Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;;
K kolomparasmegalos Μέλος Εγγρ. 29 Ιουν 2011 Μηνύματα 6 Like 0 Πόντοι 0 29 Ιουν 2011 #1 Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;;
S SPEED Τιμημένος Εγγρ. 14 Οκτ 2005 Μηνύματα 12.355 Κριτικές 263 Like 141 Πόντοι 7.985 29 Ιουν 2011 #2 kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι! Μερα παρα μερα!
kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι! Μερα παρα μερα!
sferdeklos Μέλος Εγγρ. 13 Ιουν 2008 Μηνύματα 9.010 Κριτικές 2 Like 24 Πόντοι 66 30 Ιουν 2011 #3 kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φιλε, γαμα οτι κινειται και οτι σερνεται. Μη σε νοιαζει για αφροδισια νοσηματα, αρκει να πλενεις το στομα και το φισφιρικο σου με οζον... ... και να περνεις και ενα συμπλεγμα βιταμινων μπε (Β).
kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φιλε, γαμα οτι κινειται και οτι σερνεται. Μη σε νοιαζει για αφροδισια νοσηματα, αρκει να πλενεις το στομα και το φισφιρικο σου με οζον... ... και να περνεις και ενα συμπλεγμα βιταμινων μπε (Β).
alani30 Μέλος Εγγρ. 13 Ιουν 2009 Μηνύματα 4.169 Κριτικές 1 Like 3 Πόντοι 16 30 Ιουν 2011 #4 kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... οι περισοτερες ΟΧΙ μερικες κανουν απολυμανση στη μουνα τους με ουισκι (το εχω δει λαιβ ) μερικες ειναι η βρωμα αυτοπροσωπος οπως και να χει μακρια απο γκομενες που κανουν αυτη τη δουλεια και τα τσουζουν (εκτος αν πας με διπλη καποτα) καλη δυναμη!
kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... οι περισοτερες ΟΧΙ μερικες κανουν απολυμανση στη μουνα τους με ουισκι (το εχω δει λαιβ ) μερικες ειναι η βρωμα αυτοπροσωπος οπως και να χει μακρια απο γκομενες που κανουν αυτη τη δουλεια και τα τσουζουν (εκτος αν πας με διπλη καποτα) καλη δυναμη!
R redrocket Μέλος Εγγρ. 16 Φεβ 2007 Μηνύματα 161 Like 3 Πόντοι 1 30 Ιουν 2011 #5 kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... άμα νοιώσουν καμιά αδιαθεσία και δεν περνάει με πονσταν, τρέχουν αμέσως
kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... άμα νοιώσουν καμιά αδιαθεσία και δεν περνάει με πονσταν, τρέχουν αμέσως
A agiana Ενεργό Μέλος Εγγρ. 24 Ιουν 2008 Μηνύματα 13.700 Κριτικές 5 Like 55 Πόντοι 166 30 Ιουν 2011 #6 kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τι παπάρες που είστε.....χαχαχαχαχαχα! Κι εγώ νόμισα ότι ο τίτλος εννοούσε πως να ξελαμπικάρεις μετά από τις πανελλήνιες εξετάσεις, στα κωλόμπαρα.....
kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τι παπάρες που είστε.....χαχαχαχαχαχα! Κι εγώ νόμισα ότι ο τίτλος εννοούσε πως να ξελαμπικάρεις μετά από τις πανελλήνιες εξετάσεις, στα κωλόμπαρα.....
pouranger Σεβαστός Εγγρ. 4 Δεκ 2007 Μηνύματα 8.379 Κριτικές 10 Like 9 Πόντοι 1.290 30 Ιουν 2011 #7 agiana έγραψε: Τι παπάρες που είστε.....χαχαχαχαχαχα! Κι εγώ νόμισα ότι ο τίτλος εννοούσε πως να ξελαμπικάρεις μετά από τις πανελλήνιες εξετάσεις, στα κωλόμπαρα..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και έσπευσες γυμνασιόπαιδο !
agiana έγραψε: Τι παπάρες που είστε.....χαχαχαχαχαχα! Κι εγώ νόμισα ότι ο τίτλος εννοούσε πως να ξελαμπικάρεις μετά από τις πανελλήνιες εξετάσεις, στα κωλόμπαρα..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και έσπευσες γυμνασιόπαιδο !
The Saint* Τιμημένος Εγγρ. 28 Ιουλ 2010 Μηνύματα 58.453 Κριτικές 90 Like 41.773 Πόντοι 25.467 30 Ιουν 2011 #8
K konstantinos.suncity. Μέλος Εγγρ. 10 Απρ 2011 Μηνύματα 258 Like 1 Πόντοι 1 30 Ιουν 2011 #9 alani30 έγραψε: μερικες κανουν απολυμανση στη μουνα τους με ουισκι (το εχω δει λαιβ ) Κλικ για ολόκληρη προβολή... omg
alani30 έγραψε: μερικες κανουν απολυμανση στη μουνα τους με ουισκι (το εχω δει λαιβ ) Κλικ για ολόκληρη προβολή... omg
A agiana Ενεργό Μέλος Εγγρ. 24 Ιουν 2008 Μηνύματα 13.700 Κριτικές 5 Like 55 Πόντοι 166 30 Ιουν 2011 #10 pouranger έγραψε: Και έσπευσες γυμνασιόπαιδο ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Για να βοηθήσω να μην πάνε οι κόποι τους στράφι.
pouranger έγραψε: Και έσπευσες γυμνασιόπαιδο ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Για να βοηθήσω να μην πάνε οι κόποι τους στράφι.
The Saint* Τιμημένος Εγγρ. 28 Ιουλ 2010 Μηνύματα 58.453 Κριτικές 90 Like 41.773 Πόντοι 25.467 30 Ιουν 2011 #12 pouranger έγραψε: http://fingerpicking.net/azzurro/ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σας ευχαριστώ πολύ Μετά τα προχθεσινά και τα χθεσινά (χθες δεν πρόλαβα να την γλιτώσω από την πέτρα), μου χρειάζεται ένα μουσικό διάλειμμα.
pouranger έγραψε: http://fingerpicking.net/azzurro/ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σας ευχαριστώ πολύ Μετά τα προχθεσινά και τα χθεσινά (χθες δεν πρόλαβα να την γλιτώσω από την πέτρα), μου χρειάζεται ένα μουσικό διάλειμμα.
P Project_or Μέλος Εγγρ. 2 Φεβ 2009 Μηνύματα 95 Like 22 Πόντοι 0 7 Ιουλ 2011 #13 kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Συναγωνιστή εδώ οι κανονικές γκόμενες που κυκλοφορούν έξω δε ξέρουν καν τι είναι ΠΑΠ αυτές θα φοβάσαι? Αυτές καπότα και πάλι καπότα... ήμαρτον
kolomparasmegalos έγραψε: Ρε συναγωνιστες μια ερωτηση. Οι γκομενες που δουλευουν στα κωλομπαρα κανουν εξετασεις;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Συναγωνιστή εδώ οι κανονικές γκόμενες που κυκλοφορούν έξω δε ξέρουν καν τι είναι ΠΑΠ αυτές θα φοβάσαι? Αυτές καπότα και πάλι καπότα... ήμαρτον