Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αν ειναι για μαυρη..δεν το κοβω καλυτερα...
Συναγωνιστές ξέρει κανείς τι παίζει στον Πειραια σε ένα ονόματι Lucky Corner είναι Μπουμπουλίνας 3, όποιος ξέρει να ενημερώσει γιατι έχω πρόσκληση από κορασίδα που δουλεύει εκεί για απόψε, τουλάχιστον να ξέρω αν 8α πρέπει να την χωθώ η όχι
Συναγωνιστές ξέρει κανείς τι παίζει στον Πειραια σε ένα ονόματι Lucky Corner είναι Μπουμπουλίνας 3, όποιος ξέρει να ενημερώσει γιατι έχω πρόσκληση από κορασίδα που δουλεύει εκεί για απόψε, τουλάχιστον να ξέρω αν 8α πρέπει να την χωθώ η όχι
.Καλό ήταν λια αλλά η Τρούμπα δυστυχώς έχει γίνει απογοητευτική για τους σκληρούς κωλομπαράδες
Γνωρίζει κανείς τίποτα για το μπαρ "Λευκές Νύχτες"?
Ψάχνοντας βρήκα αυτά
φαίνεται καλό....
συναγωνιστες σε λιγες μερες ερχομαι απο χανια νικαια για μια εβδομαδα....βλεπω νεκρα γενικα σε πειραια...δωστε μου τα φωτα σας...sos..............
Γνωρίζει κανείς τίποτα για το μπαρ "Λευκές Νύχτες"?
Ψάχνοντας βρήκα αυτά
φαίνεται καλό....
Πέρασμα με ένα φίλο από το NoName στην τρούμπα. Καμιά 10ρια μιλφ καλοδιατηρημένες οι περισσότερες. Όλα τα λεφτά η Μανταλέννα καυλορουμάνακι ντούμπανο !!! Μουσική ελληνικά κυρίως σχετικά καλή. Κόσμος δυο τρεις μικκρές παρέες και ένα δυο solo. Καυλάντα στο κάργα αλλά μέχρι εκεί.
Καθίσαμε μια ώρα ήπιαμε από δυο ποτά ο καθένας και κεράσαμε άλλα τόσα, plus κάτι τεκίλες σφηνάκια. Συνολικά μας πήγε μια 60αρα στον καθένα.
Η Μανταλένα καύλα!!!