Υπάρχει τίποτα καλό στην περιοχή? Τελευταία φορά που είχα πάει υπήρχε ένα μαγαζί σε ένα στενό κοντά σε κάτι κτέλ που το πόμολο πόρτας ήταν μία φιγούρα γυναίκας και στα 10-15 μέτρα απέναντι ένα άλλο ύποπτο μαγαζί. Ένα τρίτο το Cassie υπάρχει στην Αρεθούσης αλλά δεν έχω ιδέα αν και τι παίζει εκει μέσα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει σε άλλο θρεντ λίστα με κάποια κωλόμπαρα στη Χαλκίδα.
Γνωρίζω τα παρακάτω
Mystigue (καπως ετσι) απέναντι απο Πυροσβεστική
Πίσω από πυροσβεστική στην άλλη γωνία του τετραγώνου οι Αμαζόνες
Στο ίδιο στενό με τις Αμαζόνες το Cocktail (μεταφέρθηκε εκεί από τον παραλιακό δρόμο προς Αρτάκη που ήταν παλιά)
Κανα 2 τετράγωνα παρακάτω υπάρχουν άλλα 2, το Campo Alegre και το Tango.
Το Cassie στην Αρεθουσης το είδες
Σε ένα στενό κάθετο της Αρεθούσης είναι το Santor time
Ορίωνος και Δρυόπων το Μικρό Καφέ
Υπάρχει ένα σε μια στοά κοντά στην Αβάντων που το έχει μια Ρωσσίδα (δεν βοήθησα πολύ το ξέρω αλλά μια φορά το είδα και δεν θυμάμε λεπτομέριες)
Στο κέντρο γνωρίζω αυτά. Προς Αρτάκη υπάρχει το Αλφα και στην Αρτάκη υπάρχει άλλο ένα αλλά μου διαφεύγει το όνομα.
Γενικά, αν και τα μαγαζιά είναι αρκετά, οι κοπέλες δεν είναι πολλές, ανακυκλώνονται από μαγαζί σε μαγαζί χωρίς νέες αφίξεις, αρκετές δεν θα περνούσαν ούτε καν έξω από μαγαζί σε παλαιότερες εποχές.
Γνωρίζω τα παρακάτω
Mystigue (καπως ετσι) απέναντι απο Πυροσβεστική
Πίσω από πυροσβεστική στην άλλη γωνία του τετραγώνου οι Αμαζόνες
Στο ίδιο στενό με τις Αμαζόνες το Cocktail (μεταφέρθηκε εκεί από τον παραλιακό δρόμο προς Αρτάκη που ήταν παλιά)
Κανα 2 τετράγωνα παρακάτω υπάρχουν άλλα 2, το Campo Alegre και το Tango.
Το Cassie στην Αρεθουσης το είδες
Σε ένα στενό κάθετο της Αρεθούσης είναι το Santor time
Ορίωνος και Δρυόπων το Μικρό Καφέ
Υπάρχει ένα σε μια στοά κοντά στην Αβάντων που το έχει μια Ρωσσίδα (δεν βοήθησα πολύ το ξέρω αλλά μια φορά το είδα και δεν θυμάμε λεπτομέριες)
Στο κέντρο γνωρίζω αυτά. Προς Αρτάκη υπάρχει το Αλφα και στην Αρτάκη υπάρχει άλλο ένα αλλά μου διαφεύγει το όνομα.
Γενικά, αν και τα μαγαζιά είναι αρκετά, οι κοπέλες δεν είναι πολλές, ανακυκλώνονται από μαγαζί σε μαγαζί χωρίς νέες αφίξεις, αρκετές δεν θα περνούσαν ούτε καν έξω από μαγαζί σε παλαιότερες εποχές.
Δε παιζει τιποτα φιλε μονο κουβεντα απο οσο ξερω.Πέρασα έξω από το Αμαζόνες πριν λίγο και εκείνη την ώρα βγήκε από μέσα ένα ωραίο σκίνυ μουνάκι 20 κάτι χρονών το έκανα.
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
ΠΟΛΛΑ!!!! πες τι ζητάς......ο ετζεβίτ με το πωλίνα μας κοιτάει από...ψηλά πλέον!!!!Τπτ ανοιχτό στην περιοχή?
panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Κωλομπαρα που να παιζει φάση μέσα τι άλλο να ζητάω?ΠΟΛΛΑ!!!! πες τι ζητάς......ο ετζεβίτ με το πωλίνα μας κοιτάει από...ψηλά πλέον!!!!
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
για να καταλάβω άμα η φάση δεν παίζει...μέσα αλλά δίπλα δεν σε ενδιαφέρει;Κωλομπαρα που να παιζει φάση μέσα τι άλλο να ζητάω?
