Μαρκόνης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η ακάποτη πίπα είναι ασφαλής η και έτσι κολλάς κονδυλώματα;
Ασφάλεια δεν υπάρχει και μπορείς να κολλήσεις από έρπη μέχρι ελικοβακτηρίδιο.
Η ακάποτη πίπα είναι ασφαλής η και έτσι κολλάς κονδυλώματα;
Λουκιανε τι γνωμη εχεις για την πανιδα γενικα;σου αρεσειΌσο και να μην με πιστεύετε εγώ μετά από όσα τράβηξα τα έκοψα μαχαίρι τα ακάποτα και δη τις ακα πίπες που η πλειοψηφία κάνετε εδώ μέσα αν και ποτέ δεν ήμουν φαν της πίπας και ποτέ δεν την επεδίωκα!!!!
διαβαζω για μερικους που λενε να μην γαμαμε ακαποτα καμια ειτε πουτανα ειτε γκομενα ειτε γυναικα μας...... Σορρυ αλλα αυτα ειναι μαλακιες........ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πουτανες και γκομενες της εβομαδας ή του Σ/Κ ΠΑΝΤΑ με καποτα .Αλλα να εισαι αποκλειστικα με μια γκομενα ή με την γυναικα σου που τηρουνται οι κανονες υγειηνης και ξερεις οτι δεν τρωει αλλο πουτσο ΔΕΝ υπαρχει κανενα θεμα πιστευω...... το μονο που μπορει να γινει ειναι να τις αφησεις εγκυες......
ναι ρε .... υποτιθεται οτι τσεκαρεις.... αλλα αν η μονιμη γκομενα ή η γυναικα μου γαμμιεται ακαποτα και αφηνουν και μενα να τις παιρνω ακα τοτε το προβλημα ειναι ΑΛΛΟΥ και μαλλον μεγαλο.....εδω ειναι το προβλημα χαχα
Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ! Είμαστε άφελείς άν νομίζουμε ότι γαμάμε έμείς, καί οί γυναίκες μας είναι παρθένες. ΠΡΟΣΟΧΗ στά παράσημα!
Η δικια μου η αποψη περα απο το γεγονος οτι ειναι ακρως επικινδυνο και αυτοκτονικο να κανεις σεξ χωρις προφυλαξη,ειναι οτι μετα απο 10 χρονια ετσι οπως παμε θα δουμε τα αποτελεσματα ολων αυτων των πρακτικων μεσα στην Ελληνικη κοινωνια.....οσοι απο εσας εχουν ζησει σε χωρες τυπου Ρουμανιας και Ρωσιας καταλαβαινουν τι εννοω.....και για να εξηγησω κατι οσον αφορα το στοματικο σεξ και το hiv....κινδυνος υπαρχει μονον οταν υγρα ερθουν σε επαφη με υγρα η με αιμα και το αντιστροφο....οχι οταν γλυψεις υγρα η οταν υπαρχει πληγη και ερθεις σε επαφη χωρις να εχεις και εσυ μια πληγη(διοδο).Απο κει και επειτα βεβαια οτι εχει να κανει με ακαποτο σεξ απλα στελνεις μνμ στον Αγ,Πετρο και περιμενεις ποτε θα σου απαντησει.....ειναι επιεικως απαραδεκτο να λεμε το οτιδηποτε(δεν γνωριζα,δεν ακουσα)και ειδικοτερα για περιπτωσεις μεταξουργειου κωλονου κτλ.....Το hiv κανει θραση,απλα δεν το ξερουμε διοτι δεν εχουμε τα αρχιδια να παμε να κανουμε εξετασεις αφενος,και αφετερου νομιζουμε οτι ειναι γριπη που θα δειξει συντομα τα συμπτωματα της...αμ δε!!!!!Γι αυτο ειπα οτι σε βαθος 10χρονων θα σου πω εγω ποσοι θα ειναι οι οροθετικοι εν ελλαδι.........και κατι ακομα....το γεγονος οτι δημοσια μεσω ενος σαιτ καταγγελεται οτι σε οικο ανοχης δεν προβλεπονται τα απαραιτητα μετρα ασφαλειας της υγειας σηκωνεις τουλαχιστον εισαγγελικη παρεμβαση!!!!!!!
ναι ρε .... υποτιθεται οτι τσεκαρεις....
κίνδυνος με κατάποση δεν υπάρχει, σίγουρα ξέρω ότι όσες cg και μη αφήνουν τον πελάτη να εκσπερματώνει στον πρωκτό και έχει "μολυσμένο σπέρμα" είναι οροθετικός ή δεν το γνωρίζει ότι είναι έχουν σαφή κίνδυνο να κολλήσουν τον ιό, μιας και το αιδίο και ο πρωκτός είναι οι μόνες "πύλες εισόδου" για τον ιό στο σώμα "εξαιρούμε αμυχές ή πληγές που υπάρχουν ή δημιουργούνται κατά την πράξη"κινδυνος μεγαλος(ο μεγαλυτερος για μενα) επισης υπαρχει και με τα cg οπου εκει δεν εχουν υποχρεωση να κανουν εξετασεις,ιδιαιτερα αυτες που δουλευουν ανεξαρτητα και το κανουν αυτο για μια συγκεκριμενη χρονικη διαρκεια ωστε να αρπαξουν αυτα που θελουν,ιδιαιτερα με αυτες που τα καταπινουν!!!εκει με αυτες ειναι καραμπινατη φαση οτι αν καποιος εχει ειτζ της κολλησε πολυ ανετα διοτι το σπερμα του θα αποθηκευτει στο στομαχι της και εκει ο ιος εχει την δυνατοτητα να της κανει παρεα μια για παντα!
Ησουν τυχερος που πηρες μονο βλενοροια...εχω δει βαλανο πεους με δυο τρυπες. από συφιλη. Να βαζει το πεος μεσα σε κανατα με νερο για να ουρησει από τους πονους και το καψιμο.
Περιτο να τονισω ότι εχω να κοιμηθώ νορμαλ μερες μετα από αυτό που ειδα...
Και το κακο είναι ότι εχω καταλαβει ότι το εκανε και το κανει με πολλους.. Οποτε φοβάμαι μην εχω ερθη σε επαφη με κοκταιλ ΣΜΝ.
Περιμενω τις εξετασεις.
Δεν κολλάς hiv με κατάποση σπέρματος παρόλα αυτά με ακάποτες πίπες αν εισαι αυτός που του παίρνουν κινδυνεύεις να κολλησεις ένα σορό άλλα ΣΜΝ και σχετικά εύκολα.
Κίνδυνος HIV για ακάποτη πίπα υπάρχει κυρίως για αυτήν/αυτόν που το παίρνει και έχει κάποια πληγή/ελκος στη στοματική του κοιλώτητα.
Εδώ οι επιστήμονες όμως είχαν διαφωνίες. Κάποιοι μιλούσαν για μηδενικό κίνδυνο, άλλοι πάλι μιλούσαν για κίνδυνο μέχρι και 8%... Όπως και να χει ο στοματικός έρωτας χωρίς σκουφί είναι χαμηλού κινδύνου αλλά το ρίσκο δεν αξίζει.
Για ακάποτα γαμήσια σε μουνί ή κώλο απλά παίζει τη ζωούλα του όποιος το κάνει.