Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
Μια και το αναφερεις εχεις δει την τελευταια τριετια το τρεντ με τα "κωλο-καφενεια"? Καφενεια σε κατι παρακμιακες γειτονιες (Ιλιο, Πλατεια ΔεγλερηᾹγ Φανουριο/Περιστερι/Καματερο και απο γειτονεια μας (κυριως Ταμπουρια/Καμινια/Νεο Φαληρο) που ειναι μεχρι τις 9-10 το βραδυ κανονικα καφενεια και μεατ τις 10 αρχιζουν οι ποκες κλπ αλλα φερνουν κατι κανονικες κωλομπαρουδες για "σερβιρισμα"και καλα. Τελευταια φορα που ημουνα Ελλαδα (αρχες 2020) πριν το μεγαλο χαμο με τον κωρονοιο, ειχα παει σε ενα τετοιο στα Καμινια να παρω ενα συναγωνιστη απο καφενειο και βλεπω τα κλασσικα τραπεζια και δυο κωλομπαρουδες να κανουνε τις "σερβιτορες". Καθομαι να περιμενω το φιλοο να τελειωσει την ποκα του ερχεται μια "καλιεσπερα μι λενε Ρουσλανα"Απο που εισαι? Γιουκρανια. Α λεω μου αρεσει πολυ Ουκραινα εχω παει πολλες φορες (οντως εχω παει σεξοτουρισμο Ουκρανια). Μου λειε δεν παιζεις?Λεω οχι μου αρεσουν αλλα παιχνιδια. Μου λεει 'ντεν εχει μονο ποκα εδω"και αρχιζει να που πιανει το ...χερι και να λεει να παρουμε τραπεζι να με κερασεις? Σου εχει τυχει κατι παρομοιο σε τετοιο καφενειο?ακριβώς !