει θέλεις να την φωνάξω?Της ανταποκρίθηκα θετικά όπου την κάλεσε στον τραπέζι μας.Ερχόμενη έκατσε πάνω στα πόδια μου ενώ το χέρι της κατευθύνθηκε στο πούτσο μου
.Με ρώτησε αν γνωριζόμαστε όπου την έβαλα στην δύσκολη διαδικασία να σκεφτεί αν όντως έχουμε γνωριστεί κατά το παρελθόν.Δεν θυμότανε και τότε τις έκανα κάποιες ερωτήσεις γαι το που έμενε παλιά(γιατί απ'ότι μου είπε άλλαξε σπίτι)και αν έχει ένα αγοράκι....Απάντησε θετικά λεγωντας μου που τα ξέρω όλα αυτά
Συνέχισα να σκαλίζω το παρελθόν με ρώτησε αν έχω τον αριθμό της????Της λέω κάτσε να κοιτάξω στο κινητό μου,όπου βρίσκω τον αριθμό της και μου λέει ναι αυτός είναι.Εκεί πλέον πείστηκε ότι έχουμε γνωριστεί πρίν από 3-4 χρόνια
Η μόνη αλλαγή που είχε κάνει ήταν το μαλλί που είχε βάψει ξανθό και είχε γίνει πιο σκυλί απ'ότι την θυμόμουνα στο πρόσωπο,ενώ το κόκκινο κορμάκι το φοράει ακόμα όπως και τότε(πιθανόν να μην έχει λεφτά να πάρει άλλο τι να πω
)
Η Σόνια μου ζητούσε ποτό ενώ εγώ ήθελα να την φορτώσω και να πάμε σε ξενοδοχείο που ήτανε εκεί κοντά δινοντάς της 100€/45 λεπτά απόλαυσης
Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να το αποφύγει λέγωντας μου κέρασε με ποτό να σου εξηγήσω γιατί δεν μπορώ
Φυσικά και δεν την κέρασα όπου με ανάγκασε να την διώξω από το τραπέζι με όμορφο τρόπο λέγωντας της τις ίδιες μαλακίες που έλεγες τότε τις ίδιες και τώρα
Το καυλάντισμα πήγαινε σύνεφφο που τους χύστες όπου πείραζα τους Κωστάκη 27 και BmwPower έχωντας αγκαλιά τα κορίτσια του μαγαζιού.Δεν κάτσαμε πολύ γιατί δεν άντεξα την μασχαλίλα από την μαυρούλα που ήρθε δίπλα μου ενώ ο Κώστας ήθελε την βραζιλιάνα του
Αναχωρήσαμε για μετάξι όπου θα γίνει αναφορά στο άλλο θρεντ