αποφάσισε τι θέλεις και ξαναπές το
panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
το ξανασκεφτηκα.να μην πετάγεσαι σαν την πουτσα άμα δεν έχεις σκοπό να πεις κάτι ουσιώδεςγια να καταλάβω άμα η φάση δεν παίζει...μέσα αλλά δίπλα δεν σε ενδιαφέρει;
αποφάσισε τι θέλεις και ξαναπές το
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
ρε μαγκάκο ήμουν σαφής.....αλλά εσύ που να σκαμπάσεις!!!!το ξανασκεφτηκα.να μην πετάγεσαι σαν την πουτσα άμα δεν έχεις σκοπό να πεις κάτι ουσιώδες
ξαναλέω λοιπόν άμα η φάση δεν παίζει μέσα (και εννοώ στο μαγαζί) αλλά δίπλα (και εννοώ σε παρακείμενη καβάτζα) σε ενοχλεί;
αυτό γράφω κι εσύ μου γράφεις για πούτσες....που συνέχεια ονειρεύεσαι....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Μυστη πολύ ρομαντικά τα κόβω τα κωλομπαρα της Χαλκίδας.ρε μαγκάκο ήμουν σαφής.....αλλά εσύ που να σκαμπάσεις!!!!
ξαναλέω λοιπόν άμα η φάση δεν παίζει μέσα (και εννοώ στο μαγαζί) αλλά δίπλα (και εννοώ σε παρακείμενη καβάτζα) σε ενοχλεί;
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
κωλόμπαρα τα λες εσύ....εγώ δεν έβαλα τίτλο!!!Μυστη πολύ ρομαντικά τα κόβω τα κωλομπαρα της Χαλκίδας.
panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Οχι δεν ήσουν σαφής.το ζήτημα είναι να παίζει φάση μέσα,έξω οπουδήποτε,αρκεί να παίζει φάσηρε μαγκάκο ήμουν σαφής.....αλλά εσύ που να σκαμπάσεις!!!!
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
Λοιπόν επανέρχομαι και λέω....παίζουν φάσεις αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις αρχικά,Οχι δεν ήσουν σαφής.το ζήτημα είναι να παίζει φάση μέσα,έξω οπουδήποτε,αρκεί να παίζει φάση
Πες τι θέλεις.
π.χ....να τον δώσεις;;;...να τον πάρεις;;;;....να κορνάρεις;;;.....να πάρεις μάτι;;;
να βγεις στα περίχωρα;;....να ανέβεις σε βουνό;;;;
δήλωσε την επιθυμία σου και ότι γνωρίζουμε θα το μοιραστούμε μαζί σου
panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
ωραία επανέρχομαι λοιπόν! έχω έρθει για επαγγελματικό σκοπό στην ευβοια,θα κάτσω κάνα μηνα και ψάχνω της επιλογές μου στην περιοχή.εχει πιατσες? Κωλομπαρα?call girls? τι έχει εδώ πέρα για μας ?Λοιπόν επανέρχομαι και λέω....παίζουν φάσεις αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις αρχικά,
Πες τι θέλεις.
π.χ....να τον δώσεις;;;...να τον πάρεις;;;;....να κορνάρεις;;;.....να πάρεις μάτι;;;
να βγεις στα περίχωρα;;....να ανέβεις σε βουνό;;;;
δήλωσε την επιθυμία σου και ότι γνωρίζουμε θα το μοιραστούμε μαζί σου
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
Για σας;;ωραία επανέρχομαι λοιπόν! έχω έρθει για επαγγελματικό σκοπό στην ευβοια,θα κάτσω κάνα μηνα και ψάχνω της επιλογές μου στην περιοχή.εχει πιατσες? Κωλομπαρα?call girls? τι έχει εδώ πέρα για μας ?
Πόσοι είστε ρε παίχτη...πες να ξέρουμε...έτσι στα κουτουρου θέλεις κανόνισμα; αυτά τα κάνουν ερασιτέχνες....
panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
καλή συνέχεια φίλε καλες γιορτέςΓια σας;;
Πόσοι είστε ρε παίχτη...πες να ξέρουμε...έτσι στα κουτουρου θέλεις κανόνισμα; αυτά τα κάνουν ερασιτέχνες....
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
....κατάλαβα...πάλι από τον Αγιο Βασίλη θα περιμένεις....δωράκι!!!!!καλή συνέχεια φίλε καλες γιορτές
Άλλα επειδή σε κόβω ευγενικό και σεβάσμιο παληκαράκι πάρε και μια πληροφορία στο...τζάμπα.
Στην πλατεία που είναι το Τζαμί υπάρχει κάτι ωραίο τελευταία....ψάξτο και αν το βρεις θα περάσεις κι εσύ όμορφες γιορτινές μέρες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις